Cikmaza girdik bankaci olan var mia ranizda

Anladim tesekkur ederim bankaci
:) 90 günü geçtiyse dosya otomatik olarak hukuk işlerine devrolur. Dosya istanbula gider ordan hangi ildeysr borçlu o bölgenin hukuk bölümüne dağıtılır.takriben 1,5 aylık süre içerisinde icra takibi başlar. İcra takibi ile evet evinizin satışı da istenir, eşinizin maaşına haciz de konulabilir. Avukatın işlemlerine bağlı. Borç miktarı ne kadar bilmiyorum ama en iyi çözün şu. Dosyanın avukata gitmesini bekleyip avukatı öğrenip protokol talebinde bulunmanız. Şube ile de görüşün bilgilendirin. Avukata belli miktarda ödeme sözü vereceksiniz yani. Atıyorum aylık 600 Tl diyelim. İşlemler durur. Eğer protokol ihlal edilirse bir daha başka şansınız kalmaz.

Anladim tesekkur ederim cok saolun. 30000 cekmistik ihtiyac kredisi 1 sene oldu daha. Bankaci hanim toplu para isteyebilir demis 10000 gibi atiyorum insallah cok buyuk bi mebla istemez

Anladim tesekkur ederim bankaci

Anladim tesekkur ederim cok saolun. 30000 cekmistik ihtiyac kredisi 1 sene oldu daha. Bankaci hanim toplu para isteyebilir demis 10000 gibi atiyorum insallah cok buyuk bi mebla istemez
Ev dışında başka bir şey var mı? İpotekli ev zaten önce ipotek alacağı ödenir yani satıştan getirisi az olur muhtemelen. Hatta banka alacağını alamayabilir bile. Borçlu bize ödeme sözüyle geldiğinde şans veriyorduk açıkçası. Toplu para isteme kısmı avukatı ikna etmenize bağlı tamamen. İkna olursa ödeyeceğinize olumlu yaklaşır.

Back
X