Çıkmazdayım..Mantık mı, yanılgı mı, gerçek mi, bitiş mi?

Aile işinde çalışan erkek,ailesinin sözünden çıkmaz.Parayı veren düdüğü çalar misali,ailesinin,herşeyde söz hakkı olur.İster istemez,"size biz bakıyoruz" gibi bir havaya girerler.
Senin çalışmanı istemiyorlarmış.Pardon da 8 senedir nişanlının aklı neredeymiş ? Senin çalışan bir kız olduğunu kabullenememiş mi ? Bunca zaman neden okudun,neden çalıştın ? Üstelik iyi bir kariyerin varmış.Şimdi bırak dediler diye bırakacak mısın ? Ben sana söyleyeyim,tamamen hegemonyalarına girmeni istiyorlar.Bebek filan bahane,maksat sen özgür olma,kır dizini evde otur.
Nişanlım değişti demişsin.Değişir tabii,artık aile işin içine girdi,işler ciddileşti.Senin her sözün,her isteğin evde tartılıp ölçülüyor,evin oğluna talimat veriliyor,rest çekiliyor.O da ne yapsın,gelip sana patlıyor.
Aile sana uygun değilse nişanlın da otomatikman uygun değil.Bunu ne olur geç olmadan kabul et.Nikahta keramet maalesef yok.Bugün uygun olmayan,nikahtan sonra hiç olmuyor.Hele senin mesafe koymak,görüşmemek gibi bir şansın HİÇ yok.
Seni üzdüysem kusura bakma ama tutamadım kendimi.İnan bu konuda sayfalarca yazabilirim.

bunlar aşılmayacak sorunlar değil gibi geliyor bana ama nişanlın çok mu inatçı sabit fikirli biri bu da önemli işte:44:
yani ben senin isteklerinde bir anormallik görmedim ama nişanlının durumları olduğu halde çingenelik yapıyorsun demeleri hoş değil.nişanlın şimdi babasına laf edemiyorsa evlenince daha büyük sorunlar yaşadığınızda seni savunmama ihtimalide yüksek
bence nişanlını karşına alıp içinden geçenleri korkularını isteklerini tatlılıkla anlat bakalım ne diyecek
umarım uzlaşabilirsiniz canım:31:

çok haklısınız biz birbirimizin ilkiyiz 9 yıl boyunca hayatımıza kimseyi almadık kavga edip ayrıldığımızda barışacağımızı bildiğimizden oyüzdende başkalarıylşa yaşanan tecrübelerimiz yok.buda kötü aslında bi başkası olsa şu tepki verirdi diyemiyoruz.yıllardır beklediğimz zaman geldi şimdide o bana sen bukadar acımasızmıydın(çocuğumz olursa bakıcı bakar ben çalışmaya devam ederim dediğim içi)diyor ben de ona se bu kadar beceriksizmiydin bi yuva kuracaz başkaları ne isterse o oluyor diyorum.(babası ne istiyosa o olacak ben mücadele edemem karşı duramam diyor.)ailesi sen nasıl istersen öyle olsun diyor ama ortada ne onların istediklerinden olan var nede benimkiler.
böyle bi çıkmaz işte ..

Tecrübeleriniz olsaydı da her insan bir değil. Ama en zoru sizinkiler gibi. Yani ne dediğinizi anlayamayanlar. Ben aynı dili konuşamamak sözüne sinir olurdum. Bana çok basmakalıp gelirdi. Ama öyle şeyler yaşadım ki ne doğru oldğğunu anladım. Dediğinizi anlatamamak kadar zor birşey yokmuş iletişimde. Hani kavga da etseniz, sesler yükselse de razı olursunuz karşınızdaki ne dediğinizi anlayabilse. İnsanın içi çıkar derdini anlatabilmek için. Ve sonunda pes eder haklı da olsa. Onun için işiniz çok zor dedim. Bir ömür boyu isteklerinizle ilgili dert anlatmaya çalışan bir insan olacaksınız

