Cikmazdayim :(

aysagulela

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
70
48
288
Karaman
Bayanlar fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.Soyle anlatayım 36 yaşındayım kapanmak istiyorum aslında kapanma isteğim biraz saçlarimla ilgili bıktım çünkü lütfen bu konuda beni eleştirmeyin ne yaptıysam dökülmesini durduramadım ,özgüvenim bitti,aynalara bile bakamıyorum hergun dus almam gerekiyor almazsam iğrenç duruyor ne giydiğim yakışıyor vs vs .istanbulda bu isin profuna bile gittim. kapandıktan sonra kazitayim iyice bir bakım yapayım diyorum minoksil falan ha sunu da belirteyim %50 sac sorunu % 50 dinimizin geregini yerine getirmek şimdi bu işin aslında başka bir boyutu .Gelelim ikinci kisma eşime kapanmak istediği mı söyledim hayır da demedi evet de çünkü eşim ve akrabaları sol görüşe sahip ve kapanmak onlara göre gereksiz ve esarp onlar icin tam olarak zıt görüş anlamına geliyor halbuki benim siyasi anlamda hiçbir şekilde bir tarafa yatkınlığım yok yani demem o ki kapanmak istiyorum buna mecburum ama biliyorum ki kapanirsam çok moralimi bozacaklar cunku ne zaman biraraya gelsek surekli kapalilari elestirirler hic ses cikaramam ,Onlardan birine kapanma fikrimi bile soyleyemedim hiçbir destegim yok kendi ailem saygı duyuyor bana bırakıyor.Cok bunalimdayim kızlar hergun saclarimla kalkıp onlarla yatıyorum psikolojik bozuldu lütfen bana şu kürü uygula ,bunun icin kapanilirmi demeyin 14 yıldır mücadele ediyorum zaten,çeken bilir.

Elestirmeyin demişsiniz ama saç sorunu nedeniyle -ki %50 saç sorunu deseniz bile kapanilmaz ki ben de kapaliyim bu arada. Çevremde o kadar var ki tam emin olamadan kapanıp tekrar örtüyü terk eden... He şunu derseniz ben %100 kapanmak istiyorum ama esimden vs den destek göremiyorum ona amenna. Ama saç sorunu ayri bir mevzu. Size tavsiyem kendinizden gerçekten emin olduğunuz zaman kapanmaniz.

Saç sorununuza çözüm bulduğunuzda açılacak mısınız? :işsiz:
Bir de sacları kapalı tutmak, hava almasını engellemekte dökülmeyi tetikler...
Kazıtma niyetiniz varsa peruk kullanın.
Eşinizin ailesini bu kararı verdikten sonra dert etmeniz enteresan... önceden beri kendilerini ilgilendirmeyen bir konuda insanlara saygı duymak yerine eleştirirlerken herkesin kendi özgürlüğü olduğunu hatırlatsaydınız, bugün bu kadar düşünmezdiniz.

zaten içimden gelmese kalkışmam tabiki istiyorum ben açık ve net olmak istedim derdimi sizinle paylaşırken kapandıktan sonrada acilmak gibi niyet te değilim.

Bayanlar fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.Soyle anlatayım 36 yaşındayım kapanmak istiyorum aslında kapanma isteğim biraz saçlarimla ilgili bıktım çünkü lütfen bu konuda beni eleştirmeyin ne yaptıysam dökülmesini durduramadım ,özgüvenim bitti,aynalara bile bakamıyorum hergun dus almam gerekiyor almazsam iğrenç duruyor ne giydiğim yakışıyor vs vs .istanbulda bu isin profuna bile gittim. kapandıktan sonra kazitayim iyice bir bakım yapayım diyorum minoksil falan ha sunu da belirteyim %50 sac sorunu % 50 dinimizin geregini yerine getirmek şimdi bu işin aslında başka bir boyutu .Gelelim ikinci kisma eşime kapanmak istediği mı söyledim hayır da demedi evet de çünkü eşim ve akrabaları sol görüşe sahip ve kapanmak onlara göre gereksiz ve esarp onlar icin tam olarak zıt görüş anlamına geliyor halbuki benim siyasi anlamda hiçbir şekilde bir tarafa yatkınlığım yok yani demem o ki kapanmak istiyorum buna mecburum ama biliyorum ki kapanirsam çok moralimi bozacaklar cunku ne zaman biraraya gelsek surekli kapalilari elestirirler hic ses cikaramam ,Onlardan birine kapanma fikrimi bile soyleyemedim hiçbir destegim yok kendi ailem saygı duyuyor bana bırakıyor.Cok bunalimdayim kızlar hergun saclarimla kalkıp onlarla yatıyorum psikolojik bozuldu lütfen bana şu kürü uygula ,bunun icin kapanilirmi demeyin 14 yıldır mücadele ediyorum zaten,çeken bilir.
Bizden ne istediğinizi anlamadım.

Kapanicaginiza ,peruk alin gercek sactan ayirt bile edilemiyor ,bir tanidigimda oyle yapti kazitti ,mezoterapi yaptirdi ,saclar tekrar gelince ,perugu cikardi

Anladıgım kadarıyla içinizde zaten bir yatkınlık var belki bu da vesile olur size niçin olmasın, bu arada bende gençlik çagımda o dönem iş hayatımda moda akımı gibi kapanan arkadaşlarımdan etkilenip kapanmıştım hepsi açıldı ben uzun yıllardır severek, bilinçli şekilde kapandım.. Ama sadece saç içinse kapalılık saça çokta iyi gelmiyor, güneş ışınlarından mahrum ve genelde sıkıca toplandıgı için başörtü içinde bastırılmış duruyor..kimseyi umursama kendi kararını kendin ver hayat günahıyla sevabıyla senin hayatın..

Kapanmak istiyorsanız kapanın.
Millet ne der diye ürküyorsanız zaten hiç bu işe kalkışmayın.
Benim başım benim kararım kimseyi de ilgilendirmez diyemiyorsanız iradeli olamazsınız zaten.
Ayrıca bir araya geldiklerinde kapalıları eleştirip duran bir topluluktan mümkün olduğunca uzak dururdum ben olsam.

Bence yüzde yüz istemeden kapanmayın.Saçlarınız içinde bandana tarzı şeyler düşünebilirsiniz.Kapanırsanız da eşiniz dahil herkes saygı göstermek zorunda tabi ki.Ama tepki alirsaniz üzülebilirsiniz :KK43: karar sizin..

Back
X