Çıkmazdayım, yardım edin...

Kafesteki Kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
15
7
1
Merhabalar, ben çıkmazdayım. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim... 20 yaşında bir genç kızım, ama hayatımın baharında bir sürü hastalığım var.
Ben seneler önce daha çocukken birisini sevdiğimi sandım. Sevgili olduk hem de uzun zamanlarca. Ama bir süre sonra bu kişi benden tehditler ile bazı şeyler yapmamı istedi. Çok ama çok utanıyorum ama benden uygunsuz fotoğraflar ve bazı konularda konuşmak istedi. İstemedim lakin beni tehdit etti. Korkudan yaptım, kendimden iğrendim. Defalarca intihara teşebbüs ettim. Yapamadım, ya da ölemedim. En sonunda dayanamayıp ayrıldım ondan. Tehditlerinden bıkmıştım. Aileme de anlattım ama bu fotoğraf mevzusundan hiç bahsetmedim. Utandım, bahsedemedim...
Beni o fotoğraflar ile tehdit ediyor. Ya benimle olursun ya da bu fotoğrafları herkes görür diyor. Ben hiçbir zaman isteyerek atmadım, onları da tehdit yolu ile almıştı benden. Ben bir başkasını seviyorum, çok saf bir sevgi hissediyorum. O ise bundan habersiz. Bir başkası olursa, benimle olmazsan yaparım diyor. Savcılığa da şikayet edemiyorum, tehdit ediyor, ailen kimsenin yüzüne bakamaz diyor. Bana bir şeyler söyleyin lütfen. Ölüyorum ben...
Bir başkasını severken onunla mı olayım? Midem bulanıyor sadece. Bazen ne yaparsa yapsın diyorum, öldürürüm ben de kendimi diyorum. Korkuyorum, çok korkuyorum. Bana yardımcı olun lütfen. :KK42::KK42:

Polise git , Baroya git avukat bul...
Korkup sinersen , daha çok üstüne gelir.
Avukatlar ile görüştüm, ailenize haber vermeniz gerekiyor. Evinize tebliğ gelince öğrenirler, daha kötü olur dedi. Polise gitmeyi de düşündüm, akşamın bir vakti ifade için alıp götürebilirler beni ve her şey açığa çıkar. Ben ailem öğrensin istemiyorum. Ayrıca gizliden yürütebileceğini söyleyen bir avukatta 10bin TL istedi ayrıca yol ve konaklama da var tabii. Öğrenciyim ben nasıl o kadar para verebilirim ki? Davalar ile uğraşsa da ben zararlı çıkarmışım öyle diyor...

Avukatlar ile görüştüm, ailenize haber vermeniz gerekiyor. Evinize tebliğ gelince öğrenirler, daha kötü olur dedi. Polise gitmeyi de düşündüm, akşamın bir vakti ifade için alıp götürebilirler beni ve her şey açığa çıkar. Ben ailem öğrensin istemiyorum. Ayrıca gizliden yürütebileceğini söyleyen bir avukatta 10bin TL istedi ayrıca yol ve konaklama da var tabii. Öğrenciyim ben nasıl o kadar para verebilirim ki? Davalar ile uğraşsa da ben zararlı çıkarmışım öyle diyor...

"Tamam o zaman ben de zararlı çıkarım , sana papuç mu bırakıcam?" diyeceksin.
Hiç bişey yapamayacaksan bile , asla belli etmemelisin.
Ayrıca reşitsin, ailene bir şey bildirme zorunluluğun yok...

Üzgünüm ama bunları düşünmek için geç kaldın...
Ailene herşeyi açıklayıp şikayetçi olman lazım yoksa bunun sonu yok...

Merhabalar, ben çıkmazdayım. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim... 20 yaşında bir genç kızım, ama hayatımın baharında bir sürü hastalığım var.
Ben seneler önce daha çocukken birisini sevdiğimi sandım. Sevgili olduk hem de uzun zamanlarca. Ama bir süre sonra bu kişi benden tehditler ile bazı şeyler yapmamı istedi. Çok ama çok utanıyorum ama benden uygunsuz fotoğraflar ve bazı konularda konuşmak istedi. İstemedim lakin beni tehdit etti. Korkudan yaptım, kendimden iğrendim. Defalarca intihara teşebbüs ettim. Yapamadım, ya da ölemedim. En sonunda dayanamayıp ayrıldım ondan. Tehditlerinden bıkmıştım. Aileme de anlattım ama bu fotoğraf mevzusundan hiç bahsetmedim. Utandım, bahsedemedim...
Beni o fotoğraflar ile tehdit ediyor. Ya benimle olursun ya da bu fotoğrafları herkes görür diyor. Ben hiçbir zaman isteyerek atmadım, onları da tehdit yolu ile almıştı benden. Ben bir başkasını seviyorum, çok saf bir sevgi hissediyorum. O ise bundan habersiz. Bir başkası olursa, benimle olmazsan yaparım diyor. Savcılığa da şikayet edemiyorum, tehdit ediyor, ailen kimsenin yüzüne bakamaz diyor. Bana bir şeyler söyleyin lütfen. Ölüyorum ben...
Bir başkasını severken onunla mı olayım? Midem bulanıyor sadece. Bazen ne yaparsa yapsın diyorum, öldürürüm ben de kendimi diyorum. Korkuyorum, çok korkuyorum. Bana yardımcı olun lütfen. :KK42::KK42:
bi halt yapamaz senin aşırı korkup sindiğini biliyor sadece ..
bu seferde seni videoya çekecek ömür billah malı olacaksın artık bir dur demelisin.

