- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Çanakkale 18 mart üniversitesini kazandım seramik bölümü yetenekle alıyor bu bölüm ama ben grafik istiyordum grafik çıkışlıyımda zaten ama burda o kısmet olmadı.
aklım karışık gidip gitmemekte pek geleceği yok gibi.
İçimdende gitmek gelmiyor.
Fazla açık bir şehir her anlamda ben o kadar açık değilim normal açıklıktayım şortgiymem giydiremez kımse mesela.
ama o ortamda o sıcaktan dolayı giyer insan.
ben açığım ama yerine göre kapalıyım oraya göre kapalıyım.
güzel sanatlarda zaten dini pek önemsemiyorlar istediğim alan olsa susarım katlanırım ama bu istemediğim bi alan zaten nasıl başedebilicem nasıl susucam.
Patlarım orda ben yapamam.
Bunalırım.
Çanakkale boğmuştu beni.
Sanki gitsem kötü birşeyler olucak işler iyiye gitmicek gibi geliyor.
Maddi anlamdada çok masraflı.
Orada istemediğim alanda harcıcağımız paranın yyarısını burda tekrar hazırlanmak için harcıyabiliriz hem daha az masraflı.
Bana yardım edin bu olayın bir kısmı detaylı anlatmamı isterseniz söyleyin anlatayım tüm herşeyi tüm endişelerimi.
Bu arada hislerim kuvvetlidir çoğu zaman
aklım karışık gidip gitmemekte pek geleceği yok gibi.
İçimdende gitmek gelmiyor.
Fazla açık bir şehir her anlamda ben o kadar açık değilim normal açıklıktayım şortgiymem giydiremez kımse mesela.
ama o ortamda o sıcaktan dolayı giyer insan.
ben açığım ama yerine göre kapalıyım oraya göre kapalıyım.
güzel sanatlarda zaten dini pek önemsemiyorlar istediğim alan olsa susarım katlanırım ama bu istemediğim bi alan zaten nasıl başedebilicem nasıl susucam.
Patlarım orda ben yapamam.
Bunalırım.
Çanakkale boğmuştu beni.
Sanki gitsem kötü birşeyler olucak işler iyiye gitmicek gibi geliyor.
Maddi anlamdada çok masraflı.
Orada istemediğim alanda harcıcağımız paranın yyarısını burda tekrar hazırlanmak için harcıyabiliriz hem daha az masraflı.
Bana yardım edin bu olayın bir kısmı detaylı anlatmamı isterseniz söyleyin anlatayım tüm herşeyi tüm endişelerimi.
Bu arada hislerim kuvvetlidir çoğu zaman