Barışmadık.Bittiğini mesaj yoluyla bildirdi bana.Ben onu gerçekten kaybetmek istemediğim için çabalamak istiyorum.Evet şimdiye kadar hatalı davrandım bu noktaya geleceğini hesap edemedim.Hep gururumu dinledim ancak şuan bunların ne kadar yanlış olduğunu farkettim.Gurur Tabiki önemli ama insan çok sevdikleri için bazen gururundan hafif ödün verebilir.Kendisi benim değişeceğime ikna olmuyor maalesef.Beni çok sevdiğini ancak bundan sonra hiçbir şey düşünmek istemediğini çok yorgun olduğunu ifade ediyor.Bende üzerine gitmemek adına 1 hafta hiçbir şey yazmamıştım lakin bu sefer de seven insan 1 haftada çabalar dedi ve tamamen bitirdi.
Haklısınız.Ben hak ettim bu tavrı.Ancak ben ilişkimizin hala kurtarılabileceğini düşündüğüm için buraya yazdım.Sadece sizden isteğim nasıl bir yol izleyebilirim bana inanması için?
Temel problem aslinda sevginizden emin olmamasi ya da artik sevmediginize inanmasi.
Haftada bir ayrilmiyorsaniz bir hafta ustune gitmemek adi altinda beklemezdiniz.
O da her her hafta ayriliyorum demiyorsa beni nasil da cepte goruyor, duygularimi nasil da onemsemiyor, ayriliyorum onun bile bir etkisini goremiyorum diye dusunmustur.
8 sene sonunda adam bunu sorguluyorsa aslinda sevilmiyorum hissiyle bas etmeye calisiyordur ve aslinda ikna edilmeye ihtiyac duyuyordur, bu asamada biraz ustune bile dusebilirdiniz ama bence siz de nasil olsa döner gibi bir sey olusmus.
O bir haftada kaybetmek istemediginizi belirtmek icin kisa bir mesaj bile olsa bir mesaj atabilirdiniz bu ustelemek olmazdi.
Kaybetmek istemeyen insanin ici icine sigmaz, abartili hareketler bile sergileyebilir, bu kadar sogukkanlilik bana da fazla gelirdi.
Sevginizi sorgularken sizin sessiz kalmaniz bana da cabalamiyor ki zaten gibi hissettirirdi.
Yani artik bu hissi kemiklestirdiniz onda.
İkna olursa da uzun surmeyecektir, temelden sarsilmis inanclari cunku.
Simdi ne yaparsaniz yapin en fazla beni cidden kaybedecegini anlayinca mi bunu yapman gerekirdi diye yansiyacaktir ona.
Gerektigi gibi sevgimi gosteremedim diye bir sey yok.
İsteyene yol cok, bakin burda bile care arattirabiliyor isler ciddilesince.
En fazla yapacaginiz sey ikna etmek olabilir nasil bir tavsiye bekliyorsunuz ki
Tek bir hareketle, emeksiz donsun gibi bir kafaniz var sanki hala.