- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi gokceyener
-
ben aptalın tekiyim beni senelerce kandıran birine hala guveniyordum...ama dun gece bitti...ayrıldıkona bi daha güvenebilecek misin ??? Onemli olan soru bu sanırım cevabı sende..
Benim aynen böyle uzun ilişkim sonlandı ama evlilikle.Şuan aldatma yok ama olmayacak anlamına gelmiyor.Başka problemler çıktı ve birbirimizden epeyce uzaklaştık boşanma aşamasına kadar geldik.Ve aldatmaya meyilli bir erkeğin evde de boyle sorunlar varken tekrar aldatması kaçınılmaz olabilir bence.Çunku cinselliğe düşkün olduklarından evlerinde huzur olmasa bile sorunlar halolmasa bile seninle beraber olmak istiyor ve sen istemeyince artık tekrar aldatıp aldatmamak ona kalıyor.Şuan eşim ne evliliğini duzeltiyor ne ayrılıyor ve bu durumu dışarıda gezerek kullanıyor yani her an aldatma ihtimalide var demek oluyor. O yüzden ufacık bir problemde aldatmaya eğilim oluyor.ben evlendiğime çok pişmanım meselaMerhaba arkadaslar...
oncelikle uzun bir yazı lutfen hakkınızı helal edin..
Bir önceki konumda yasadıgım aldatılmayı anlatmıstım...yıllarca beni nasıl kandırdıgını falan...detayları oradan okuyabilirsiniz...
simdi yine bu konuda baska birsey danısmak istiyorum size... durumu yaklasık 1 ay herkesten arkadaslarım ailem vs. sakladım..kendi icimde halledip cözmeye calısıyordum... ama tabii ailem bendeki mutsuzlugun farkına varıp sık sık ne oldu vs. diyerek soruyorlardı ben de birsey belli etmemeye calısıyordum...
ta ki..3 gün önce annem nerden bilmiyorum durumu ogrenmis benimle konustu...daha sonra durumu babama anlattı. anne ve babam Allah bin kere onlardan razi olsun...benimle gayet sakin ve yapıcı konustular... ne karar verirsem vereyim arkamda duracaklarını asla elalem ne der herkes ogrendi naparım demeden ayrılabilecegimi soylediler...devam karari alırsam yine yanımda olacaklarını söylediler.. ama kangren olmus parmak misali daha fazla zarar gormeden bitirmemin daha dogru bir karar olacagını da eklediler...
bu konusmadan sonra kişiyle konusmayı kestim..birsure konusmayalım gorusmeyelim dedim...
ve düsünüyorum....dusundukce bunun ask mı alıskanlık mı ne oldugundan suphe duymaya baslıyorum....aslında cok karısık hissediyorum kalbim hala onu seciyor hala onu sevdiğimi soyluyorum...mantıgım bu işin cok yanlıs oldugunu soyluyor...okul bitmemis, iş yok, askerlik yok...hadi bunlar birsekilde hallolur ama beni 6 yıldır kandırmıs bana yalan soylemis olması...bunu nasıl atlatırım...bunun uzerine nasıl bir evlilik kurarım bilmiyorum...
biryandan bitirdiğimde nasıl toparlarım..nasıl kendime gelirim bilmiyorum...hayat nasıl devam eder...arkadaslar aranızda var mı uzun ilişkisi sonlanmıs ve zamanla tekrar mutlu olmus..
cunku artık bencilce belki ama mutlu olmak istiyorum..guven duyabilecegim temiz bir hayatım olsun istiyorum...
yani benim yasadıklarıma yakın seyler yasadınız ama yine de evlendiniz ve pisman mısınız?...Benim aynen böyle uzun ilişkim sonlandı ama evlilikle.Şuan aldatma yok ama olmayacak anlamına gelmiyor.Başka problemler çıktı ve birbirimizden epeyce uzaklaştık boşanma aşamasına kadar geldik.Ve aldatmaya meyilli bir erkeğin evde de boyle sorunlar varken tekrar aldatması kaçınılmaz olabilir bence.Çunku cinselliğe düşkün olduklarından evlerinde huzur olmasa bile sorunlar halolmasa bile seninle beraber olmak istiyor ve sen istemeyince artık tekrar aldatıp aldatmamak ona kalıyor.Şuan eşim ne evliliğini duzeltiyor ne ayrılıyor ve bu durumu dışarıda gezerek kullanıyor yani her an aldatma ihtimalide var demek oluyor. O yüzden ufacık bir problemde aldatmaya eğilim oluyor.ben evlendiğime çok pişmanım mesela
Evet maalesef evlendim.nedenini de söyleyin aynı şuan senin gibi bitirip bitirip üzülürdüm onla bunla beraber olur sonra da yine dönerdim bir kaç ay demeden ve beni aldattığı kadınların hepsi gecelik ilişki yaşayan kadınlar olurdu barda dansçı solist falan. Beni gerçekten seviyor o da bana bağımlı ama sevgiliyken bekarım istediğimi yaparım havalarında beni aldatırdı.Her ayrıldığımızda mutlaka bir kaç kişi ile birliktelik yaşardı bense anlar kahrolurdum her defasında bu sefer donmicem diye diye gelip gönlümü alırdı.en sonki ayrıldığımda abartmıştı 2 ay içinde 8 kadınla beraber olarak baktı bu sefer ben barışmamakta kararlıyım peşimi bırakmadı evlenmeye ikna etti bir suru soz verdi yeminler etti.evlenmeye ikna etti beni.hemen evlendik.Evlendikten sonra hiç aldatmadı bizim sorunumuz aileler ile alakalı şuan ve boşanmaya kadar geldik.eşyalarımın bile çoğunu topladım ama şuan ne o ozur diliyor benden ce ailemden ne de boşanıp boşanmak istemediği belli.Kınuşsakta anlaşamıyoruz ve arada cinsellikte bitti son 10 gundur ve dediği şey şuan hala nikah üzerinde karımsın benimle beraber olman gerek eğer karımla beraber olamazsam bugüne kadar evliyken hiç aldatmadım ama boyle devam ederse aldatırım dedi banayani benim yasadıklarıma yakın seyler yasadınız ama yine de evlendiniz ve pisman mısınız?...
