• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım.lütfen yol gösterin..

inşallah canım:)

bak benim fırlama bi kuzenim vardı...evlendi bitane zamane kızıyla,

evlilikleri 1 sene içinde tükendi maalesef..şimdi aklın başına geldimi diyorum...yok hala

abuk subuk tipleri beğeniyor..bazılarında müsteak herhalde:)

kızlar çok beter.onun istediği tiplerde o kızlardan işte.iş ciddiye binecek diye korktu beyfendi.ama layığını bulur inşallah kendi gibi bilmemne çocuklarına layık o.inşallah benim karşımada adam gibi adam çıkar senin gibi =)

işte kimse beni sevmeyecek gibi geliyor.o son şansım gibi geliyor.kaybetmek istemiyorum ama unuturum inşallah sonu kötü olacaksa unutmak isterim

bu msj okumamış kabul ediyorum o ne demek öle beni kimse sevmiycek gibi gelio felan unutma tıtlım biz kadınız dişiyiz zamanında imparotorluklar çökermişiz :66:güçlü ol pes etme yeter bide sakın ağlama onun içinnn valla değmezzz

bu msj okumamış kabul ediyorum o ne demek öle beni kimse sevmiycek gibi gelio felan unutma tıtlım biz kadınız dişiyiz zamanında imparotorluklar çökermişiz :66:güçlü ol pes etme yeter bide sakın ağlama onun içinnn valla değmezzz

gerçekten öyle geliyo.çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum kendimi:1:.haklısın değmezmiş.:71:

arkadasım sana bi tavsiye o cocukla ilişkini kes . beni sevdiğim kişi konusmamamıza rağmen eklemişti facede bende kabul etmiştim . ama baktımki bu sevilmeye layık bir insan değil o kadar sevmeme rağmen gururumu ön plana koydum ve onu faceden sildim engelledimde .. bu tür insanlar için kafanı yormaya değmez tatlım... doğru düzgün napmaya çalıştıgı belli olan insanlarla muhattab ol .. Böyleleri güvenilir tipler değil.. yol yakınken kurtar kendini :) öpüyorum seni..:31:

arkadasım sana bi tavsiye o cocukla ilişkini kes . beni sevdiğim kişi konusmamamıza rağmen eklemişti facede bende kabul etmiştim . ama baktımki bu sevilmeye layık bir insan değil o kadar sevmeme rağmen gururumu ön plana koydum ve onu faceden sildim engelledimde .. bu tür insanlar için kafanı yormaya değmez tatlım... doğru düzgün napmaya çalıştıgı belli olan insanlarla muhattab ol .. Böyleleri güvenilir tipler değil.. yol yakınken kurtar kendini :) öpüyorum seni..:31:

kestim zaten cnm.boşuna uğraşmışım değmezmiş.2-3 gündür arıyo mesaj atıyo pişan falan ama hayatta cevap taviz yok:20:sağol canmm önem verip cevap yazdığın için:71:

evett:64: iyi bayram sevinci oldu benim için zafer'im :1: .yüzsüz herif bide arıyo ya.saçmalığa bakın:19: :71::71::71:

erkeklerin bir çoğu ,böyledir zaten canım..kırarlar kalbimizi,sonra da hiç bir şey olmamış gb 'ben geldim' diyip hayatımıza girmek isterler:20:.. bence de sakın konuşma,o şansını öyle diyerek kaybetti..umarım hayatına ,ne istediğini bilen biri girer..bunun gibisi olmaz olsun daha iyi:51:

öncelikle geçmişmi olsun yazzsam bilmedim:S
bilmiyorum eger bi erkek bunu diyorsa ilerde sizin sorunlarının olunca daha rahat sırtını dönüp gidicek:S
bence uğraşma.. bırak o peşinden gelsin..
sen onun yanında oldukça seni hep cepte bilicek. kaybetme korkusu olucak.
insan birini severse gerçekten yanına olup kaybetmek istemez..
ıssız adamda diyoduya " bu lafları kızılaymı dağittı" die.. erkekler birini istemyence seni üzmekten korkuyorum falan falan die zırvalarla.. abe adam madem sevşyosun kaybetmek istemiyosun nie üzesin... bence önüne bak.. ve oluruna bırak..

erkeklerin bir çoğu ,böyledir zaten canım..kırarlar kalbimizi,sonra da hiç bir şey olmamış gb 'ben geldim' diyip hayatımıza girmek isterler:20:.. bence de sakın konuşma,o şansını öyle diyerek kaybetti..umarım hayatına ,ne istediğini bilen biri girer..bunun gibisi olmaz olsun daha iyi:51:

evet canım.jayatta konuşmam artık.çok sağoll:71:

evett:64: iyi bayram sevinci oldu benim için zafer'im :1: .yüzsüz herif bide arıyo ya.saçmalığa bakın:19: :71::71::71:

erkek milleti işte.. çekip gittiklerinde yıkılmadığını gördüklerinde şaşıp kalıyolar we böle yalvar yakar oluyolar işte.. şaşıyorum walla ne kadar önemsiyolar kendilerini.. şunu öörendim artık terkeden bi erkeğe asla üzüldüğünü belli etmiceksin acıdan ölsen bile.. güçlü oldun mu pek bi kıymetleniosun genelde :)

canım faceden telden falan uğraşıyodu konuşmuyodum ben hiç.başka no ile arayıp teklif etti.üzdüm seni falan filan dedi işte.ama ne dese boş..

anladım canım..üzdüm seni derken ,o zamanlar sanki bunu anlamıyor muydu?şimdi pişman oldu da her şeyin farkına vardı,eğer artık ne dese ,ne yapsa duygularınız değişmiyorsa,kendinizi hiç zorlamayın,bırakın pişmanlığıyla kalsın:34: onun için sakın üzülmeyin,buna değen biri olsa sizi başta üzmezdi:19:

anladım canım..üzdüm seni derken ,o zamanlar sanki bunu anlamıyor muydu?şimdi pişman oldu da her şeyin farkına vardı,eğer artık ne dese ,ne yapsa duygularınız değişmiyorsa,kendinizi hiç zorlamayın,bırakın pişmanlığıyla kalsın:34: onun için sakın üzülmeyin,buna değen biri olsa sizi başta üzmezdi:19:

çok haklısın.hayatta kabul etmem.çünkü benimde bir gururumda var.üzülmem ya.tek erkek o değil ya.yavaş yavaş unutuyorum zaten.:16:

çok haklısın.hayatta kabul etmem.çünkü benimde bir gururumda var.üzülmem ya.tek erkek o değil ya.yavaş yavaş unutuyorum zaten.:16:

aynen de öyle canım:34: birden unutmak olmaz zaten zamanla..şu an aklında diye,bir ömür aklında kalacak değil ya(bizlere belki hep öyle geldiğinden dolayı ,kendimizi çaresiz hissederiz)ama gör bak ,gerçekten hiçte öyle olmayacak:34:

Back
X