inanın çıkamıyorum işin içinden çevremdeki herkes bunaları hak etmiyosun bırak diyor.kesin kararmı veremediğim için düğün etelendi ama sonrasında ne olacak naıl davranmam gerek bilmiyorum nişanlım (yüzüğü bile takmıyorum gerçi) onu çok üzdüğümü ezdiğimi söylüyor.ama oda beni ben olarak kabul etmiyor isteklerimi çingenelik olarak algılıyor istediğimde eski olan mutfak dolaplarının değiştirlmesydi.ben olsam senn yerinde evlenelim başka hiçbişey istemiyorum önemli olan bu diyor.ama işten çıkmamı istemekte devam ediyor.yapamayacağıma ona yeteri kadar vakit ayıramayacağımı düşünüyor.:(

bana gore insanlar sadece para kazanmak için çalışmazlar. tabı kı para en önemlı amaçtır ama durum sadece bundan ibaret değildir. bir ınsan kendını guvende hissetmek özgüven kazanmak sosyal bir cevre edinmek,saygı gormek vs vs gibi sebeplerden dolayı da çalışır. siz para kısmını geçmişsiniz tmm bunu anlıyorum ama okul okurken bütün hayaliniz mezun olup ev hanımı olmakmıydı hyr. çok güzel bi işte çalışıp kendinizi kanıtlamaktı dimi. bence bu sebep bazı seyleri yenıden düşünmeniz için yeter artar bile. aileler her zaman karısır bu genel bir durumdur ancak nişanlınızın size deste olmasıyla bunu en aza indirgeyebilirsiniz ama sanırım o buna razı gelmiyor. bence bütün bunlar sizin ondn vaz gecme ıhtımalinizin olmadıgını düşünmesinden kaynaklanıyor. biraz gözünü korkutun o zmn yelkenlerı suya ındırır diye düşünüyorum.

bana gore insanlar sadece para kazanmak için çalışmazlar. Tabı kı para en önemlı amaçtır ama durum sadece bundan ibaret değildir. Bir ınsan kendını guvende hissetmek özgüven kazanmak sosyal bir cevre edinmek,saygı gormek vs vs gibi sebeplerden dolayı da çalışır. Siz para kısmını geçmişsiniz tmm bunu anlıyorum ama okul okurken bütün hayaliniz mezun olup ev hanımı olmakmıydı hyr. çok güzel bi işte çalışıp kendinizi kanıtlamaktı dimi. Bence bu sebep bazı seyleri yenıden düşünmeniz için yeter artar bile. Aileler her zaman karısır bu genel bir durumdur ancak nişanlınızın size deste olmasıyla bunu en aza indirgeyebilirsiniz ama sanırım o buna razı gelmiyor. Bence bütün bunlar sizin ondn vaz gecme ıhtımalinizin olmadıgını düşünmesinden kaynaklanıyor. Biraz gözünü korkutun o zmn yelkenlerı suya ındırır diye düşünüyorum.

çok haklısın bilmiyorm insann gözü kör kulağı sağı olurmuş diyolar.ben işten bile vazgeçtimki şuan ki konumuma gelebilmek için çok savaştım çok emek verdim aylarca sınavlarla eğitimlerle uğraştım.ama yetmiyoki hayallerinde bi eş var ailesininde gelin modeli ona uymuyorum ailesi bana bişey demiyor ne isterseniz onu yapın diyorlar.ama onun kahvaltısız akşam yemeksiz kalacağını dile getiriyorlar.onun kendi işyerleri olduğundan belli bi mesai saati yok açıkcası evin kadını onun alacağını düşünüyorlarki babasının bigün ona oğlum senmisin erkek o mu (beni kastederek)üstüne gelmiiş...
Ama anlamıyorlar hayat müşterek çiftler aynı mücadeleriri vermeliler yuvaları için anlara göre ben çocuk doğuracam onlara soy yetiştirecem yemeğini temizliğini yapacam ona hizmetiçin onu8nla evlenecem hayatım bu olcak.yani benim onca hayata dair hayallerm hedeflerim bitecek bunu istiyolar.bende zamanı birazda bunun için isted,im onların lafta variyetleri beni ilgilendirmiyor bakalım ne yapacaklar,yapamayacaklarsada benim yapmamada izin vermeyeceklerse,kariyerde yaparım çocukta buna inanmayacaklarsa.hayatıma müdahale devam edecekse bitecek galibba malesef 9 yıllık emek,hayaller,en önemlisidebiz bitecek :(

