cikmazdayim lütfen yardım edin :((*

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
merhaba arkadaşlar eski konularimi özet geceyim biraz sizlere ben 3 yıllık evliyim bir kizim var 2 yasinda esimleilk 9 aydan sonra berbat günler yaşadım son zamanlarda şiddette olmaya başladı aslında tek sorunumuz ailesine aşırı düşkünlüğü yani ailesiyle yapılmayan her etkinliği burnumdan getryo ve hiç bir şekilde mutlu olmuyo en son şiddetten sonra beni kapının önüne koydu şimdi tek taraflı ben masumun o sayıyor diyemem ama çok ağır laflar kullandı bende canım yaninca çok ağır konuştum o soyledilce ilgi gistermedikce daha da hircinlastim tek istediğim esim tarafından sevilmek eskisi gibi. ....bunun icin basta okdr cabaladimki heran ailesiyleydik haftanin 5-6gunu sirf mutlu olsun diyodum annesine annemden coo kiymet verdim ama baktim ki adam hem benim ailemden uzaklasiyor hem ailesnin olmadigo her programi burnumdan getryo bende yavas yavas kestim bunu sonra ne olduysa oldu zaten hala yapmaya calsyrm aslinda ama annesinden tek kelime nefret ediyorum gerçekten o kadına bir gün bile tahammül edemiyorum birde ben nkdr yakın olsamda esim hep benim aileme uzak davrandı bende yeter dedim sonra sözler ağırlaştı şiddete döndü vs neyse çok uzattım en son yasadgmz olaydan önce ben 2 kere baba evine döndüm ve biri bir aydi ve inanın esim beni hic aramadi bile 1 ay sonra geldi aldı son olayda ben çok ciddi resti çektim ailesine de ona da esim sonra cabaladimi bir nevi evet evlilik terapistine gittik 2.ciye gelmek sen istersen git dedi eskiye nazaran şiddet ağır lafları yok daha dikkatli ama benimle hiç ilgilenmiyo hemde hiç bunu söylerken öyle icim yaniyo ki ben sevmeye sevilmeye aşka aşık bir insanım inanın birbirini seven insanları görünce ağlıyorum kendimi tutamayıp bir erkek bir kadına derin derin bakınca içim yaniyo neden diyorum ben sevilmeyevek insan miyim neden bunları yaşıyorum diyorum ruyalarimda hep beni çok seven koruyan kollayan bir adam görüyorum uyanınca yine ağlıyorum ist3 tam bu noktada kafam allak bullak oluyor bosanmak hep aklımda ama bir yandan da acaba pişman olu4 esimi özler miyim ve çocuğuma haksızlık mi olur bu korkusu şimdi size soruyorm siz olsaydınız ne yapardiniz

Boşanmak içim neyi bekliyorsun Allah aşkına neyi!?

Çektiğiniz ciddi rest, çok da ciddi değilmiş. Haz mı alıyorsunuz ağır sözlerden, dayaktan?
Bir gülümsemeye umut bağlayan yaşı çoktan geçtiniz diye düşünüyorum.

Ayril

Sizi çok seven, koruyan kollayan bir adam dışarıdaki milyonlarca erkekten biri olabilir ama evinizin içindeki olmadığı kesin.

Zorla sevgi olmaz, içten gelmeli. Eşiniz sizi sevmiyorsa kabullenmelisiniz. Yol yakınken size değer veren, sizi seven birini bulun. Kendinizi harcamayın.

şiddet uygulayan adamı özlemek...
hiç yorum yapamam bu konuya
şiddet uygulayan adamı özlemek...
hiç yorum yapamam bu konuya
ya lütfen kızmayın inanın bende sizin yerinizde olsa derdim aptal mi bu kadın diye ama içine girince gerçekten öyle olmuyo malesef sevmek elden gelen birsey değil ben güçsüz bir kadinim gerçekten öyleyim bunu kabul etmek zor oldu ama korkularimi icimden atamiyorum aslında sevgimi bunun adı onuda bilmiyorum bosan şöyle şöyle boşanma böyle böyle yap gibi önerileriniz ihtycm var lutfenn

Ayrılırdım zepcem .

Böyle bir adamı özler miydim özlemez miydim bilemem ama ,

Böyle bir hayatı asla özlemezdim .

