çıkmazdayım... güven problemi yasıyorum

Sorunu tam okumadım ama o kadar yıl falan geç bunları.Doğru zor olur ama evli değilsen ve yaşın gençse bu konularda keskin olabilmek lazım.Evlenip boşananlar bile yine sevebiliyor...Bu adamla evlenip boşanma ihtimalin var mı onu düşün.Çünkü evlenip boşanman çokk daha zor.

ölüme alışıyor insan cnm buna da alışırsın ölümden öte yol yok demişler. herşey geçiyor ölüm acısı bile
sagolun desteginiz icin... amin insallah zamanla alısır atlatırım umarım... bugun bütüüüün fotograflarımizi sildim...dun de butun mektup hediye cicek vs. ne varsa herseyi toplayıp kutuya koydum, gönderdik geri...

Sorunu tam okumadım ama o kadar yıl falan geç bunları.Doğru zor olur ama evli değilsen ve yaşın gençse bu konularda keskin olabilmek lazım.Evlenip boşananlar bile yine sevebiliyor...Bu adamla evlenip boşanma ihtimalin var mı onu düşün.Çünkü evlenip boşanman çokk daha zor.
Dogrudur haklisiniz..

sagolun desteginiz icin... amin insallah zamanla alısır atlatırım umarım... bugun bütüüüün fotograflarımizi sildim...dun de butun mektup hediye cicek vs. ne varsa herseyi toplayıp kutuya koydum, gönderdik geri...
zaman cnm inan zamanla herşey daha güzel olck senin için.çevrende onu hatırlatacak birşey kalmaması iyi olmş

bu olay harici seni rahatsız edicek başka durumlar oldu mu hiç aranızda. Gerçekten üzüldüm ya durumunuza

bu olay harici seni rahatsız edicek başka durumlar oldu mu hiç aranızda. Gerçekten üzüldüm ya durumunuza
hayır hic birsey olmamıstı... okadar guzeldi ki benim icin hersey...bana karsı davranısı veya aramızdaki ilişki gayet guzeldi...

simdi birde evde kavgalar basladı...ailem nasıl yaptın bunu...yok nasıl anlamazsın yok nasıl bunu farkedemedin.. rezil olduk bilmem ne...bazen ölsem diyorum..bunları cekmesem ....

neden rezil olmuşsunuz neden öyle diyolarki
işte es dost duydu nisanlandıgını pat diye bitti, elaleme rezil olduk bilmem ne...
ben rezil olcak birsey yapmadım ki...nisanda elele bile tutusmamıstık..her hareketime o kadar dikkat ederim...
ben bunların hiçbirini haketmedim...

benim yıllarımı gencliğimi caldı
böyle düşünme canım, herşeyi yaşamımızn bi sebebi var bence... Aslında oda çok acı çekiyodur çok pişmandır. Gerçekten büyük sorumsuzluk yaptığı. Seni böyle yarım bıraktı nasıl düzelticek acaba yaşananları...

böyle düşünme canım, herşeyi yaşamımızn bi sebebi var bence... Aslında oda çok acı çekiyodur çok pişmandır. Gerçekten büyük sorumsuzluk yaptığı. Seni böyle yarım bıraktı nasıl düzelticek acaba yaşananları...
düzelecek birsey yok artık..düzelmeyecek...