Aile işinde çalışan erkek,ailesinin sözünden çıkmaz.Parayı veren düdüğü çalar misali,ailesinin,herşeyde söz hakkı olur.İster istemez,"size biz bakıyoruz" gibi bir havaya girerler.
Senin çalışmanı istemiyorlarmış.Pardon da 8 senedir nişanlının aklı neredeymiş ? Senin çalışan bir kız olduğunu kabullenememiş mi ? Bunca zaman neden okudun,neden çalıştın ? Üstelik iyi bir kariyerin varmış.Şimdi bırak dediler diye bırakacak mısın ? Ben sana söyleyeyim,tamamen hegemonyalarına girmeni istiyorlar.Bebek filan bahane,maksat sen özgür olma,kır dizini evde otur.
Nişanlım değişti demişsin.Değişir tabii,artık aile işin içine girdi,işler ciddileşti.Senin her sözün,her isteğin evde tartılıp ölçülüyor,evin oğluna talimat veriliyor,rest çekiliyor.O da ne yapsın,gelip sana patlıyor.
Aile sana uygun değilse nişanlın da otomatikman uygun değil.Bunu ne olur geç olmadan kabul et.Nikahta keramet maalesef yok.Bugün uygun olmayan,nikahtan sonra hiç olmuyor.Hele senin mesafe koymak,görüşmemek gibi bir şansın HİÇ yok.
Seni üzdüysem kusura bakma ama tutamadım kendimi.İnan bu konuda sayfalarca yazabilirim.

üzmediniz bildiğim gerçekleri söylediniz.hayat çok üzdü beni.biliyodu çalıştığımı tamam haklı serbest meslek sahibine göre işim zor.mesai kavramı çok yok.ama ne bilim aklım şurda karışıyor madem benim işteyken bile yanında olamama dayanamıyor böyle giderse tamamen beni kaybedecek onu nasıl göze alıyor.sanırım birazda kendinden emin vazgeçeyim işten çıyayım diye mi yapıyo ama buna üzüldüğümü biliyo üzmeye nasıl cesaret ediyor.en iyisi bunları ona sormak aslında ben bi aile psikologuna gidelim dedim ama onada gidelim diyemedi ki.bu ara bide yeni bi huyu çıktı istemediği hiç beyi yaptıramıyorum (doğum günümde bizim evimize gelmek istemedi gelmedi.gibi)tartıştığımızda bi noktaya takılıyor inat ediyor.şimdiye kadar kıyamazdı bana şimdi çok iyi kıyıyor.ençokta şundan korkuyorum evlenince neler yapar sorusunun cevabından !!!!!

yol yakınken başını yakma.sonra çook taşlara vurursun.:19:
gerçek yüzünü göstermiş buna sevinmelisin.hiçkimse vazgeçilmez değildir.kıymet bilmeyene yol ver gitsin...

Bence cok aşık bile olsanız mantıgınız ile de olabilecekleri gayet net biliyorsunuz.Bile bile kendinizi ateşe atmayın derim ben kendinize daha uygun biriyle de tanısıp mutlu olabilirsiniz.En önemlisi ise ailenize daha simdiden tepki koyması ben asla kabul etmezdim ...Ailem herkesden önce gelir onlar size emekler verdi,okutup,büyüttü.Evliliğimde bir sürü sorunlar yasadım aileler için,aldatılma hepsinde içimden düşündüğüm tek şey ozamanlar bana en büyük sorun gibi gelen babamın kızması,dışarı çıkma dersini yap demesi,kızdıgında tokat atması çok zoruma giderdi keşke hep babam bana kızsaydı gerekirse dövseydi evlilik cok büyük sorumlulukmuş,6yıldır yaşıyorum neler neler yaşadım.Daha yolun cok basında herşey önünüze serilmiş bence değerlendirin kendinizi kurtarın derim ben:(:(..Zor ama gerçekler acıdır kabul etmeniz gerekir....