Ha ben olsaydım , işi buraya kadar da getirmezdim .

Eşimi kaybetme korkusu ile istemediğim şeyleri yapmak yerine ; onun beni kaybetme korkusu ile beni istemediğim şeye zorlayamayacağı bir durum olurdu .

Hele ki sürekli şiddet .

Eşin değişecek , senin verecepin bir taviz yok .

Neyi özleyeceksin? dayağı mı ? Hakareti mi? İlgisizliği mi?kavgaları mı?

ya onuda anlamıyorum aslında sevmiyor diye hissediyorum ama bana birsey olunca oturup hüngür hüngür ağlıyor ama ilgi yok iki sevgi sözcüğü yok özel an yok ani yok mesela geçenlerde basimi carptim bayıldım esim perişan olmuştu küsüp gttgmde aramadi ama geldgmde bana sarıldı ağladı inanın anlamiyorm bjda beni dahada çıkmaza sokuyo4 sevmiyorum dese bir dakika durmam ama onu.başkasıyla gorebilmeeye suan hazır değilim biliyorum bu aptallık herşeye ragmen onu sevmek

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var. Adam sizi sevmiyor zaten. Karar sizin.

Bu arada muhakkak bir uzman yardımı alın. Siz de iyi değilsiniz çünkü.

Dengesiz biri demek ki. İyi de bunun günahını neden siz ödüyorsunuz? Adam daha kendisi ne istediğini bilmiyor. Bu şekilde sizin de psikolojinizi bozar.
Neden?
Değer mi?
Ne uğruna?

Ayrıl da adam anacığıyla mutlu mesut yaşasın, girme aralarına. Al çocuğunu git.

Bastan hatayi yapmissin mesafeli duracaksin herzaman esinin ailesine karsi.bizler iyi olalim die kul kole oluyoruz ama sonucta kaybeden yine bizler oluyoruz.ne kadar iyide olsalar uzak duracaksin iyilikten maraz dogar die bosuna soylememis atalar.simdi ne yapsanda istedigin ortam olmaz.zaten siddette varmis.yarin bigun kapina dayansa kul köle de olsa degismez insan.ortada siddet var boyle bi ortamda cocugunu nasil yetistirecen nereye kadar dayancan, dayagini yiyecen sonunda televizyona cikan yine bi kadinda erkek terorune kurban oldu haberlerine konu olacan.ailen sahip cikiyorsa birdakika bile dusunme.sigin ailene koca dayagi çekeceğine ailenin kahrini cek git calis cocugunada bak.o adam musveddesinede boyun egme kendini ona muhtac hissedirme.allah yardimcin olsun canim

Kendinizi neden bu kadar degersizlestiriyorsunuz? Yazik degil mi?
hemde çok yazık aynaya baktığımda ya bu ben değilim diyorum ama icimde de aptal bir duygu çıkmaza sokuyo4 beni ve bu kdr şeye rağmen bazen bende mi hata bile diyorum yada kendimi buna inadirmaya mi calsyrm deli gibi sorular icindeyim

of of durumunuz tam bir bağımlılık vakası...Sevmek değil bu bağımlılık ne yapsa gitmezsiniz. Kesinlikle yardım almalısınız kafanızın netleşmesi için...

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var. Adam sizi sevmiyor zaten. Karar sizin.

Bu arada muhakkak bir uzman yardımı alın. Siz de iyi değilsiniz çünkü.
hemde hiç gittim 5 ay felan ama inanın ona anlti4ken bile bazen çok yoruldugumu hissediyorum hele ki bazı şeylerin ise yaramadığını gördükçe bütün umudumu dahada kaybediyorum

of of durumunuz tam bir bağımlılık vakası...Sevmek değil bu bağımlılık ne yapsa gitmezsiniz. Kesinlikle yardım almalısınız kafanızın netleşmesi için...
gittim doktorum da terapisti zaman vermemi söyledi bu evliliğe boşanmaya benim hazır olmadigimi söyledi esim gorustugunde de ailesinin ona hiç değer vermedigini bu yüzden onun kendini kabullendirmeye çalıştığını ama sevdigini söyledi sorunları var bende farkındayım ama artık benim daha büyük sorunlarım var suan zaman verme surecindeyiz hayırlısı olsun 3umuz icinde

kendine yazık etme zepcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…