• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CIKMAZDAYIM

Denenmişi deneme sakın kesinlikleeee arkana bile bakmadan kaççççç :( Sana şiddet uygulayacagına eşyaya zarar versin hayvan herif insanın insana vurmasınıda anlamış degilim Rabbim sütü bozuklardan korusun hepimizi ya ::110:

tabiki ağlayacak.nerde bulacak birdaha sizin gbisini.üstelik annesiyle yasamayıda kabul etmişsiniz.gidin ve lütfen affetmeyin bu saygısız adamı.seven insan siddet uygulamaz.net.

Tayin çıkınca mı aklı başına gelmiş, yani çıkmasa aynen şiddete devam edecekti. Akıllanmak bu değil, bu yumurta bir tarafa dayanınca son kozları oynamak... Şimdi gitmeseniz, yanında kalsanız, iki gün sonra aynı psikopatlıklar devam edecek, kesin. Zira akıllanacak insan, hiçbir sebep yokken, sadece eşine ne kadar zarar verdiğini görüp, onun kendisine verdiği şanslardan birini değerlendirip, kendine çeki düzen verirdi. O yüzden siz çıkmazda filan değilsiniz, tam aksine çıkmazda olan bir durumdan çıkış biletinizi almışsınız. Arkanıza bile bakmayın, kendinize yeni bir hayat kurun.

Defalarca siddet uygulayan esimden bu bayram tatilinde kaçıp gizlice tayin dilekcemi verdim ve tayinim cikti tayinimi o da bugun ogrendi aglayarak aradi dilekcemi gorunce ne kadar sevdiğini bana cok haksizlik ettiğini benim melek oldufumu isterse yanima tayin isticegini (ki daha önce gidelim dediğimde benle dalga geçerdi) beni borakmicagni ve beni cok sevdigini söylüyor ben ki bu adama defalarca sans verdimm siddet hic bitmedi ustelik annesiyle yaşıyoruz onn yaninnda da kovdu evden ne guzel alismistim iylesiyodum dun öyle aglayarak arayinca cok kotu oldum yine yerlerdeyim...napacam ben
Hayatina bak canim önceden düşünecekti bunlari

Direnin, gerçekten huylu huyundan vazgeçmez sizin ekonomik özgürlüğünüz mevcut bu zamana kadar şiddet için izin vererek hata etmişsiniz zaten..

Direnin, gerçekten huylu huyundan vazgeçmez sizin ekonomik özgürlüğünüz mevcut bu zamana kadar şiddet için izin vererek hata etmişsiniz zaten..
Kizlar inanin siz yazdikca hayata dönüyorum yoksa bi cesetten farksizim tum gun odadan cikmiyorum yemek yemiyorum siz yazdikca kendime geliyorum gecen de bi post açıp akil sormustum inanin o gun ilk kez dışarı ciktim bana iyi geliyosunuz saolun var olun...

Defalarca siddet uygulayan esimden bu bayram tatilinde kaçıp gizlice tayin dilekcemi verdim ve tayinim cikti tayinimi o da bugun ogrendi aglayarak aradi dilekcemi gorunce ne kadar sevdiğini bana cok haksizlik ettiğini benim melek oldufumu isterse yanima tayin isticegini (ki daha önce gidelim dediğimde benle dalga geçerdi) beni borakmicagni ve beni cok sevdigini söylüyor ben ki bu adama defalarca sans verdimm siddet hic bitmedi ustelik annesiyle yaşıyoruz onn yaninnda da kovdu evden ne guzel alismistim iylesiyodum dun öyle aglayarak arayinca cok kotu oldum yine yerlerdeyim...napacam ben

Tekrar şiddet dolu bir hayat istiyorsanız, bir şans daha verin.
Eğer şiddet dolu hayatı ardınızda bırakıp, yeni bir düzen, huzurlu bir yaşam istiyorsanız, ardınıza değil, önünüze bakın.

Ne kadar affederseniz affedin, bir insan neyse o dur.
Değişim beklemeyin, umutlanmayın.
Tek göreceğiniz, kaldığınız yerden devam etmek olacaktır.

Kendinize biraz değer verin...
Bunları hak edecek insan mısınız?
Aileniz sizi elin adamından dayak yiyip, oturun diye mi büyüttü? Pamuklara sardı?

Utaniyo yaptiklarindan ama ilk dayagu degil artık inandırıcılığını yitirdi ama işyerinde arkadaşlarının yanunda aglmasi uzuyor bi erkek icin zor bi durum

Neden hala ona acıyorsunuz ben onu anlamıyorum?
Size el kaldırırken acıdı mı?
Sizin düştüğünüz durumları, psikolojinizi bu kadar analiz etti mi?

O ilk el kalktığında bitirmiş bütün herşeyi, ancak siz ısrarla onun tarafından bakmaya çalışıyorsunuz.
Boşverin bunları ve hayatınıza bakıın lütfen.
Değer vermeyenlere değer vermeyin.

Kizlar inanin siz yazdikca hayata dönüyorum yoksa bi cesetten farksizim tum gun odadan cikmiyorum yemek yemiyorum siz yazdikca kendime geliyorum gecen de bi post açıp akil sormustum inanin o gun ilk kez dışarı ciktim bana iyi geliyosunuz saolun var olun...

Vicdan yapıyorsunuz, seviyorsunuz, alışkanlıklarınız devam ediyor hala çok yeni ama o size el kaldırırken bunların hepsini yok saydı. Şimdi de sıra sizde tedavi olmadan üzerine herhangi bir onaylı ve tazminatlı sözleşme imzalatmadan tekrar bir araya gelmeyi aklınızdan geçirmeyin.
Gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza ama ben inanıyorum bu cesareti giderek göstermişsiniz devamının da üstesinden geleceksinizdir.
Hayat hala çok güzel ve devam ediyor, yeni şehrinizi gezin, yeni lezzetler deneyin, yeni eşyalarınıza bakın..Herşey çok güzel olur ve umarım mutlu olursunuz.:KK200:

şimdi gitmez bu adamı affederseniz ikinci sayfa haberi olursunuz. hangi aşk kendi canınızdan kıymetli?

Anasiyla birlikte gelecegini düşünürsen aglamazsin .

Utaniyo yaptiklarindan ama ilk dayagu degil artık inandırıcılığını yitirdi ama işyerinde arkadaşlarının yanunda aglmasi uzuyor bi erkek icin zor bi durum

Size sizin bir mesajınızla cevap vereyim:

Aynen ben de elalem nw der diye sustum benimde iki kere bogazima bicak dayandi yine de döndük bu yuzden biz musade ettik birazda ben birazda acıdım ışte bana acimayana

Daha önce de acıyıp dönmüşsünüz. Yine kendini acındırıyor ki dönün diye. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için aynı hatayı tekrarlamayın.

Kararından vazgeçme cnm.
Ağlamak bı erkeğin gerçeğini değiştirmez, sakın ağladığı için hayatını geriye sarma.

Back
X