"Tamam o zaman ben de zararlı çıkarım , sana papuç mu bırakıcam?" diyeceksin.
Hiç bişey yapamayacaksan bile , asla belli etmemelisin.
Ayrıca reşitsin, ailene bir şey bildirme zorunluluğun yok...
Ailem bana bir şey yapacak korkusu ile hiçbir yere yalnız başıma yollamıyor. Ayrıca elinde o fotoğraflar var, ona karşı en ufak bir hatamda fotoğrafları atabilir.

keşke fotoları göndermen için tehdit ederken birinden yardım ısteseydin de yollmasaydın fotoları
şimdi bu durumda onla birlikte olursan da tehditler surcek bu sefer de benle birlikte oldugunu ailene anlatırım dicek fotolarla
şimdi en azından birlikte olmamıssın
sakın birlikte olmayı cozum gibi dusunme aksine artacak tehditler

Üzgünüm ama kurtulmak istiyorsan ailene söylemelisin ne yani ömrün boyunca adamın seni kullanmasına razı mı geleceksin ki sen onun isteklerini yapsan bile resimlerini ailene gönderebilir hep bu korkuyla hergün ölmektense ailene söyleyip(çok zor biliyorum) bir kez ölmek daha iyi değil mi

Kesinlikle şikayet et ve korktuğunu belli etme. Senin korktuğunu bildiğinden savcılığa gidemeyeceğini düşündüğünden tehdit ediyor. Yazdıgı zaman bunu ailem duydugunda sana ne olur hiç düşündün mü gibisinden sözler sarfet. Ya da güveneceğin bir erkek yok mu ailenden? Ama bu durumu kullanmayacak biri ona açsan konuyu

Üzgünüm ama bunları düşünmek için geç kaldın...
Ailene herşeyi açıklayıp şikayetçi olman lazım yoksa bunun sonu yok...

Aileme açıklayamıyorum işte... Güvenlerini yitireceğim, benim yüzüme bakmazlar...

bi halt yapamaz senin aşırı korkup sindiğini biliyor sadece ..
bu seferde seni videoya çekecek ömür billah malı olacaksın artık bir dur demelisin.
Ben o fotoğrafları zorla attım ve daha reşit bile değildim onları attığımda. Video falan çekemez, izin vermiyordum zaten. Ama ondan iğreniyorum.

Avukat arkadaslar burada sana yol gosterir insallah.

Ama burada senin sucun yok seneler once cocukken sen boyle bir insanla takiliyorken bu insan senin fotgraflarini cekiyorken ailen neredeydi? Sana niye sahip cikmadilar? Cocuk dedigin zaten hata yapar mantikli dusunemez seni boyle insanlardan korumasi gereken ailendi.

Bence ailen duyarsa duysun eger sana zarar verme gibi bir durumlari yoksa tabi.

Benim annem bana hep derdi cocukken. Ne olursa olsun sakin annem kizar deme herseyi gel bana anlat diye.

Aileninde sucu var bu olayda.

keşke fotoları göndermen için tehdit ederken birinden yardım ısteseydin de yollmasaydın fotoları
şimdi bu durumda onla birlikte olursan da tehditler surcek bu sefer de benle birlikte oldugunu ailene anlatırım dicek fotolarla
şimdi en azından birlikte olmamıssın
sakın birlikte olmayı cozum gibi dusunme aksine artacak tehditler
Kimseye anlatamadım ki senelerce... Çünkü suçlu olan ben olacaktım biliyorum. Hala da anlatamıyorum. Keşke o fotoğrafları istediği zaman, tehditlerine boyun eğmeseydim. Ailemin başını öne eğdirmekten korktuğum için tamam dedim.
Üzgünüm ama kurtulmak istiyorsan ailene söylemelisin ne yani ömrün boyunca adamın seni kullanmasına razı mı geleceksin ki sen onun isteklerini yapsan bile resimlerini ailene gönderebilir hep bu korkuyla hergün ölmektense ailene söyleyip(çok zor biliyorum) bir kez ölmek daha iyi değil mi

Ailemin yüzüne nasıl bakacağım?.. Utanıyorum, hem de çok. Ölürüm de söyleyemem...

Kesinlikle şikayet et ve korktuğunu belli etme. Senin korktuğunu bildiğinden savcılığa gidemeyeceğini düşündüğünden tehdit ediyor. Yazdıgı zaman bunu ailem duydugunda sana ne olur hiç düşündün mü gibisinden sözler sarfet. Ya da güveneceğin bir erkek yok mu ailenden? Ama bu durumu kullanmayacak biri ona açsan konuyu

Babam bir şey olduğunda benden başkasına gitmeyeceksin dedi. Ne olursa olsun arkandayım dedi ama babaya nasıl anlatılır bu?