Bence cok aşık bile olsanız mantıgınız ile de olabilecekleri gayet net biliyorsunuz.Bile bile kendinizi ateşe atmayın derim ben kendinize daha uygun biriyle de tanısıp mutlu olabilirsiniz.En önemlisi ise ailenize daha simdiden tepki koyması ben asla kabul etmezdim ...Ailem herkesden önce gelir onlar size emekler verdi,okutup,büyüttü.Evliliğimde bir sürü sorunlar yasadım aileler için,aldatılma hepsinde içimden düşündüğüm tek şey ozamanlar bana en büyük sorun gibi gelen babamın kızması,dışarı çıkma dersini yap demesi,kızdıgında tokat atması çok zoruma giderdi keşke hep babam bana kızsaydı gerekirse dövseydi evlilik cok büyük sorumlulukmuş,6yıldır yaşıyorum neler neler yaşadım.Daha yolun cok basında herşey önünüze serilmiş bence değerlendirin kendinizi kurtarın derim ben:(:(..Zor ama gerçekler acıdır kabul etmeniz gerekir....[/QOTE]

haklısınız bende asla ailemi istemeyecek birini istemiyorum.beni 100 kere çağırırlar belki ben 1 kere giderim,gidip gelmeleri istemiyorum dedi.bende onları istemiyosan bende yokum dedim ozaman bu iş biter dedim 1 kaçgün sonra çok sinirliydim yannış yaptım tabiki ailen benimde ailem.dedi.
offfffffff bilmiyorum hangisi doğru şimdi bikere lafı söylediya içime simiyor artık o gün mü yalandı şimdi kaybetmemek içinmi yalan söylüyor bilmiyorummm :( nasıl gerçeği anlacam onuda bilmiyorum :(
dervişin fikri ne ise zikride odur diyorlarya ne olacak bilmiyom. düğün ertelemek istedim 2 haftada yaşananlar yüzünden ama okadar sende tanımadığımı şimdi tanıya bilecem mi hangisi doğru bilmiyorummm allah tm dardakilere yardım etsin inşallahhh

evlenmeden önce bir kez daha düşün.
tüm bunlara katlanabilecek misin.
evlenmeyi seçersen zor bir evlilik olur. çok yıpranırsın.

Anlaşamadığın insanla niye evlenecen ?

Aynı çatı altına girdiğinde bu anlaşmazlıklar daha ayyuka cıkacak .

İşini asla bırakma.

8 yıl birlıktesın ,ama ite kaka yürüyen ilişkıyse ,bir ömür boyu cehenneme dönecek bir evlilik yanında

8 yılın lafı olmazzzz emın ol.

aslında herşeyin farkındasınız.duygusal ya da mantık çerçevesinde bir karar alacaksınız.hangisini tercih etmeniz gerektiğini iyi düşünün.

canım aynı senin tarzında ailesi olan aile işinde çalışan biriyle çıkıyordu ablam ve ciddiydiler evlilik muhabbeti geçmeye başlayınca ablam annemlerle tanıştırmak istedi ama annemler asla kabul etmediler en büyük etken ailesiyle çok iç içe olması ve ablamı ezicek olmalarıydı onlar da aileden varlıklıydılar ama sanki herşeye aile büyükleri karar veriyordu zenginlik içinde fakir hayatı yaşıyorlardı resmen ve çocuk lise mezunuydu zenginiz diye okumamış ablamın öğretmen olmasını içten içe yediremiyordu ileride ablamın arabası olmasını bile istemiyordu o bırakırmışmış
ayrıldılar tabi sonunda ama bence iyi oldu ileride ablama baskı yapan aile ve kocası olsun istemezdim ona denk değildi
bence siz de denk değilsiniz yıllarca çıkmış olabilirsiniz ama insan sevdiğinin daha iyi olmasını ister kendinden aşağı olup da kendine muhtaç olmasını değil. şimdiden alınan eşyalarda cimrilik yapıyorlarmış ya ileride işini de bırakırsan iyice seni muhtaç edicekler ve bunalıcaksın
bence doğru karar vermişsin ayrılmayı düşünmekler.

