Çıkmazdayım arkadaşlar yardım

ah be gülüm cok şey istemiyorsun eişn yanında olsun istiyosun ama anlamıyo işte anlasa seni şimdi burda yazıyo olmazdın şu kandil günü ac ellerini allahına söyle derdini ona mucizedir belki olur allahım bu şekil erkeklerin hepsine vijdan ve hidayet versin senin icin dua edicem

deme öyle güzelim tek sorun bebek olamaz sende kendini güçsüz görme hiçbir kadın güçsüz değildir!,
sen öyle gösterirsen daha bu erkek milleti çok çıkar tepemize.. :50:

evet canm daha önce okumuştum..ne güçlü ve sağlam bi kadın demiştim..
ben aynıyım hala..haftanın 4 günü erken gelse 3günü geç geliyo..
şuna karar verdim artk bebek konusunu tekrar düşünücem
ben o arkadaşımız gibi güçlü olcağımı sanmıyorum..yaprak gibi bedenim, ufacık bişeyde savrulup giderim gibi geliyo..
hakkımızda hayırlısı ne diyeyim..

benim sorunuma ortak olan yüreğiyle yanımda olan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim:43:
sağolun....öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54::54::54::54:
güçlüyüm sayenizde...
aslında biliyorum ne kadar çok şey beklersek bi insandan o kadar hayal kırıklığına uğruyoruz...
o yüzden fazla bişey beklememek lazım galiba..
zamana yaydım herşeyi..
bakalım nolacak..?
dün 11i geçiyodu geldiğinde..
hiç bişey demedim suratta asmadım o saate kadarda aramadım..
geldi gayet mutlu bi şekide sarıldı..şakalar yaptı..
hayırdır neden sormadın nerde olduğumu?nie aramadın bugün dedi?:53::53::53:
bundan sonra böyle dedim:34:
zorla sana hiçbişiy yaptıramam
kendime yetiyorum
kk da bir sürü arkadaşım var:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
dertleşiyorum onlarla yalnız değilim artık dedim..
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bakalım işe yarayacak mı bu durum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

iyi gclr kızlar...
size bişey danışmak istiyorum
son 1-2 aydır falan eşim eve geç geliyor..tamam işi oluyor bazen ama olmadığı gün daha çok..
bana msj atma arama önemli bişiy yoksa diyor..bende sürekli arıyorum 8den sonra..bu seferde tartışıyoruz..
en güzel yemekleri yapıyorum onun için.giyinip süsleniyorum
film indiriyom beraber iyi wakit geçirelim diye onada yanaşmıyo.
ben bişey dedğimde
bana verdiği cevap: etek giyip yanında mı oturayım diyo..bütün gün işteyim nolurki arkadaşlarımla takılsam 3-4 saat diyo..
bende insanım sıkılmıyor muyum bu koca evde 2 yıllk evliyim bebeğim olmuyor..onunda boşluğunu artık ikimizde hissetmeye başladık...
geçenlerde pikniğe gittik arkadaşlarla.onların bebeği var.karı koca bebekleriyle güldüler eğlendiler..burukluk oldu bende.eşimdede bu durumu sezdim.
ama pek belli eden bi tip değil.
ben farkındayım ama.
böyle işte durumlar......
napmalıyım?nasıl davranmalıyım?
bunaldım bana yardım edin lütfen...
eski günlerimi özledim ben ya:84::84:

MERHABA CNM YA ÇOK üzüldüm inşallah düzelir eğer sadece son zamanlarda geç geliyorsa tedbiri elden bırakma derim bn kafanı karıştırmak gibi olmasını istedemem ama zaman kjötü zaman cnm biraz rahat bırak sen görevlerini yap ama üstüne fazla gitme belki oda çok bunalmıştır sen çok konuşma eve geldiğinde soru sorma hoşgeldin de aç olup olmadığını sor ama nerdeydin niye geç geldin demem arama diyosa arama düzelir sabret, ama üstüne gidersen daha da uzaklaşır cnm sana bir dua tavsiye edicem ALLAH muhabbetini artırır inşallah " çevirgel duası" hergün oku özellikle cuma günleri düzelene kadar da okumaya devam et, inan çok faydasını göreceksin bak eşin sana nasıl değer vermeye başlayacak, yer gök dua ile, ayrıca bunalıma girip kendini hasta etme hakkınızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum :61: duayı da ihmal etme sakın muhteşem bir dua cnminanarak oku mutlaka faydasını görürsün abdestli okuman gerekiyor google gir çevirgel duası diye çıkar zaten :nazar:

MERHABA CNM YA ÇOK üzüldüm inşallah düzelir eğer sadece son zamanlarda geç geliyorsa tedbiri elden bırakma derim bn kafanı karıştırmak gibi olmasını istedemem ama zaman kjötü zaman cnm biraz rahat bırak sen görevlerini yap ama üstüne fazla gitme belki oda çok bunalmıştır sen çok konuşma eve geldiğinde soru sorma hoşgeldin de aç olup olmadığını sor ama nerdeydin niye geç geldin demem arama diyosa arama düzelir sabret, ama üstüne gidersen daha da uzaklaşır cnm sana bir dua tavsiye edicem ALLAH muhabbetini artırır inşallah " çevirgel duası" hergün oku özellikle cuma günleri düzelene kadar da okumaya devam et, inan çok faydasını göreceksin bak eşin sana nasıl değer vermeye başlayacak, yer gök dua ile, ayrıca bunalıma girip kendini hasta etme hakkınızda hayırlısı neyse o olsun öpüyorum :61: duayı da ihmal etme sakın muhteşem bir dua cnminanarak oku mutlaka faydasını görürsün abdestli okuman gerekiyor google gir çevirgel duası diye çıkar zaten :nazar:

merhaba canm
çok haklısın canm öyle yapmalıyım...
dedğin duaya bakıcam şimdi...ve uygulucam allahın iznizle..

Son düzenleme:
çok haklısın canm öyle yapmalıyım...
dedğin duaya bakıcam şimdi...ve uygulucam allahın iznizle..

inşallah cnm unutma inarak oku unutma bizim dinimiz şüpeyi kaldırmaz, düzelirmi dem düzelir inşallah bu duanın bende dahil olmak üzere çok arkadaşımın yuvası düzeldi boşanmanın eşiğinden bu duayla döndüler,
AÇ ELLERİNİ YALVAR YÜCE ALLAHA

HA CNM YA UNUTMUŞUM DUADA "FİLANIN" diye geçen yerlerinde eşinin ismini söyleyeceksin

ben bu kulübe takılmaya başladıktan sonra lanet olası bir hale geldim anlatamam evde herkese karşı çıkıyorum yak kadın dayanışması yok öyle yok böyle siz kadınlar böyle dik başlılıkla devam ederseniz sizden bir bok olmaz

konuya gelirsek boşa gitsin birdahamı gelecen dünyaya demek isterdim ama nedir senin derdin ha kocanın eve geç gelmesi mi biraz huzur verin lan şu erkek milletine

ben bu kulübe takılmaya başladıktan sonra lanet olası bir hale geldim anlatamam evde herkese karşı çıkıyorum yak kadın dayanışması yok öyle yok böyle siz kadınlar böyle dik başlılıkla devam ederseniz sizden bir bok olmaz

konuya gelirsek boşa gitsin birdahamı gelecen dünyaya demek isterdim ama nedir senin derdin ha kocanın eve geç gelmesi mi biraz huzur verin lan şu erkek milletine

eee çık git...kim tutuyo seni bu kulüpte..
senin gibiler yüzünden burası böyle..
erkek siteleri var sen oraya git
orda erkek dayanışması var..
daha fazla uzatmıyorum..
güle güle sana

