Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediklerinde çok haklısın.hesabımı açayım umursamıyım onu ama seviyorum onu kahretsin yaa![]()
kahretmesinnn yaşasınnn sevgin büyüsün sonra değicek birine transfer olsun sevgin :) ağlama sıkılma inanaki geçiyo yaaaa valla kendiden biliyiroum :)
söyledikleri bana hic inandirici gelmedi..
madem bir kizdan cabuk soguyorsa ve o bu huyunu biliyorsa, niye seninle tanisti..
ve hatta bulusacak kadar isi uzatti..
vardir mutlaka bunun altinda bir seyler..
sen sakin mesaj atma, arama..
evde oturup onun icinde aglama..
Niye ağlıyorsun kiii
az empati kursana bir bayan bunu erkeğe söylemiş olsun.
Ya yedekte biri vardır onu değerlendircektir
Yada eskisi bitmemiştir tam anlamıyla
Yada unutamadığı biri vardır
Yada başka biriyle tanıştı
Yada seni kendine uygun görmedi yeteri kadar hoşlanmadı...
merhabalar ben 1 kere konu açmıştım ilk buluşma diye buluşacaktık bayramdan sonra.ama nolduysa bugün oldu.13 gündür konuşuyoruz nerdeyse 2 dakikada bir mesaj atardık birbirimize.bugün bana dediki ben ciddi ilişkiye hazır değilim.bi kızdan hemen soğurum.bu yüzden seni üzmek istemiyorum.ama seni kaybetmek istemiyorum diyor bir yandan.hazır olunca sevgili olalım söz dedi.ve son olarakta kızma küsme gibisinden birşeyler söyledi.ve ben herkesden helallik istedim facebook hesabımı dondurdum.ve konuşmalarımıza sınır koyduk.kaç gündür ne yapsak mesajlaşırdık.ben akşamdan beri ağlıyorum dayanamıyorum.başım ağrıdı ağlamaktan.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?facebook hesabımı dondurmakla iyimi yaptım yksa kötümü?ona karşı kötümü davranıyım yoksa şimdiki halimi koruyayımmı?teşekkürler şimdiden![]()
Ya bu erkek milleti çok çakal ya da biz kadın milleti çok safız bu konularda...
Olanların Türkçesi bence, o çocuk seni beğeniyordu, iyiydi hoştu ama muhtemelen karşısına başka bir kız çıktı ve sana da bahaneler üretmeye başladı pat diye...Beni bekle demek de ben şu kıza bir bakayım o olmazsa sana dönerim o olursa onunla devam ederim sen de kalırsın, öyle demek bana göre...
Bir de buna kızıyorum, bir şey olduğunda niye bütün hayatını etkilemesine izin veriyorsun, niye sen kendi Face'ini donduruyorsun ki bütün arkadaşlarından mahrum kalıyorsun vs. Aç hesabını onu engelle gitsin. Her yerden de her şeyini sil şahs-ı muhteremin(!)... 3 gün sonra o kızda aradığını bulamayınca kuyruğunu bacağının arasına sıkıştırıp gelir ama sen hiç oralı olma...
Sinirlerim zıplıyor şöyle kişiliksiz erkeklere ya...![]()