canım aynı senin tarzında ailesi olan aile işinde çalışan biriyle çıkıyordu ablam ve ciddiydiler evlilik muhabbeti geçmeye başlayınca ablam annemlerle tanıştırmak istedi ama annemler asla kabul etmediler en büyük etken ailesiyle çok iç içe olması ve ablamı ezicek olmalarıydı onlar da aileden varlıklıydılar ama sanki herşeye aile büyükleri karar veriyordu zenginlik içinde fakir hayatı yaşıyorlardı resmen ve çocuk lise mezunuydu zenginiz diye okumamış ablamın öğretmen olmasını içten içe yediremiyordu ileride ablamın arabası olmasını bile istemiyordu o bırakırmışmış
ayrıldılar tabi sonunda ama bence iyi oldu ileride ablama baskı yapan aile ve kocası olsun istemezdim ona denk değildi
bence siz de denk değilsiniz yıllarca çıkmış olabilirsiniz ama insan sevdiğinin daha iyi olmasını ister kendinden aşağı olup da kendine muhtaç olmasını değil. şimdiden alınan eşyalarda cimrilik yapıyorlarmış ya ileride işini de bırakırsan iyice seni muhtaç edicekler ve bunalıcaksın
bence doğru karar vermişsin ayrılmayı düşünmekler.

çok ata erkil bi ailesi var kayınvalideme anlattım sorunları oda önce bana sanki ben hatalıymışım gibi yaklaşıyordu.sorunları anlatınca hak verdi hatta kendini anlattı bana oda aynı sıkıntıtıları çekmiş bizim ailenin erkekleri paşadır bazen sşim hala benbi kapının önüne koyuyor.altan al kızım 8 yıllık emeğin için, oğlumda bizde seni çok seviyoruz dedi.bende dedimki siz yapabiliyosunuz ama ben yapamm böyle bi evlilik istemiyorum.evlendikten sonra çık git diyen bi erkeğe hayır ben kalmak istiyorum diyemem böyle olacaksa ben istemiyorum dedim oda hemen bi kavgayla bitirmeyin madem düğün ertelensin iyice düşünün dedi.mantığım asla yapamayacağımı söylüyorr.ama duygularım birazdaha sabırlı ol söylediği şeyleri gerçekten yaparmı sinirle mi söyledi iyice anla diyor.biliyorum o kıyamaz bana üzmemek için düzelmek için elinden geleni yapar ama .ya şimdide aklımı karıştıran bişey var ya evlenene kadar düzelir evlenince yine katı,inatçı,dediğim dedik olup bana baskı yaparsa ne yaparım ozamn mahkeme kapılarınamı düşerim nasıl anlayacam,aklım çok karışık yaptıklarımı doğru söylediklerimi nasıl anlayacam oooofffffff allahım yol göstersin tüm çıkmaza girenlere

çok ata erkil bi ailesi var kayınvalideme anlattım sorunları oda önce bana sanki ben hatalıymışım gibi yaklaşıyordu.sorunları anlatınca hak verdi hatta kendini anlattı bana oda aynı sıkıntıtıları çekmiş bizim ailenin erkekleri paşadır bazen sşim hala benbi kapının önüne koyuyor.altan al kızım 8 yıllık emeğin için, oğlumda bizde seni çok seviyoruz dedi.bende dedimki siz yapabiliyosunuz ama ben yapamm böyle bi evlilik istemiyorum.evlendikten sonra çık git diyen bi erkeğe hayır ben kalmak istiyorum diyemem böyle olacaksa ben istemiyorum dedim oda hemen bi kavgayla bitirmeyin madem düğün ertelensin iyice düşünün dedi.mantığım asla yapamayacağımı söylüyorr.ama duygularım birazdaha sabırlı ol söylediği şeyleri gerçekten yaparmı sinirle mi söyledi iyice anla diyor.biliyorum o kıyamaz bana üzmemek için düzelmek için elinden geleni yapar ama .ya şimdide aklımı karıştıran bişey var ya evlenene kadar düzelir evlenince yine katı,inatçı,dediğim dedik olup bana baskı yaparsa ne yaparım ozamn mahkeme kapılarınamı düşerim nasıl anlayacam,aklım çok karışık yaptıklarımı doğru söylediklerimi nasıl anlayacam oooofffffff allahım yol göstersin tüm çıkmaza girenlere

