çıkmazdayım :14: bana olan güvenini tekrar nasıl kazanabilirim

sevglm

Işık & Güneş
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
913
101
53
Kazanmak belki o kadar zor olmayabilir ve kaybetmekte kolay olabilir ama kaybedeni kazanmak ölüyü diriltmek gibi geliyor bana yani imkansız yada çok zor yada ben ne yapçağımı nasıl davrancağımı bilmediğim için öyle geliyor bana.

Erkek arkadaşımla güven problemi yaşıyoruz, artık bana kesinlikle güvenmediğini söyledi. Sana olan güvenim bitti, yavaş yavaş kemire kemire bitirdin dedi. Olan şeylerden örnek vermek gerekirse; kavgalı ettiğimizde ona söylemeden gezmeye gitmem ve sonradan söylemem. Gittiğim yerde çarşı yada alışveriş merkezi yada deniz kenarı. Çünkü benimle konuşmuyor arayıp soruyorum mesajlar atıyorum cevap vermiyor ve ben çok kafamda kurup deliriyorum, sarmak istiyorum ona o yüzden kafamı dağıtmak için yaptığım bişeydi bu.

Kıyafetlerim konusunda uyardı beni ama açık giyindiğimden değil; sadece yanlışlıkla dikkat etmeden açıldığı için.

Ve eskiden yaşanan bazı olaylar ama benimle alakalı, ilişkimizde olan şeyler değil. Onlar yüzünden hassas olan bir ilişkimiz vardı. Bana olan sevgisi, merhameti, iyiliği, dikkati, özeni, ilgisi bir bebek bakar gibi :69: ilişkimiz sağlam ve güzel olsun, devamlılığı olan bir ömür hayatımız olsun diye..

Dün gecede çok yanlış bir kelime ettim: dedim ki 'eve gider gibi yaparım bende' ( beni evin kapısına kadar bırakır) :14: Çünkü çok sinir olmuştum ona, eve gitmek istemiyor onunla vakit geçirmek istiyordum :5: Benim tek hatam sinirlendiğimde kızdığımda onunda sinir olmasını sağlayacak cümleler kullanmak.

Uzun lafın kısası; bana olan güvenini nasıl geri kazancam.? Dilimi tuttum diyelim ya başka ne yapçam, özür dilemesini pek bilmeyen bir insanım, karşılık veririm üste çıkçam diye. Yardım edin lütfen. Onu kaybetmek istemiyorum :84: Daha iyisini değil 'O' olsun istiyorum ömür boyu, niyetimiz hep öyleydi ama avuçlarımdan kayıp gidiyor :58:

Onu kaybetmek istemiyorum diyorsun. O zaman haline hareketine biraz daha dikkat etmen gerekecek.
Anlaşamadığı bir ilişkiyi kim yürütmeye devam eder ki? O seni uyarmış anladığım kadarıyla. Tekrar güvenini kazanmak için elinden geleni yap.
İstemediği şeylerden uzak dur. Kavga ettiğinizde onu sinir edecek cümleler kurma. Çünkü her zaman bir tarafın alttan alması gerekir. Yoksa yürümez.

bence guvenini tekrar kazanman mumkun degil canim, cunku adam sana hicbir zaman guvenmemis. ayrica bu mantalitedeki insanlar icin carsaflara sarinip, sadece kucuk bir odada kalman bile yeterli olmaz. benim bir erkek arkadasim olmustu yillar once. iliskimizin baslarinda bana demisti ki "eger evlenirsek seni bir odaya kapardim, kimsenin gormesini istemezdim". daha toydum tabii, tehlike canlarini duyamadim. gittikce daha da kiskanc olmaya, dengesizlesmeye basladi. cep telefonumun dekontlarini isterdi, kimleri aramisim, kimler beni aramis diye. sonra "senin baska erkek arkadasin da vardir" dedi. binlerce kez yok dedim, beni asagiladi, g*t gibi ortalarda birakti. hep kendimi ezdirdim, cok seviyorum zannettim. daha sonra "kac kisi var benden baska"lar basladi. olayin en sonunda arabayla inanilmaz derecede hiz yapti, cok sinirliyim vs diyerek. bana zorla icki falan icirmeye kalkti, icince dogrulari ogrenecekmis, bana tokat atti vs. gitti aileme beni rezil etti, ben bunla yattim, ama bu baskalariyla da yatiyor falan demis. neyse, olayli bir sekilde bitti, acayip yiprandim tabii. sakin, sakin ama sakin bu adama boyun egme. cunku butun bunlarin sonunda cok kotu seyler yasayacaksin. kiskanc adam sevmez, siddet uygular. fiziksel olmasa da psikolojik olarak yapar.

