cikmazdayim :(

bilmiyorum nerden baslayacagimi ne yazacagimi beynim duruyor sanki hiçbir şey düşünemiyorum beni bilen bilir bilmeyenler icin kisaca anlatiyim kendimi evliyim iki bucuk yaşında kızım var zamanında şiddet tam aldatma olmasa da sözleriyle gururumu inciten cok sey yasadim sonra herseyden vazgectim sadece benim icin evlilik sabah kalk temizlik yemek icmek aksam uyu hicbir seyden zevk alamiyordum eşim anladi yaptığı hatayı. düzeltmeye calisti hala da öyle eskisi gibi degil ama artik benim icimden hicbirsey yapmak gelmiyor sevgi bitmiş icimde sirf burda bosanamadigim icin yemek yapıyorum iste icimden gelmese de birlikte uyuyoruz iste anlayacaginiz gereken seyleri yapıyorum artik bunlar beni.yoruyor zorla birsey yaptiriyorlar mis gibi vücudum ruhum yoruluyor gece ölü gibi uyuyorum annem surekli ikinci cocuk olsun düzelir diyor bide onun psikolojisini düşünemiyorum kalbim sıkışıyor düşündükçe aslında istemiyorum ikinci çocuğu ama bir yandan kizima haksızlık yapmış gibi olacam onu kardessiz birakacam bende istiyorum bir yandan çünkü bu hayata oyle böyle Devam edecem en azindan birtane daha olsun diyorum bir yandan cekip gitmek istiyorum kimseye haber vermeden bir yandan ilerde hic istemedigim hayata devam edecegim için kendime zarar verecem diye düşünceler çekiyor aklimdan ne yapacagimi bilmiyorum simdiden cevaplar icin teşekkür ederim iyi akşamlar
Psikolojinin iyi oldugunu hissetmeden cocuk dusunme, lütfen.. Hamilelik, dogum, cocuk basli basina onemli sorumluluklar, psikolojisi ağır.. Hem depresyon hem bu psikoloji, cok daha zor olur senin icin.. Allah korusun.. Once psikolojik yardima yonelmelisin..

psikolojik destek almak istemiyorun çünkü çaresi yok sadece bu zoraki hayattan kurtulursam psikolojim düzelecek
Zaten cogu kisi inanmaz psikolojik destegin ise yarayacagina.. Onemli olan sorunlardan ziyade, senin sorunlara bakış açındır.. Belki iyi bi psikolog/psikiyatr bakış açını değiştirebilir, bu kadar mutsuz hissetmeyebilirsin Allah in izniyle.. Ancak bu hayattan kurtulursam mutlu olurum diyorsun, sonra bosanamam mecburum diyorsun; şu koşullarda en mantikli olan psikolojik yardim almak.. Kimseye de duyurma, herkes bi yorum yapip canını sıkmasın, git anlat bakalim, hic degilse denemis ol..

artik istemiyorum esim cok iyi birisi olsa bile bana her imkani sağlasa herseyi yapsa dahi istemiyorum hicbir şekilde onunla mutlu olmak istemiyorum evliligi sürdürmek istemiyorum daha doğrusu
Neden boşanamıyorsunuz anlayamıyorum madem böyle düşünüyorsunuz. Aileniz istemiyor
Yazmışsınız, ozaman bir iş bulup kendi ayaklarınız üstünde duracak ve boşanacaksınız, yazık değil mi hayatınızı böyle mutsuz heba edeceksiniz. Sakın çocuk yapmayın bu psikoloji ile

Back
X