ben dun gece bitirdim ama okadar mutsuzum uzgunum ki...sanki hic gecmeyecek bu...
okadar haklısınız ki..ben 6 yıl guzel bir ilişki yasadıgımı dusunurken...safca tertemiz... o bana her an yalan soylemis...bu cok agır...beni aptal yerine koymus...bir de tum bunları nisan yaptıktan sonra soyluyor...mantıkla bakınca aptallık etme diyorum kendime...ama iste kalbim cok acıyorcanım dile kolay 6 yıl elbette ki zor olacak bıçak değil ki kestirip atasın..
yapma bu adam iflah olmaz... ondan uzaklaş seni keriz, salak, aciz yerine koymasına daha fazla katlanma kendine zarar veriyorsun lütfen uzaklaş ondan
bu halim birgun gecer mi...affetmedim ayrıldım..ama cok kötuyumİhaneti bir kere affedersen nasıl olsa beni affediyor düşüncesiyle tekrar aldatır. Bu şaşmaz, kuralı böyledir bunun. Çünkü sana saygısı kalmamış, senden vazgeçmiştir. O yüzden ne kadar seversen sev hem beden sağlığın hem de psikolojik sağlığın için bırakmalısın. Şuan nasıl bir ruh halinde isen devam edersen eğer, bütün hayatın bu ruh haliyle geçecek.
bu halim birgun gecer mi...affetmedim ayrıldım..ama cok kötuyum
cok tesekkur ederim...ilginiz icin sagolun..Üzülme, her zaman daha iyisi vardır ve daha iyisi geldiğinde bütün geçmiş geçmişte kalır. İlahi adalete inan herkes üzdüğü kadar üzülür. İyi bir dinleyiciyim canım istediğin zaman bana mesajdan ulaşabilirsin genel olarak aktifim.
bana 6 yıl boyunca yalan soyledi..bu da bir aldatma... sizin kadar guclu degilim demekki..bitirdim ama hala cok uzgunumÇıkmazlık ne var cidden anlayamadım. Aldatmış biriyle ne kafam alır ne midem. Aldatan biriyle göz göre göre evlenip sonra buraya kocama güvenmiyorum ne yapmalıyım diye konu açanlara zaten güvenmemeleri gerektiğini söylüyorum ve ahmak olduklarını düşünüyorum. Zira kendi düşen ağlamaz. Güvenilmemesi gereken biriyle olup sonra da güvenemiyorum demek neyin kafası hala anlayamadım.
bana 6 yıl boyunca yalan soyledi..bu da bir aldatma... sizin kadar guclu degilim demekki..bitirdim ama hala cok uzgunum
insan ne yapacagını bilemiyor...neyse bitirdim ... simdi enkazı toplamak kaldıŞekerim kalp bu , taş değil. Üzgün olmanı anlıyorum zaten normal bir durum.
Lakin ben aldatılsam üzgün olmaktan önce öfkelenir karşımdakini gebertmek isterim. Egon ve onurun bazen duygularından önce gelmeli diye düşünüyorum.
Güçlü olmaktan ziyade benim midem almaz. Aldatmış biriyle evlenmek sağlam mide ister bence.
sürekli aglıyor, pisman oldugunu herseyi toparlayacagını soyluyor...yalan söylemesi kötü olmuş gerçekten, okulu o kadar uzatıp ne halt yemiş peki? sanırım sınavalara falan girmemişti neyle meşgulmuş o kadar. İnsankn aklına iyi şeyler gelmiyo.Pişman mı şimdi kendisnin son durumu nedir?
Allahım dayanma gucu verir de atlatırım bunu insallah. sagolunen doğru kararı vermişsin nişanı atarak
ölüme alışıyor insan cnm buna da alışırsın ölümden öte yol yok demişler. herşey geçiyor ölüm acısı bileAllahım dayanma gucu verir de atlatırım bunu insallah. sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?