Merhaba arkadaslar...
oncelikle uzun bir yazı lutfen hakkınızı helal edin..
Bir önceki konumda yasadıgım aldatılmayı (yalan soyledi) anlatmıstım...yıllarca beni nasıl kandırdıgını falan...detayları oradan okuyabilirsiniz...
simdi yine bu konuda baska birsey danısmak istiyorum size... durumu yaklasık 1 ay herkesten arkadaslarım ailem vs. sakladım..kendi icimde halledip cözmeye calısıyordum... ama tabii ailem bendeki mutsuzlugun farkına varıp sık sık ne oldu vs. diyerek soruyorlardı ben de birsey belli etmemeye calısıyordum...
ta ki..3 gün önce annem nerden bilmiyorum durumu ogrenmis benimle konustu...daha sonra durumu babama anlattı. anne ve babam Allah bin kere onlardan razi olsun...benimle gayet sakin ve yapıcı konustular... ne karar verirsem vereyim arkamda duracaklarını asla elalem ne der herkes ogrendi naparım demeden ayrılabilecegimi soylediler...devam karari alırsam yine yanımda olacaklarını söylediler.. ama kangren olmus parmak misali daha fazla zarar gormeden bitirmemin daha dogru bir karar olacagını da eklediler...
bu konusmadan sonra kişiyle konusmayı kestim..birsure konusmayalım gorusmeyelim dedim...
ve düsünüyorum....dusundukce bunun ask mı alıskanlık mı ne oldugundan suphe duymaya baslıyorum....aslında cok karısık hissediyorum kalbim hala onu seciyor hala onu sevdiğimi soyluyorum...mantıgım bu işin cok yanlıs oldugunu soyluyor...okul bitmemis, iş yok, askerlik yok...hadi bunlar birsekilde hallolur ama beni 6 yıldır kandırmıs bana yalan soylemis olması...bunu nasıl atlatırım...bunun uzerine nasıl bir evlilik kurarım bilmiyorum...
biryandan bitirdiğimde nasıl toparlarım..nasıl kendime gelirim bilmiyorum...hayat nasıl devam eder...arkadaslar aranızda var mı uzun ilişkisi sonlanmıs ve zamanla tekrar mutlu olmus..
cunku artık bencilce belki ama mutlu olmak istiyorum..guven duyabilecegim temiz bir hayatım olsun istiyorum...

Edit: dun gece ilişkiyi bitirdim nisan attım...

6,5 senelik ilişkim bitti 11 ay önce. İlk başta hayat durdu benim için herşey bitti diye düşünüyordum güya evlilik için adımlar atacaktık bu sene ama olmadı. Zamanla hayatıma başka birisi girdi çok mutlu etti, hayaller kurdu arkadaşlarına anlattı bunları sonra tam güveniyorum güvendim derken fiziksel olarak aldattı ayrıldım. Yıllarca çıktığın birini de tanıyamıyorsun tam olarak, birkaç aydır tanıştığın insanı da. Ben inanıyorum biz mutluluğu hak ediyoruz elbet kavuşucaz mutluluğumuza en hayırlı zamanda ama ne zaman olur bilemiyorum.
Sana şunu söyleyeyim kangren olmuş ayrılıp ayrılıp barışılmış bir ilişkinin sonu evliliğe dönüşmüyor. Ne kadar istersen iste bu olmuyor. Hakkında en hayırlı olanı yapmışsındır inşallah.
Hayat öyle de böyle de devam ediyor elbet onu düşünüceksin ama aklına çok takıp kendini üzmemeye çalış bunu ben yapamıyorum bu yüzden ne kadar acı çektiğimi biliyorum. Sen yap ki canın acımasın hayata daha erken tutunabilesin. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

6,5 senelik ilişkim bitti 11 ay önce. İlk başta hayat durdu benim için herşey bitti diye düşünüyordum güya evlilik için adımlar atacaktık bu sene ama olmadı. Zamanla hayatıma başka birisi girdi çok mutlu etti, hayaller kurdu arkadaşlarına anlattı bunları sonra tam güveniyorum güvendim derken fiziksel olarak aldattı ayrıldım. Yıllarca çıktığın birini de tanıyamıyorsun tam olarak, birkaç aydır tanıştığın insanı da. Ben inanıyorum biz mutluluğu hak ediyoruz elbet kavuşucaz mutluluğumuza en hayırlı zamanda ama ne zaman olur bilemiyorum.
Sana şunu söyleyeyim kangren olmuş ayrılıp ayrılıp barışılmış bir ilişkinin sonu evliliğe dönüşmüyor. Ne kadar istersen iste bu olmuyor. Hakkında en hayırlı olanı yapmışsındır inşallah.
Hayat öyle de böyle de devam ediyor elbet onu düşünüceksin ama aklına çok takıp kendini üzmemeye çalış bunu ben yapamıyorum bu yüzden ne kadar acı çektiğimi biliyorum. Sen yap ki canın acımasın hayata daha erken tutunabilesin. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

biz hic ayrılıp barısma yasamamıstık...taa ki bu olaya kadar...ayrıldım ...ama sanırım giderek dafa iyi oldugunu anlıyorum bu kararın...
evet bizler mutlu olmayı hakediyoruz durust duzgun br ilişki yasamayı hakediyoruz...
umarım sen de hakettiğin mutlulugu yasarsın...insallah guzel zamanlar bizi bekliyordur...

Back
X