kendimi nasıl iyi hissederim yardım edin lütfen. desteğe ihtiyacım var
arkadaşlar ben öğretmenim yeni atandım.meslekte çok zorlanıyorum her şey den korkuyorum.hem yapmak istiyorum hemde yapmak istemiyorum.rapor aldım biraz uzaklaşmak için AMA evde de kendimi çok kötü hissediyorum.kalbim sıkışıyor bir türlü çıkar yol bulamıyorum.sorumluluklar galiba beni çok korkutuyor.yapamam,başaramam diye düşünüyorum.insanlardan kaçıyorum.Sürekli uyumak istiyorum.mesleği bırakmayı düşünüyorum fakat bırakırsam da mutsuz olacağımı düşünüyorum.ne yapacağımı bilmiyorum herkes den çekiniyorum kimseye bir şey soramıyorum.bir türlü bu durumdan çıkamıyorum.Psikiyatrist'e gittim depresyon dedi ilaç kullanıyorum fakat bir faydasını da görmedim.hiç bir çıkar yol bulamıyorum lütfen bana bir yol gösterin.
arkadaşlar ben öğretmenim yeni atandım.meslekte çok zorlanıyorum her şey den korkuyorum.hem yapmak istiyorum hemde yapmak istemiyorum.rapor aldım biraz uzaklaşmak için AMA evde de kendimi çok kötü hissediyorum.kalbim sıkışıyor bir türlü çıkar yol bulamıyorum.sorumluluklar galiba beni çok korkutuyor.yapamam,başaramam diye düşünüyorum.insanlardan kaçıyorum.Sürekli uyumak istiyorum.mesleği bırakmayı düşünüyorum fakat bırakırsam da mutsuz olacağımı düşünüyorum.ne yapacağımı bilmiyorum herkes den çekiniyorum kimseye bir şey soramıyorum.bir türlü bu durumdan çıkamıyorum.Psikiyatrist'e gittim depresyon dedi ilaç kullanıyorum fakat bir faydasını da görmedim.hiç bir çıkar yol bulamıyorum lütfen bana bir yol gösterin.
birşeyler yazın lütfen desteğe ihtiyacım var
Bende telkinler var belki bilirsin. Benim ablama birisi vermişti o bu telkinlerle panik atağı yendi. Dilersen özelden mail adresini ver göndermeye çalışayım. bunları sürekli dinlemen gerek mümkünse kulaklıkla dinle. birde günde 1000 tane ya şafi çekersen oda çok iyi geliyor.
canım branşın ne ? korkuların neler ? öğrencilere yetememek mi ? topluluğa hitap mı ? yani sıkıntın ne ? mesleğin ilk zamanları endişeler normal . sonra alışıyorsun. ben sınıf öğretmeniyim. 8. yılım. ama ilk yıl başlarken benimde endişelerim vardı. kısa süre sonra geçiyor olmalı. somut örnekler verebilirsen iyi olur.
hem uzak durmak evde oturmak çare olmaz inan daha çok soğutur seni. hem nereye kadar rapor izin vs ?? bi sürü insan atanmayı beklerken bence elindekinin değerini bilmelisin.. yardımcı olmak isterim eğer sormak istediğin bi sey olursa
sosyal bilgiler öğretmeniyim yeni atandım.korkularım hiç bir şeyi yapamayacağımı düşünüyorum.kendime güvenim yok iyi ders anlatamadığımı düşünüyorum.öğrencilerim okul müdürüm gayet memnun fakat ben yetersiz olduğumu düşünüyorum.sürekli ne yapacağımı düşünüyorum çok güçsüzüm
Çok yanlış düşünüyorsun bence Yapamam edememde ne demek Sen bu ülkenin çocuklarınaaa gelecek veren Onları yönlendiricek olan sensin..! Okadar oku çalış çabala sonra yapamam edemem de pes et geri adım at olurmu öyle şey... Direklerini Ders çalışırken çürüttün düşünerek değil kendine gelmelisin bu ülkenin iyi ahlaklı bol bilgili öğretmenlere ihtiyacı var. Bütün annenin babanın ve okul yoluna gelen öğrecilerinin Sana ihtiyacı var. Öğretmen olmassa mühendis te olmaz doktorda olmaz bilimadamı da olmaz kadınıda olmaz... Kendini sıkmaarkadaşlar ben öğretmenim yeni atandım.meslekte çok zorlanıyorum her şey den korkuyorum.hem yapmak istiyorum hemde yapmak istemiyorum.rapor aldım biraz uzaklaşmak için AMA evde de kendimi çok kötü hissediyorum.kalbim sıkışıyor bir türlü çıkar yol bulamıyorum.sorumluluklar galiba beni çok korkutuyor.yapamam,başaramam diye düşünüyorum.insanlardan kaçıyorum.Sürekli uyumak istiyorum.mesleği bırakmayı düşünüyorum fakat bırakırsam da mutsuz olacağımı düşünüyorum.ne yapacağımı bilmiyorum herkes den çekiniyorum kimseye bir şey soramıyorum.bir türlü bu durumdan çıkamıyorum.Psikiyatrist'e gittim depresyon dedi ilaç kullanıyorum fakat bir faydasını da görmedim.hiç bir çıkar yol bulamıyorum lütfen bana bir yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?