çıkmazdayım... güven problemi yasıyorum

ne kadar guzel yazmıssınız cok tesekkur ederim...Allah razı olsun...
sanırım bir ömür bu soruları sorgularım emin olamam...
8 yıldan sonra bunu yazmanız bana cok umut verdi... herkesin basına gelebilecek birsey sanırım...siz ne guzel basa cıkmıssınız..

cok sagolun Allah razı olsun...ben de yapabillirim...umarım ben de sizin gibi guclu durup bunu atlatabilirim

Senin hala olabilirmi demen bile yanlis

Cocugum var evliyim esim beni 1 dakika aldatsa bosarim

Seninki 6 yil boyunca yapmis bide ..
Yahu cikart hayatindan cokmu degersizsin sen allah askina

ben de ilk satırları okuduğumda evlisin sanmıştım... ortada bir yuva var sanmıştım...
bas tekmeyi gitsin ya, bir de evlenmeyi mi düşünüyorsun bu insan müsvettesiyle?
basayım da :) ne bileyim insan bin turlu seyi dusunuyor...sanki yapamazmısım gibi geliyor...

Senin hala olabilirmi demen bile yanlis

Cocugum var evliyim esim beni 1 dakika aldatsa bosarim

Seninki 6 yil boyunca yapmis bide ..
Yahu cikart hayatindan cokmu degersizsin sen allah askina
6 yıl boyunca okul durumu konusunda bana yalan soylemis..

6 yıl boyunca okuyorum diye aylak aylak gezmiş, hala çalışmıyor, sana bunu söylemek için sözlenmeyi ve aileye karışmayı planlamış, sen hala evlilik ihtimalini mi düşünüyorsun.
Kim söylemiş bilmiyorum ama şu sözü çok seviyorum.
_güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez.

İyiki evlenmeden öğrenmişsin gerçekleri.Güven olmayan evlilik temeli sağlam olmadığı için zaten sürmezdi.Ailende yanında ne güzel.Eminim karşına daha iyileri çıkacaktır.

Bence bırakın bitsin zorlamanın hiç faydası yok.
Daha fazla zarar görmeyin yaşadığınız bir deneyim olsun bu kabullenin. kolay değil ama eminim Allah yardım eder.
dünyaya bir kez geldik mutsuz eden her şeyden uzak durun.

merhaba, önceki açmış olduğun konuna bakındım ama göremedim. yeni kullanmaya başladım ve bilmediğim detaylarda var muhakkak. bana linkini atarmısın önceki konunun sana zahmet olmazsa

buldum ve okudum. zannettim ki seni başkasıyla aldatıyor yıllardır.
tabiki yalan söylemiş olmasıda bir nevi aldatmaktır.
henüz yaşın daha çok genç.
her şer gibi görünenin ardından hayır doğa bilir.
fakat bunların dışında çok mutlu olduğundan söz ediyorsun. sana iyi davrandığından.
kalbini at bir kenara. ve mantığını dinle.
mantık her zaman sana doğru yolu gösterecektir.
kalbinle düşünürsen zaten yenilirsin mantığına. en güzeli de madem ki ailene açtın bu konuyu. annene danış.
anneler hep doğru insan mı değilmi hissederler.
ben buna inanıyorum. kendisini tanımıyoruz, buradan sana akıl vermek hepimize kolay iş olur.
ama sorumluluk sahibi birisine benzemiyor. bu da biraz ürkütücü.
sorumluluk sahibi olsaydı, kendisinden önce seni düşünüp seninle bir gelecek kurmaksa niyeti ona göre adımlar atıp okulunuda bitirirdi zorlada olsa.
beni düşündüren de bu nokta oldu. çok gençsiniz. senin yaşlarında bende ayrılamam ölürüm yaşayamam derdim.
öyle olmuyor. hatta yıllar sonra aşkmış ama doğrusu olmazmış iyikide olmamış bile diyor insan. şu an dışardan bakamadığın için göremezsin. dediğim gibi annenden destek al. o en doğrusu ne senin için en iyisini o bilir inan annelik hissi derler buna. sevgi aşk da bitiyor biliyormusun mutsuz olduktan sonra bir yerde..

Valla aramızda var öyle biri.Ben varım :)))) 6 Yıllık ilişkimi saydığın sebeplerden dolayı bitirdim.Bir zaman sonrada başka birini çok sevdim.Hani böyle yanında bir iki saat daha fazla kalmak için uykusuz okula gidicek,hiç uyumadan okula gidicek,yemek yemeyi unutucak kadar filan.O konuda sıkıntı yok yani hayat tabii ki devam ediyor.Bir daha sevemiceğini düşünmek baya yersiz bi düşünce. Bununla birlikte kendim gibi bir kaç insanı daha tanıyorum.Bir arkadaşım 5 yıllık ilişkisinden sonra birini sevdi baya sonra evlendi.Başka biri bilmem kaç yıllık sevgilisiyle nişanı attı daha sonra başkasını sevdi 18 Ekim'de de düğünü var:) Başka biri 7 Yıllık sevgilisinden yine senin sebeplerinden dolayı ayrıldı şuan evli mutlu çocuklu.Yani bu örnekler uzar gider.Ha bu arada, kuzenim 7 yıllık sevgilisiyle çocuğun onu aldatmasına çoğu zaman umursamamasına rağmen evlendi.Yanılmıyorsam 1 yıl dolmamıştı ailesine boşanmayı düşündüğünü çok mutsuz olduğunu söyledi.Yani demem o ki,dünyada sevilecek tek insan o olsaydı herkes ona aşık olurdu.Mantıklı düşün.Seni aldatan kandıran işi gücü bilmemnesi olmayan bomboş bir insan için vallahi değmez.Zaten 6 yıllık ilişkinin kıymetini bilmeyen adam,her gün evin içinde gördüğü 20 yıllık karısınında kıymetini bilmez.Üzülürsün.

cok özür dilerim her iki yorumunuzu da simdi okudum...problemlerin nedeni ile girememistim bir sure...
kalbimi bir kenara atıp dusunebilsem...yanlıs oldugunun farkındayım...mantıgım bagırıyor yanlıs bu sana yalan soyledi daha neler yapacak kimbilir diye..kalbim cok acıyor...ailem bu ilişkiyi kesinlikle istemiyor...dun gece bitirdim aglaya aglaya...cok cok acı bu... ben boyle birsey haketmemistim...senelerdir verdiğim emegin sonu bu olmamalıydı....boyle mi bitecekti...ben hep hayal kurardım her hayalim onunlaydı..onunla bir ev onunla bir yuva onunla bir aile gelecek hersey....Allahım ben ne yaptım da bunları yasıyorum ....
sagolun yorumlarınız icin ...

Merhaba, cok tesekkur ederim yazınız icin...bir nebze de olsa umut oldunuz icime...dun gece bitirdim ...bilmiyorum hayat bundan sonra nasıl olur..

dun gece bitti...insallah Allah yardım eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…