- Konu Sahibi aysagulela
Bayanlar fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.Soyle anlatayım 36 yaşındayım kapanmak istiyorum aslında kapanma isteğim biraz saçlarimla ilgili bıktım çünkü lütfen bu konuda beni eleştirmeyin ne yaptıysam dökülmesini durduramadım ,özgüvenim bitti,aynalara bile bakamıyorum hergun dus almam gerekiyor almazsam iğrenç duruyor ne giydiğim yakışıyor vs vs .istanbulda bu isin profuna bile gittim. kapandıktan sonra kazitayim iyice bir bakım yapayım diyorum minoksil falan ha sunu da belirteyim %50 sac sorunu % 50 dinimizin geregini yerine getirmek şimdi bu işin aslında başka bir boyutu .Gelelim ikinci kisma eşime kapanmak istediği mı söyledim hayır da demedi evet de çünkü eşim ve akrabaları sol görüşe sahip ve kapanmak onlara göre gereksiz ve esarp onlar icin tam olarak zıt görüş anlamına geliyor halbuki benim siyasi anlamda hiçbir şekilde bir tarafa yatkınlığım yok yani demem o ki kapanmak istiyorum buna mecburum ama biliyorum ki kapanirsam çok moralimi bozacaklar cunku ne zaman biraraya gelsek surekli kapalilari elestirirler hic ses cikaramam ,Onlardan birine kapanma fikrimi bile soyleyemedim hiçbir destegim yok kendi ailem saygı duyuyor bana bırakıyor.Cok bunalimdayim kızlar hergun saclarimla kalkıp onlarla yatıyorum psikolojik bozuldu lütfen bana şu kürü uygula ,bunun icin kapanilirmi demeyin 14 yıldır mücadele ediyorum zaten,çeken bilir.