- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
slm hanımlar ben bi çıkmaza düstüm ve fikre ihtiyacım var.şuan 19 aylık ikizlerim var ve 30 haftalık erken dogum yaptım.65 gun kuvez de kaldı bebeklerım.ve oglum dogumda oksıjensız kalmıs ve beynının sol kısmında buyuk hasar var sp teshısı kondu.fızık tedavı vs vs vs..derken yogun bır tedav surecıne gırdık.tabı bu arada kızım ben her ne kadar onuda muhtac bırakmamayada calıssam bıraz buruk ve artık saldırganlasmaya basladı kardesıne karsı bu durum benı uzuyor.üzüntümün nedenı oglum deıl tabıkı ıcın yanıyor oturamıor yuruyemıor dıye her anne gıbı bende ısterım saglıklı olmasını ama ram raporumuza gore ıns yurucek umudumu asla kaybetmıcem.kızım asıl uzuntu kaynagım kardesının yanına gıdıyor oyuncaklarıyla oynatmak ıstıyor.elınde yedıgı yedıgı bır seyıu kardesının agzına verıyor oda yesın ıstıor sevıyor kardesıyle paylasmayı fakat oglum bunlara yanıt verecek durumda deıl.kızımda bu sefer sınırlenıor uzuluor neden benle oynamıor dercesıne yere yuz ustu kapanıp ağlıyor.benım ıcım parcalanıyor kardesı var ama yanlız ben ona yardımcı oluyorum fakat kardes gıbı olurmu? dusundumkı oglumun tedavısı ewde bır fızyoterapıstle devam edılse ewe cagırsak.haftanın 5 gunu kalan saatler ben calıstırıorum zaten.canım kızım ıcın bır kardes rabbım verırse saglıklı elı ayaguı duzgun bahtı acık bır kardes ben de zaten ıstıorum 3.bı bebek ama suan en cok kızım ıcın ıstıyorum yanlız kalmasın oyun oynıcagı bır kardesı olsun canımın parcaları 2 yken 3 olsun ama bır yandada yetebılırmıyım cok zorlanırmıyım cocuklarım ıhmal olurmu dıyede dusunuorum cok ama cok kararsızım ıcımde dert oldu desem yerı lutfen bana bır yol gosterın karmakarısıgım sız olsnaız ne yapardınız yada ne yapmalıyım fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var.:26:
Son düzenleme: