bence guvenini tekrar kazanman mumkun degil canim, cunku adam sana hicbir zaman guvenmemis. ayrica bu mantalitedeki insanlar icin carsaflara sarinip, sadece kucuk bir odada kalman bile yeterli olmaz. benim bir erkek arkadasim olmustu yillar once. iliskimizin baslarinda bana demisti ki "eger evlenirsek seni bir odaya kapardim, kimsenin gormesini istemezdim". daha toydum tabii, tehlike canlarini duyamadim. gittikce daha da kiskanc olmaya, dengesizlesmeye basladi. cep telefonumun dekontlarini isterdi, kimleri aramisim, kimler beni aramis diye. sonra "senin baska erkek arkadasin da vardir" dedi. binlerce kez yok dedim, beni asagiladi, g*t gibi ortalarda birakti. hep kendimi ezdirdim, cok seviyorum zannettim. daha sonra "kac kisi var benden baska"lar basladi. olayin en sonunda arabayla inanilmaz derecede hiz yapti, cok sinirliyim vs diyerek. bana zorla icki falan icirmeye kalkti, icince dogrulari ogrenecekmis, bana tokat atti vs. gitti aileme beni rezil etti, ben bunla yattim, ama bu baskalariyla da yatiyor falan demis. neyse, olayli bir sekilde bitti, acayip yiprandim tabii. sakin, sakin ama sakin bu adama boyun egme. cunku butun bunlarin sonunda cok kotu seyler yasayacaksin. kiskanc adam sevmez, siddet uygular. fiziksel olmasa da psikolojik olarak yapar.