evliik öyle koay bisey deil eğer gercekten bu insanla yapamayacağına inanıyosan kesinlikle bitir derim kimse evlendkten sonra düzelmez daha kötü olur şimdi bitirirsen eğer senin için kolay olur zmanla unutursun sadece belki 8 yıl aklına gldikçeiçin burkulur ama evlenip kırılıp dökülmendense şimdi bitirip sadece arada o da gecici bi süre aklına geip üzülmeyi tercih etbence

işini sakın bırakma .........görünen köy kılavuz istemiyor canım herşey ortada sadece görmek istemen veya görmek istememen önemli olan:68:malesef sevgi herşeye yetmiyor son pişmalıkta fayda etmiyor hayırlısı olsun:74:

işini sakın bırakma .........görünen köy kılavuz istemiyor canım herşey ortada sadece görmek istemen veya görmek istememen önemli olan:68:malesef sevgi herşeye yetmiyor son pişmalıkta fayda etmiyor hayırlısı olsun:74:

bilmiyorum ne yapmalıyım belki onu biraz sınamalıyım ailene gidip gelmem diyordu dün gendisi beni eve bırakırken bi 10 dk vaktim var işe gitmek için 10 dk uğrayıp çıksam ayıp olurmu dedi ve eve gelidi.kendide utanıyo kızkınlıkla bana verdiği gelmem gitmem gibi tepkilere fakındayım ama zor geliyor bi insanıın değişmesi için uğraşmak bana olması gerektiği gibi olsun istiyorum zamana bıraksın bazı şeleri ama öyle yapmıyor sanırım ailesinin baskısıyla çok fazla gidip gelmek istemiyor.anlamıyorumm ne yapmalıyım nasıl sınamalıyım doğruları ,yapabileceklerini öğrenmek için bilmiyorum :((

SELAM HERKESE FORMU ARA ARA SIKIŞTIĞIMDA BENZER KONUDA KİMLER NASIL DÜŞÜNÜYO DİYE BAKMAK İÇİN Bİ KAÇKEZ ÜYE OLMADAN FİKİRLERİNİZDEN YARARLANDIM ŞİMDİ İSE DİREK BENM HAKKIMDA FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.8 SENEDİR AŞIK OLDUĞUM KİŞİ İLE EVLENMEYE KARAR VERDİK.AMA ÇOK SORUNUMUZ VAR.8 SENE ÇOK AYRILDIK ÇOK KAVGA ETTİK AMA BİRBİRİMİZDEN AYRI YAPAMADIK KAVLARIMIZDA HİÇBİZAMN HAKARET OLMAZDI ANLAŞAMADIK MI Bİ KONUDA TAMAM BİTİRELİM DER BİTİRİRDİK.ONUN OKULUNU ASKERLİĞİ FALANI FİLANI DERKEN 9UNCU SENEMİZDE EVLENELİM DEDİK NİŞANLANDIK AİLELER İSTİYORUZ DİYE SES ÇIKARMADI 2 TARAFTA RAZI VE MUTLUYDULAR.AMA ANŞALIMAZ BİŞEYLER OLUYOR.
BEN Bİ FİNANS FİRMASINDA YÖNETİCİYİM NİŞANLILM İSE KENDİ İŞYERLERİNDE ÇALIŞIYOR.MADDİ DURUMLARI İYİ.BUYÜZDENDE BENİM İŞTEN ÇIKMAMI BİLE İSTEDİLER. AMA Bİ EŞYA ALINMYA KALKILDIĞINDA UCUZ OLANLAR İNDİRİMDE OLANLAR ÖNERİLİYOR.güya düğün mayıs ayında yapılacaktı yaşanan olumsuzluklar(işten çık demeleri,eşya alınacak ev hazırlanacak hiç bir gayret göstermemeleri ,nişanlımın artık tanımadığı mı düşünmem nedenleri ile ertelendi ama hala bi içimde bi soeun var acaba tamamen mi bitirdem diye?
bitirmek istiyorum çünkü evlenince yaşayacağım hayat şimdiki hayatımdan çok farklı olcak istediğim herşey başkaları tarafından yönetilecek kayınpederim nişanlım üzerinde çok etkili sürekli kendi istediği olsun istiyor.biz evlenecez ama düğün saatinden beyaz eşyaya kadar herrşeye müdahale eiyor.ben kızp kabullenmeyince vazgeçiyor.nişanlımda değişti kızınca hemen bitirmek ayrılmak istiyor benim olan aşkımdan ve ona bağlılığımdan emin olduğundan vazgeçmeyeceğimi düşünüyor.istediği olsun diye hemen tamam bitirelim diyor.ben tamam bitirelim dediğimde de bu mu senin sevgin diyor.çok değişti çok ailesin ona yaptığı baskıyı oda bana yapmaya çallışıyor.kendini ıspatlamak için ne desem yannış anlıyor beni dinlemiyor bi noktaya takılıp o konu üzerinden saatlerce tartışabilyor.evimiz güzel olsun diye uğraşıyom bişeyler yapalım dediğimde cingenelik yapıyosun benimi eşyalarımı istiyosun anlamıyorum seni diyor.ona göre evlenmiş olmamız önemli ev eşyalar hiç önemli değil.
şimdi mantık olarak bu ilişki bitsin istiyorum çünkü ailemle görüşmek istemiyor.benim aileme çok düşkün olduğumu bildiği halde!çekiniyorum diye bahaneler uyduruyor.evlenince çalışma bişeye ihitiyacın olmayak diyor.ama bişey istediğimde çingenelik olarak görüyor.bi pisikolaga gidelim dedim sen de problemin mi var diyor ne yapmalım bana yardım edin lütfen ailelerimizde kültür olarak çok farklı.!

