Çıkmaz yola girdim sanki..

ayriyol

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
7
0
6
35
Bursa
Nişanlandığım günden beri burda türlü konudan fikir sahibi oldum arkadaşlar.. Şu ansa yardımınıza yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Biz bu yıl nişanlandık, benim onun yanına gidebilmem için tayin gerekiyordu. Nikah için ailelerimiz konuşurken biraz tatsızlık çıktı ve nikahı erteledik dolayısıyla birsüre daha ayrı kalmak zorundaydık. Ama nişanlım nikahın olmayacağını gördüğü günden beri artık evlilikten soğudu, sana eskisi kadar bağlı değilim çok uzaktayız , böyle olmuyor diye ayrılmaya çalışıyor. Bi süre sabrettim sonunda artık ayrılırız diye düşünmeye başladım , bir araya geldik yüzyüze gelince ayrılmaktan vazgeçti ailemden benden özürdiledi bi şans daha istedi. Sonrasında tekrar ayrı şehirlere döndük durum yine aynı.Çok uzağız, burdan benim olduğunu hissedemiyorum falan gibi laflar... Ben ne yapacağımı şaşırdım artık.. Uzaktayız diye ayrılmak mı lazım yani...

bence uzaktayız diye ayrılınmaz.kaldıki siz daha nişanlısınız.nişanlı arkadaşlar da sürekli birarada olamıyodur sonuçta.benim arkadaşım evliyken eşinden uzakta kalmıştı tayin yüzünden.başka bir neden olabilir.ne demek uzaktayken seni benimmişsin gibi hissedemiyorum demek.

çocuk oyuncağı mı bu bir ayrılmak istiyor bir barışmak.

böyle dengesiz davranışlar sergileyen biriyle ömür geçmez madem ayrılmak istiyor ayrılın gitsin yalvaracak haliniz yok ya.

benımde erkek arkadaşımla ıkı senedır aramda bınlerce km, bı sürü ülke var :)
Ayrılmak kolay ıkı sözümüze bakar, esas zor olanı mesafeye rağmen ılışkıyı ayakta tutabılmek..

Ne zamandır böyle nışanlın?
Nıkah ışını konuşurken tatsızlık oldu aıleler arasında demışsın, aılesı dolduruşa getırmış olabılır mı?

Aileleriniz oturup birdaha konussun anlasamadiklari konuda. Nisanlinin gönlü rahat degil sanirim..veya doldurusa geliyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

ne kadar dengesiz bi adammış siz nişanlısınız üstelik evlenmek üzeresiniz basit şeylerden dolayı ağzına ayrılığı sık alması hayra alamet değil ailesinden etkileniyor olabilir mi

Ailesi dolduruşa getirmiyor onu biliyorum yada ben öyle düşünüyorum ama sürekli gelgit içinde, beni çok severdi bu iş olmazsakahrımdan ölürüm derdi , şimdiyse seni mutlu edemiyorum üzüyorum sürekli bu laflar. başkası yok eminim bana olan bağlılığı azaldı, zorlamıyorum onu madem yapamıyosak biter diyorum yine üzülüyor. napacağını bilemiyor sürekli bocalama halinde.

Ne münasebet insan sevdiği uzakta diye ayrılmak mı istermiş?
Bence nişanlınız evliliğe hazır değil gibi, sanki bu fikre tam alışamamış.
Allah hakkında hayırlı olanı yazsın inşallah...

3 senedir ayrı şehirlerdeyiz biz de erkek arkadaşımla.Bırak soğumayı daha da yakınlaşıyoruz biz maşallah.Özlem arttıkça hasret arttıkça aramızdaki bağ da güçleniyor.Ama uzakta kalıp soğuyan da çok var.Bu ilişkinin temeline bakıyor.Kırılmanızı istemiyorum hiç ama nişanlınız size ısınamamıs olabilir tabii bu benim görüşüm inşallah her şey yoluna girer.:34:

Bence sizin o adamla evlilik fikrini ciddi ciddi sorgulama zamanınız gelmiş.
Bugün böyle yapıyorsa evlilikte çıkan problemlerde sana sırtını mı dönecek.
Yarın evlenince "ben zaten emin değildim" derse en ufak problemde ne yapacaksınız?
Evlilik yol arkadaşlığıdır unutmayın..

Neden verilen bir kararı erteliyorsunuz ki.
Ben böyle ailelere çok kızıyorum.
Kendi egoları evlatlarının mutluluğunu görmeye engel oluyor.
Ne demeye huzursuzluk çıkarıyorlar bilmem ki..
Azıcık susuverseler.

Canım biz nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz ve bunun 4.5 yılı ayrı geçti 15 tatilde 3gün,yaz tatilinde 1 hafta yani yılda sadece 10 gün görüşebildik..Yazın nikah yaptık eylülde tayin oldu geldi,uzaklığın çok zorluğu var evet özlem kıskandırıyor,kavga ettiriyor,başkalarını özendiriyor ama sevmekten vazgeçirmiyor..Hiç ayrılmayı düşünmedik..Özlem arttıkça sevgimiz büyüdü..Şimdi çok şükür yanımda rüya gibi..Eğer gerçekten seviyorsanız sabredin..Hele ki şimdiden ayrılık lafları dönüyorsa bir kez daha sorgula ilişkinizi canım..

Bunlar bahane, seni böyle üzmesine izin verme. Seven adam delikanlı gibi sevdiğinin arkasında durur. Uzaklığı bahane etmez.

Back
X