Avukat arkadaslar burada sana yol gosterir insallah.

Ama burada senin sucun yok seneler once cocukken sen boyle bir insanla takiliyorken bu insan senin fotgraflarini cekiyorken ailen neredeydi? Sana niye sahip cikmadilar? Cocuk dedigin zaten hata yapar mantikli dusunemez seni boyle insanlardan korumasi gereken ailendi.

Bence ailen duyarsa duysun eger sana zarar verme gibi bir durumlari yoksa tabi.

Benim annem bana hep derdi cocukken. Ne olursa olsun sakin annem kizar deme herseyi gel bana anlat diye.

Aileninde sucu var bu olayda.

Ailem zaten hep yanımda, ne olursa olsun gel anlat diyorlar ama utancımdan yüzlerine bile bakamıyorum ki. Onlara anlatamadım ki. Onları üzmek istemedim hiçbir zaman. Annem, babam ne olursa olsun gel anlat diyorlar. Ama anlatamıyorum. Ölüyorum her gün, onların yüzüne bakamamaktansa ölmeyi tercih ederim.

Kimseye anlatamadım ki senelerce... Çünkü suçlu olan ben olacaktım biliyorum. Hala da anlatamıyorum. Keşke o fotoğrafları istediği zaman, tehditlerine boyun eğmeseydim. Ailemin başını öne eğdirmekten korktuğum için tamam dedim.

Ailemin yüzüne nasıl bakacağım?.. Utanıyorum, hem de çok. Ölürüm de söyleyemem...

Babam bir şey olduğunda benden başkasına gitmeyeceksin dedi. Ne olursa olsun arkandayım dedi ama babaya nasıl anlatılır bu?

Ailem zaten hep yanımda, ne olursa olsun gel anlat diyorlar ama utancımdan yüzlerine bile bakamıyorum ki. Onlara anlatamadım ki. Onları üzmek istemedim hiçbir zaman. Annem, babam ne olursa olsun gel anlat diyorlar. Ama anlatamıyorum. Ölüyorum her gün, onların yüzüne bakamamaktansa ölmeyi tercih ederim.
Bak baban ne güzel arkandayım demiş hem bu olaylar olduğunda çocukmuşsun ölürümde anlatamam diyosun napacaksın peki o midenin bulandığı adamla mı olacaksın ailen duyunca daha çok üzülmeyecekler mi sanıyosun keşke bu olay buralara gelmeden söyleseydin demeyecekler mi iş daha da içinden çıkılmaz bir hal almadan ailene anlatmalısın

başka çare var mı?
illaki kızarlar küserle ama evladısın.
şimdi ya tehditlerine boyun eğip birlikte olursan? ileride istemicek mi sanıyorsun. belki gizlice video kaydı çekip yayınlamakla tehdit edecek?
evlenmek isticeksin mani olacak belki?
hatayı hatayla kapatma. ve ondan korkma

Ailenize anlatıp şikayetçi olmaktan başka yapacağınız bir şey yok. Başka türlü bu işin içinden çıkamazsınız.
Adam bıkana kadar sizi kullanmaya devam edecek. Onunla konuşarak bu işi halledemezsiniz.
Aileniz günün birinde mutlaka öğrenecek kaçışınız yok. Hiç değilse şimdi öğrensinler. Daha kötü bir yola savrulmadan bu durumdan kurtulursunuz.

Bak canim onlar senin ailen sana tek yardim edecek kisi onlar. Benim cocugumun basina boyle birsey gelse uzulurum ama en cok onun cektigi uzuntuye uzulurum ve o cocugu mahfederim. Kendime kizarim kizim icten ice bu cocuga boyun egerken ben neredeydim diye.

Bence annene anlat herseyi sonrada savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. Hukuki surec nasil isler bilmiyorum ama o fotograflar sonunda yok edilir ve pislik hapse girer. Ailenden baska kimsenin bilmesine gerek yok zaten.

O cocuga boyun egme boyun egdikce uzerine gelecektir ama ailen bilirse elindeki en buyuk kozu almis olacaksin.

Ailen basta kizar kuser ama affeder unuturda sen onlarin evladisin senin uzulmene dayanamazlar.

Bir tanidigim ailesinin goz bebegi olmasina ragmen bir sokak serserisine kacti sozde evlendi. Ailesi kustu tabi basta ama 3 ay sonra ailesini aramis aglamis bana cok kotu davraniyorlar diye annesi gitti aldi kizini bosanma davasi acti. Kiz ile basta babasi ve abisi konusmadi ama simdi onlarda konusuyor olay neredeyse unutuldu ki onun kactigini herkes biliyordu.

Senin olayini herkesin bilmesine de gerek yok. Basta kizarlar kuserler ama unutulur. Baska turlu o cocuk seni daha kotu yollara surukler.

Back
X