anlamıyorum bu insanları ben,illa bi kadın paraya ihtiyacı oldugu içinmi çalışmalı,tabiki hayır!!nekadar zengin olursan ol,çalışmak lazım çevre edinmek,itibar görmek,kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmek ve kendine güvenmek lazım..canım sakın işinden gücünden olma hatta mümkünse bu yola devam etme,ben evli bi bayan olarak söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kültür farkı çok ama çok önemli,sen eşinle mutluda olsan 3.şahıslar bu mutluluga gölge düşürebiliyolar..

anlamıyorum bu insanları ben,illa bi kadın paraya ihtiyacı oldugu içinmi çalışmalı,tabiki hayır!!nekadar zengin olursan ol,çalışmak lazım çevre edinmek,itibar görmek,kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmek ve kendine güvenmek lazım..canım sakın işinden gücünden olma hatta mümkünse bu yola devam etme,ben evli bi bayan olarak söylüyorum kesinlikle ve kesinlikle kültür farkı çok ama çok önemli,sen eşinle mutluda olsan 3.şahıslar bu mutluluga gölge düşürebiliyolar..

artık bende anlamıyorum tabiki o da biliyor paraya ihiiyacım olduğundan çalışmadığımı ama bana manasız sebepler söylüyo cocuğa kim bakacakmış,bakıcı olmazmış onun annesi yarım gün çalışıyomuş o bile onu çok üzüyomuş cocukken gibi gibi.ama bence asıl neden bu değil doğmamış çocuk için yapılan pazarlık inandırıcı gelmiyor bana o daha çok iş çıkışında yemek yemeğe gittiimizde rahatsız oluyor sanki ben takım elbiseli o apaçi offffff çocuktum daha ona aşık olduğumda nerden bilebilirdimki geleceğimiz bukadar farklı olacak ozamnlar ikimizinde şartları aynıydı 2 mizde öğrenciydik.şimdi ise nebilim aileler farklı yaşam tarzımız farklı hayata bakışımız farklı tek aynı noktamız var 2 mizde birbirimizden ayrıyapamıyoruz .:))) birimiz vazgeçsek diğeride vazgeçecek oda gerçek galiba

hikayeni kendime çok benzettim. benimki evlilikle sonuçlandı. benden sana tavsiye sakın evlenmeee....

Back
X