- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi caddythecat
Hayirla oturun insallah. Dedigim gibi ne var ne yok datip borcu kapatmalusiniz. Cok zor. Allah yardimciniz olsun..6 ay oldu daha konut kredisine baslayali.4 aya ev teslim olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirla oturun insallah. Dedigim gibi ne var ne yok datip borcu kapatmalusiniz. Cok zor. Allah yardimciniz olsun..6 ay oldu daha konut kredisine baslayali.4 aya ev teslim olacak
Verdik canim buyuk cogunlugunu ama planlar eve gecene kadar o borc bize destekti suan o destek yok kiram 2500 konut kredisi 3 500 diger giderlerle beraber altindan kalkamiyoruz
Cok sagolun ins sizin de gonlunuze gore olur hersey.Arastirdim 3 ay ertelemeli ihtiyac kredisi diye birsey var bikac bankada.Ona basvurucam en azindan ev teslim.edilene kadar odemeleri baslamaz ins 4 ay sonra evime gecince bi nebze rahatlayabilirim bizim de suan 3kredi ve cocugun okul taksitleri oluyor cevirmeye calisicaz.Olmadigi takdirde evi satmak ltan baska caremiz yok.Ama su bi gercekki satarsak bi daha ev alinmaz artik cunku faizler cok yuksek taksitler cikariyor Allah yardimcimiz olsunBenim işten çıkartılmamla aynı senin dediğin gibi bir anda kendimizi çeviremez noktaya geldik...
Canım üzülerek söylüyorum ama uzun süreli ihtiyaç kredisi çekmek tek çare oluyor, süre uzun olunca evet faiz fazla oluyor ama ödemeler de azalıyor...
Aynı anda 3 kredi çevirmeye çalışıyoruz eşimin maaşıyla, biri bu ay bitecek inşallah... ev ve arab kredisi kalıyor.
Allah herkese yardım etsin, çok zor zamanlardayız.
Dilerim ben de tez zamanda iş bulurum da birazcık yükümüz hafifler...
Ah keske bin tl lik bir ev olsa..suan uzun vadeli tuketici kredisi tek cozum gibiAcilen evi kapatıp ailenizle birlikte yaşama ya da en fazla 1000 tllik bir eve taşınma gibi çözümler düşünün
Altin vs hicbisey kalmadi hepsini yatirdik ev alirken.Arabayı satıp üstüne ihtiyaç kredisi çekmek en makulu gibi.
Altınınız bişeyiniz varsa bozdurun altın da yüksek şu an
Biraz detayli anlatirmisiniz nasil planladiniz borcla borcu kapatarak mi yani kafam durdu suan aylik gelir7500 gider 9000 oluyorEşim ve ben 2001 ekonomik krizini en ağır şekilde yaşadık. Yuksek mevlada ki borcları düzene koymamız ve ödememiz senelerimizi aldı. Yapacağınız şey ödeme sürecinizi iyi planlamak. Malesef yüksek oranda faiz odemek zorunda kalacaksınız. Size yardım edecek kimseniz yoksa bu işler bu şekilde oluyor. Borcunuzu ödeyebilecek sekilde yeniden vadelendirip kredi çekerseniz bu cendereden kurtulabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda çıkarsınız bu durumdan.Mrb,aslinda buraya tamamen rahatlamak amacli yaziyorum belki farkli bir fikir veren olabilir benim dusunemedigim seyi dusunur.
Kizlar suan kirada oturuyoruz esim de ben de calisiyoruz sükür. Pojeden daire aldik bikac ay sonra teslim edilecek ins biterse.Tabi bu surecte hesabi kitabi yaptik kredi cektik bi miktar da doviz borc aldik bir yandan kira veriyoruZ bir yandan kredi oduyoruz bunun yaninda cocugun okul masrafi vs derken ciddi bir yukun altindayiz.Dolarin ucmasiyla beraber aldigimiz borcun bir kismini hizli bi sekilde geri odedik bi miktar kaldi ki bu bizi mahvetti suan.Dönduremiyoruz artik.Gelirin cok ustunde odemeler cikti haliyle ipin ucu kacti.
Evi satmaya kalksak satamiyoruz henuz bitmedi teslim edilmedi.Biz hesabi kitabi yaparken dolarin bu kadar ucacagini dusunemedik haliyle 1 yil vadeli aldik dedikki ev teslim edilir kiradan kurtuluruZ elimiz rahatlar ve oderiz ama oyle bir uctu ki ciddi bir zarar ettik daha fazla olmasin diye biran once geri verdik ki bu bizi daha bi cikmaza soktu suan turk lirasi olarak borc alamiyoruz kimseden 50 bin tl yi kim kime verir millet doviz veriyor.Ne yapacagimizi sasirdik tuketici kredisi ceksek onun da ciddi bir odemesi cikiyor her ay kira konut kredisi zaten yuksek tuketici cekersek bikac ay sonra yeniden cikmazda olucaz ay kafam durdu siz olsaniz nasil bir cozum.bulurdunuz?
Toplam borcunuz kadar kredi çekip mesela 10 yıllık vadelendirebilirsiniz. Gelen belli giden belli olur. Çok sıkıntılı bir süreç. Ödenen yüksek faizli meblalar insanın canını yaksada başka çareniz yoksa katlanıyorsunuz.Biraz detayli anlatirmisiniz nasil planladiniz borcla borcu kapatarak mi yani kafam durdu suan aylik gelir7500 gider 9000 oluyor
Bu durumda arabayı gözden çıkarmak mantıklı şu an ki ekonomik durumda eve kıymayın derim...Cok sagolun ins sizin de gonlunuze gore olur hersey.Arastirdim 3 ay ertelemeli ihtiyac kredisi diye birsey var bikac bankada.Ona basvurucam en azindan ev teslim.edilene kadar odemeleri baslamaz ins 4 ay sonra evime gecince bi nebze rahatlayabilirim bizim de suan 3kredi ve cocugun okul taksitleri oluyor cevirmeye calisicaz.Olmadigi takdirde evi satmak ltan baska caremiz yok.Ama su bi gercekki satarsak bi daha ev alinmaz artik cunku faizler cok yuksek taksitler cikariyor Allah yardimcimiz olsun
Arabanin da kredisi devam ediyor yani satsak anca kendi borcunu kapatir ama arabasiz ben isime gidemem ulasim sorun burda.Tuketici kredisi c3kmeye kararverdik lakin bikac ay rahatlatiren fazla cunku onun da aylik odemesi 1700 civarindaBu durumda arabayı gözden çıkarmak mantıklı şu an ki ekonomik durumda eve kıymayın derim...
İnşallah ikimizde tez zamanda feraha ereriz