- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
Merhaba arkadaslar...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yalan soyledi...6 yıl boyuncaBi yerden catırdadımı. O catırdamanın sonu bitmez.
Ve aldattı diyosunuz. Affedilmemeli tabikide.
Okudum şimdi konunuzu.evet yalan soyledi...6 yıl boyunca
Bende evlisiniz zannettim hay allah
Asla asla evlenme bu adamla ömür boyu güvenemezsin ona bir daha
Kendini yakma yeniden seveceksin bana güven[/QUO
yok evli degilim..birbucuk ay once nisanlanmıstık..zaten nisanlandıktan sonra soyledi
peki nasıl yeniden tutunacagım hayataOkudum şimdi konunuzu.
Bu adamla evlilik yürümez. Çünkü bu ikinizinde gelecegini etkileyen bi konu.
Şuanki düştügünüz durumda buna kanıt zaten.
umarım...insallahevlilik o kadar değişik bişey ki ne sevgililige benzer ne flörte. evleneceğin kişiden emin olmadan evlenme. sonradan pişman olmamak için. otur iyisiyle kötüsüyle düşün sana kattığı artıları eksileri tart. Kimse kusursuz degil kusursuz eş bekleyen daha çok bekler. bizim amacımız en az kusuru kötü yanı olan kişiyi seçmek. bekle canım dua et allaha en hayırlısını iste. mutlu olmak tabiki senin de hakkın. uzun ilişki olunca başkasıyla olmaz yapamam çok şey yaşadık cart curt diye düşünürsün. ama bu tamamen yanlış. sende kendin için iyi olanı bulacaksın eminim.
once kendimi dusunmeye calısıyorum ama bu durumu bitirdiğimde de nasıl atlatırım bilmiyorumsenin aklini karistirmayi kesinlikle istemem ben de evliyim evliligim ilk yilin da keske evlenmeseydim diyerek herkesten saklayip ziril ziril aglardim cok sukur simdi iyiyiz herneyse su an sevgiliymissiniz inan bana bitirirsen 4 5 ay uzulursun devami gelmez ama evlenirsen surekli kusku surekli ne yaparim ne ederim esine aliscaksin evine aliscaksin ailene donmek istersen zor gelicek esinin yanin da kalsan hayat zindan.. neden ileri de cook guzel bi evliligin olmasin gozunu karartma once ben once kendim diye dusun
Merhaba arkadaslar...
oncelikle uzun bir yazı lutfen hakkınızı helal edin..
Bir önceki konumda yasadıgım aldatılmayı anlatmıstım...yıllarca beni nasıl kandırdıgını falan...detayları oradan okuyabilirsiniz...
simdi yine bu konuda baska birsey danısmak istiyorum size... durumu yaklasık 1 ay herkesten arkadaslarım ailem vs. sakladım..kendi icimde halledip cözmeye calısıyordum... ama tabii ailem bendeki mutsuzlugun farkına varıp sık sık ne oldu vs. diyerek soruyorlardı ben de birsey belli etmemeye calısıyordum...
ta ki..3 gün önce annem nerden bilmiyorum durumu ogrenmis benimle konustu...daha sonra durumu babama anlattı. anne ve babam Allah bin kere onlardan razi olsun...benimle gayet sakin ve yapıcı konustular... ne karar verirsem vereyim arkamda duracaklarını asla elalem ne der herkes ogrendi naparım demeden ayrılabilecegimi soylediler...devam karari alırsam yine yanımda olacaklarını söylediler.. ama kangren olmus parmak misali daha fazla zarar gormeden bitirmemin daha dogru bir karar olacagını da eklediler...
bu konusmadan sonra kişiyle konusmayı kestim..birsure konusmayalım gorusmeyelim dedim...
ve düsünüyorum....dusundukce bunun ask mı alıskanlık mı ne oldugundan suphe duymaya baslıyorum....aslında cok karısık hissediyorum kalbim hala onu seciyor hala onu sevdiğimi soyluyorum...mantıgım bu işin cok yanlıs oldugunu soyluyor...okul bitmemis, iş yok, askerlik yok...hadi bunlar birsekilde hallolur ama beni 6 yıldır kandırmıs bana yalan soylemis olması...bunu nasıl atlatırım...bunun uzerine nasıl bir evlilik kurarım bilmiyorum...
biryandan bitirdiğimde nasıl toparlarım..nasıl kendime gelirim bilmiyorum...hayat nasıl devam eder...arkadaslar aranızda var mı uzun ilişkisi sonlanmıs ve zamanla tekrar mutlu olmus..
cunku artık bencilce belki ama mutlu olmak istiyorum..guven duyabilecegim temiz bir hayatım olsun istiyorum...
aldattı derken yalan soyledi yani.. ne bileyim insan bu kadar seneden sonra acaba diyor halaEvliler bile aldatinca adam bosuyo bu sevgililere noluyo? Bu adamin seni ilerde aldatacaginin garantisini ben veriyorum da ailen ne manada asla evlenemezsin demiyo acaba
peki hayata nasıl tutundunuz nasıl atattınız durumuYalan yüzünden 2 çocuğuma rağmen boşandım ben.
"Bir kez yalanını yakaladığın kişinin BİN kez doğrusunu sorgularsın" demişler.
Ben eski eşimin sadece Allah tektir lafına inanırım, onun dışındaki hiç bir lafına inanamam artık.
haklısınız kolay birsey degil bir ömür...Mutlu olmayı istemek bencilce bir istek değildir..
Ama bile bile yanlış yapmaya devam ederseniz işte o zaman kendinize haksızlık etmiş olursunuz..
peki hayata nasıl tutundunuz nasıl atattınız durumu