lanet olsun derken hala burdasın ama kimse kimseye zorla bu siteye takıl demiyo cnm rahatsız oluyorsan konulardan girmezsin olur biter :50:

lanet olsun derken hala burdasın ama kimse kimseye zorla bu siteye takıl demiyo cnm rahatsız oluyorsan konulardan girmezsin olur biter :50:

demi yani...:63:
bu tarz insanlara anlam veremiyorum..
herkesin kendine ait bi dünyası vardır..
kimine küçük gelen dert onun dünyasına belki büyüktür..bundan kime ne?sendekide dert mi denmez kimseye
hele öyle bi uslüpla asla...
kötü içerik bildrdim zaten.
konu açıyoz diye yerden yere vurulmak zorunda değiliz.
ahhh ahhh:47::47::47::47::47::47::47::47::47:
haksız mıyım nezox????? :44::44::44::44::44::44::44:

Kızlar hepinizden çook özür dilerim hesabımı açık unutup gitmişim ve şımarık kardeşim(konumda bahsettim) bu talihsiz cümleleri yazmıs kusura bakmayın silmeye çalısıcam kusura bakmayın lütfen:((

zaten kullanılan cümlelere bakarsanız bi bayanın yazmadığını anlarsınız :(

Canım ya adına üzüldüm
Sadece ilk ve son sayfanı okudum ona göre yazıyorum canım
Eşinin sorununun sadece bebek olmayışı olduğunu düşünmüyorum canım
Maksadım senin aklına olumsuzluk sokmak değil canım ama
Eşinin sözleri çok tuhaf yani beni akşam önemli bişey olmadan arama da ne demek?
Madem arkadaşlarıysa senin onu araman kadar doğal ne olabilirki?
Eşinle açıkça konuş bu duruma bi dur de hayatım
Gerekirse etek giyip otursun madem sana hesap vermeyecekse
Aynı durumu sen yapsan çıksan arkadaşlarınla beni arayıp sorma desen onun tepkisi ne olur acaba

Son düzenleme:
Canım ya adına üzüldüm
Sadece ilk ve son sayfanı okudum ona göre yazıyorum canım
Eşinin sorununun sadece bebek olmayışı olduğunu düşünmüyorum canım
Maksadım senin aklına olumsuzluk sokmak değil canım ama
Eşinin sözleri çok tuhaf yani beni akşam önemli bişey olmadan arama da ne demek?
Madem arkadaşlarıysa senin onu araman kadar doğal ne olabilirki?
Eşinle açıkça konuş bu duruma bi dur de hayatım
Gerekirse etek giyip otursun madem sana hesap vermeyecekse
Aynı durumu sen yapsan çıksan arkadaşlarınla beni arayıp sorma desen onun tepkisi ne olur acaba

dediğim gibi tlfn kullanmay pek seven bi tip değil..bu huyu sadece bana değil yani ama..
insan eşinide aramasa kimi arayacak ya
çok konuşuyorum bu sefer bencil diyo bana ya:14:
umursanmamak zoruna gitti galiba dünde erken geldi..
artk aramıyorum bende:63:

evli bir erkeğin sebebsiz eve geç gelmesi hiç hoş değil, sen duayı hergün oku cnm ve üzülme ne olur. biraz akışına bırak ve RABBİNDEN iste :61:

dediğim gibi tlfn kullanmay pek seven bi tip değil..bu huyu sadece bana değil yani ama..
insan eşinide aramasa kimi arayacak ya
çok konuşuyorum bu sefer bencil diyo bana ya:14:
umursanmamak zoruna gitti galiba dünde erken geldi..
artk aramıyorum bende:63:

Haklısın canımm insan eşini aramayacak da kimi arayacak
Maalesef erkekler bizler gibi ince düşünmüyorlar
En önemlisi ilgi beklediğimizin ve incinebileceğimizin farkında değiller
Bi sürede böyle devam et bari arama sorma ne yapacak bakalım

Back
X