Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi kendinize sahip çıkın. Kendinizi tanıyın, haklarınizi öğrenin. Esinize muhtacmis gibi yaşamayın. Sizde bu dunyada yasayan insanlardan birisiniz. Kendi degerinizin farkina varin. Kocaniza 2 cocuk vermissiniz. Ailenizi korumaya calisiyorsunuz. Bunlar buyuk fedakarlıktir. Yaptiklarinizin farkinda olun ve kendinizi kiymetli hissedin. Cunku siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Biraz olduğunuz statüden çıkıp kendinizi geliştirin. Hayata bakis açınız olsun. Kimsenin kölesi degilsiniz. Kendinizi o konuma düşürmeyinIki oğlum var,tek çocuğum ailemden sahip çıkan yok ona rağmen eşim çok sinirli sahip çıkan yok diye de rahat çok mutsuzum ....çocuklarım küçük...sadece içimi dökmek istedimmm
Bunu herkes bi dönem yaşıyor galiba bir de karttan gidince cepten gitmiyor hissiyatı oluşuyor nedense :)) ama sonu yok bir yerde frenlemek gerekiyor :)
Benim çözümüm beğendiğim ihtiyacım olduğunu düşündüğüm şeyleri sepete ekliyorum, sonra işimin başına dönüyorum ama sekme orda açık kapatmıyorum sakinleşiyorum ne kadar süre geçtiği önemli değil (bazen tekse eğer beden bitebiliyor tabi :) ) sakinleştiğimi farkettiğim anda dönüp tekrar açıyorum teker teker sepetten çıkarıp çıkış yapıyorum. Beni aşırı aşırı durdurdu, ben ki bir zamanlar kredi kartının numarasını ezbere bilen insandım şimdi anca başını hatırlıyorum bu yöntem sayesinde :))
Diyorum bana tüm gün oturuyorsun iki yemek yapıyon onu da yapma diyor. Temizlik bu kadar zoruna gidiyorsa yapma diyor. Ailem de kadın yapr ev işini o moddalar zaten eşim de bundan güç alıyor.
O anda cozum buluyor aklınca. Bebek arabasini eve çıkarıyorum ya, bagaj boşalacak, yumuşatıcı falan guzel kokacak bi cozum bulabilir misin, bagaji temizler misin dedi.
Evdeki bardağın yerini bilmeyenlerden malesef
Ama ben yer miyim, yemem![]()
Çok çok iyi geldi yazdiklariniz Allah razı olsun........................Kendi kendinize sahip çıkın. Kendinizi tanıyın, haklarınizi öğrenin. Esinize muhtacmis gibi yaşamayın. Sizde bu dunyada yasayan insanlardan birisiniz. Kendi degerinizin farkina varin. Kocaniza 2 cocuk vermissiniz. Ailenizi korumaya calisiyorsunuz. Bunlar buyuk fedakarlıktir. Yaptiklarinizin farkinda olun ve kendinizi kiymetli hissedin. Cunku siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Biraz olduğunuz statüden çıkıp kendinizi geliştirin. Hayata bakis açınız olsun. Kimsenin kölesi degilsiniz. Kendinizi o konuma düşürmeyin
Zaten aile olmak için çabaladım hepAllah çocuklarınızdan yana güldürsün insallah.Desteksiz cocuk büyütmeyi,evliligi iyi bilirim.Herkes eşit şartlarda gelmiyor maalesef dünyaya.Umarim güzel şeyler olsun hayatinizda.
O kadar iyi geldi ki yazdiklariniz tekrar tekrar okumak için ekran kaydı aldım...Çok sağ olun....kendimin kimsesi olmalıyım...Kendi kendinize sahip çıkın. Kendinizi tanıyın, haklarınizi öğrenin. Esinize muhtacmis gibi yaşamayın. Sizde bu dunyada yasayan insanlardan birisiniz. Kendi degerinizin farkina varin. Kocaniza 2 cocuk vermissiniz. Ailenizi korumaya calisiyorsunuz. Bunlar buyuk fedakarlıktir. Yaptiklarinizin farkinda olun ve kendinizi kiymetli hissedin. Cunku siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Biraz olduğunuz statüden çıkıp kendinizi geliştirin. Hayata bakis açınız olsun. Kimsenin kölesi degilsiniz. Kendinizi o konuma düşürmeyin
Kendinizin herşeyi olun. Bolca kitap okuyun. Kaliteli diziler izleyin. Gündemi takip edin. Resim, boya, dikiş-nakış artik neye ilgiliyseniz hobiler edinin. Evde biseyler yapıp maddi kazanc saglamaya bakın. Zamanınızi bosa harcamayın. Insanin kendine ettigini bir kasaba toplansa insana edemezmis. Omrunuzu güzel gecirin. Baskalari yüzünden ki bu esiniz dahi olsa kötü zamanlar gecirmekten kaçının. Mutlulukla kalın.O kadar iyi geldi ki yazdiklariniz tekrar tekrar okumak için ekran kaydı aldım...Çok sağ olun....kendimin kimsesi olmalıyım...
Evet, hayat öğretiyor insana kendi kendine yetmeyi....Kendinizin herşeyi olun. Bolca kitap okuyun. Kaliteli diziler izleyin. Gündemi takip edin. Resim, boya, dikiş-nakış artik neye ilgiliyseniz hobiler edinin. Evde biseyler yapıp maddi kazanc saglamaya bakın. Zamanınızi bosa harcamayın. Insanin kendine ettigini bir kasaba toplansa insana edemezmis. Omrunuzu güzel gecirin. Baskalari yüzünden ki bu esiniz dahi olsa kötü zamanlar gecirmekten kaçının. Mutlulukla kalın.
Evet, hayat öğretiyor insana kendi kendine yetmeyi....
Çok sağ olun vakit ayırıp yazdığınız için çok kıymetli yazdiklariniz....Kendinizin herşeyi olun. Bolca kitap okuyun. Kaliteli diziler izleyin. Gündemi takip edin. Resim, boya, dikiş-nakış artik neye ilgiliyseniz hobiler edinin. Evde biseyler yapıp maddi kazanc saglamaya bakın. Zamanınızi bosa harcamayın. Insanin kendine ettigini bir kasaba toplansa insana edemezmis. Omrunuzu güzel gecirin. Baskalari yüzünden ki bu esiniz dahi olsa kötü zamanlar gecirmekten kaçının. Mutlulukla kalın.
Çok şükür evlatlarım var onlara sıkı sıkı sarılıyorum....Çok sağ olun.....Sağlıklılarsa oğlanlar daha kıymetli bir şey yok. Sahip çıkılmasını bekleme. Bir kadın isterse neler yapmaz. Önce kendine sonra çocuklarına sahip çık. Her gün dram çekme evde sakın. Nerenden güçsüz gösterirsen kendini herkes ordan vurur(ailem yok kimsesizim dediğin anda en yakın arkadaşlarının whatsup durumlarını izlersin "canım annem ben çok şanslıyım" diye. )