çıkmaza girdim

önce aklıma geldi ama eşim kesınlıkle kabul etmez bırde ben hıc guvenemem uzaktan tanıdıgımız falanda yok ki

kızının yiyeceklerini pişirip vereceksin annene:34:

Bedava bakıcı bulup üstünede beğenmeyen sizi gördüm.Daha ne istiyorsunuz ıspanağıda haftasonu siz yapıp yedirin.Akşamdan yemeklerinizi hazırlayın.
Çocuk bakmak kendi özel yaşantısından fedakarlık yapmak çok zor birşey.Tam oh çoluk çocuk büyüdü keyif yapma zamanı derken al torun büyüt zor iş.
Onun için yapılmayanları değil yapılanları görün.Ayrıca çocuğunuzun anaokulu zamanı gelmiş biraz daha idare edin yuvaya gönderirsiniz.Eşiniz onuda kabul etmezse
eve annenize destek olacak haftada 2 gün yardımcı hanım bulabilirsiniz.Bunların hepsi uzak olan ,aranızın bozuk olduğu, para isteyecek kv.ye göndermekten iyidir.
Çok fazlada dert etmeyin hepimiz aynı yollardan geçtik çocuklar bir şekilde büyüyor.

akşamdan yemekleri hazırlayın, biberonu da yedekli hazırlayın kullandığını bıraksın sigara içinde rica edin camı açsın öyle içsin biraz dağınıklığı da dert etmeyin, anneniz makul bir insanmış bence bu kadar dert edecek bir şey yok, eşiniz durumdan şikayet ettiğinde siz hemen hemfikir olmayın annenizin bakmasının güzel yönlerini gösterin ne bileyim önden gidin evi havalandırın annenizin hatalarını biraz kapatın, bakıcı tutamıyorsanız bence en mantıklı yolu bu

Son düzenleme:
akşamdan yemekleri hazırlayın, biberonu da yedekli hazırlayın kullandığını bıraksın sigara içinde rica edin camı açsın öyle içsin biraz dağınıklığı da dert etmeyin, anneniz makul bir insanmış bence bu kadar dert edecek bir şey yok, eşiniz durumdan şikayet ettiğinde siz hemen hemfikir olmayın annenizin bakmasının güzel yönlerini gösterin ne bileyim önden gidin evi havalandırın annenizin hatalarını biraz kapatın, bakıcı tutamıyorsanız bence en mantıklı yolu bu

abım babam ablam hepsi sıgara iciyolar hıc onemsemıyolar zaten ben elımden geldıgınce yemeklerını yapıp gonderıyorum ama eşim sureklı bısılerını yakalıo ve sureklı bu konudan sebep tatsızlık cıkıo kalbım kırılıo.

Bedava bakıcı bulup üstünede beğenmeyen sizi gördüm.Daha ne istiyorsunuz ıspanağıda haftasonu siz yapıp yedirin.Akşamdan yemeklerinizi hazırlayın.
Çocuk bakmak kendi özel yaşantısından fedakarlık yapmak çok zor birşey.Tam oh çoluk çocuk büyüdü keyif yapma zamanı derken al torun büyüt zor iş.
Onun için yapılmayanları değil yapılanları görün.Ayrıca çocuğunuzun anaokulu zamanı gelmiş biraz daha idare edin yuvaya gönderirsiniz.Eşiniz onuda kabul etmezse
eve annenize destek olacak haftada 2 gün yardımcı hanım bulabilirsiniz.Bunların hepsi uzak olan ,aranızın bozuk olduğu, para isteyecek kv.ye göndermekten iyidir.
Çok fazlada dert etmeyin hepimiz aynı yollardan geçtik çocuklar bir şekilde büyüyor.

yardımcı aradm ama bulamıorum kı annemden allah razı olsun dıorum bakıo tamam ama cok da ılgısız bırakıo mesela cok yakalıorum yerde bozuk para var kımse gormuo yada kucuk boncuklar benım kızım 15 aylık henuz agzına atabılır ya bu gıbı sıkıntılar yasıyorum ama su kres olayını dusunebılırm de nekadrlık olunca verebılırım sız bılıyormusunz

Uzmanlar kreş için 3 yaş için uygun diyorlar.Biz zorunlulukdan 13 aylıkken vermişdik ne oldu çok şükür kötü hiç birşey olmadı.
Aksine çok daha iyi şartlarda büyüdü.Kendi ayakları üstende durabilen kendine güveni tam bir birey oldu.Dediğiniz şartlarda aklınız kalarak
baktırmakdansa kreşe gitmesi daha iyi.Sizi anlamamışım ben kapris zannettim ama çok haklıymışsınız .Çocuğun yanında sigara içmek,
yerlerde çocuğun yutabileceği şeyler olması çok kötü:47:

o zman işten çıkıp çocuğunuza kendiniz bakın. Fedakarlığı sizin anneniz değil sizin yapmanız lazım.

Back
X