bence guvenini tekrar kazanman mumkun degil canim, cunku adam sana hicbir zaman guvenmemis. ayrica bu mantalitedeki insanlar icin carsaflara sarinip, sadece kucuk bir odada kalman bile yeterli olmaz. benim bir erkek arkadasim olmustu yillar once. iliskimizin baslarinda bana demisti ki "eger evlenirsek seni bir odaya kapardim, kimsenin gormesini istemezdim". daha toydum tabii, tehlike canlarini duyamadim. gittikce daha da kiskanc olmaya, dengesizlesmeye basladi. cep telefonumun dekontlarini isterdi, kimleri aramisim, kimler beni aramis diye. sonra "senin baska erkek arkadasin da vardir" dedi. binlerce kez yok dedim, beni asagiladi, g*t gibi ortalarda birakti. hep kendimi ezdirdim, cok seviyorum zannettim. daha sonra "kac kisi var benden baska"lar basladi. olayin en sonunda arabayla inanilmaz derecede hiz yapti, cok sinirliyim vs diyerek. bana zorla icki falan icirmeye kalkti, icince dogrulari ogrenecekmis, bana tokat atti vs. gitti aileme beni rezil etti, ben bunla yattim, ama bu baskalariyla da yatiyor falan demis. neyse, olayli bir sekilde bitti, acayip yiprandim tabii. sakin, sakin ama sakin bu adama boyun egme. cunku butun bunlarin sonunda cok kotu seyler yasayacaksin. kiskanc adam sevmez, siddet uygular. fiziksel olmasa da psikolojik olarak yapar.

Oeh psikopata bak :53:

Onu kaybetmek istemiyorum diyorsun. O zaman haline hareketine biraz daha dikkat etmen gerekecek.
Anlaşamadığı bir ilişkiyi kim yürütmeye devam eder ki? O seni uyarmış anladığım kadarıyla. Tekrar güvenini kazanmak için elinden geleni yap.
İstemediği şeylerden uzak dur. Kavga ettiğinizde onu sinir edecek cümleler kurma. Çünkü her zaman bir tarafın alttan alması gerekir. Yoksa yürümez.

Ben bile bazen kendime tahammül edemiyorum, iyi niyetini suistimal ediyorum birazda.. Artık daha kontrollü kendini bilen bir şekilde davrancağımın sözünü verdim kendime, zamanla o da anlayacak, teşekkür ederim paylaşımınız için.

Gerçekten zor günler geçirmişsiniz, allah kurtarmış.. Allah kimseye göstermesin inşallah..

Gerçekten zor günler geçirmişsiniz, allah kurtarmış.. Allah kimseye göstermesin inşallah..

Insallah. Yani demem o ki, eger bittiyse bitir, cunku bu tip seyler yavas baslar, gittikce kotu hale gelir. Sen yapisma adama, eger duzelecekse zaten sana gelir, kaybetmek istemiyorsa da kendine ceki duzen verir.

Insallah. Yani demem o ki, eger bittiyse bitir, cunku bu tip seyler yavas baslar, gittikce kotu hale gelir. Sen yapisma adama, eger duzelecekse zaten sana gelir, kaybetmek istemiyorsa da kendine ceki duzen verir.

Ben yapışan, o kendini ağırdan satan. İyi olsakta öyleyiz, ben çok ama çoook üzerine düşüyorum. Şaşırıyorum artık ne yapçağımı.

Back
X