- 8 Eylül 2018
- 48
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi Napacamben87
Ay haklisin birden anasi geldi gozumun önüne ay amanAnasiyla birlikte gelecegini düşünürsen aglamazsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay haklisin birden anasi geldi gozumun önüne ay amanAnasiyla birlikte gelecegini düşünürsen aglamazsin .
Ben olsam bi havyan sahiplenir ona bakardım bu adamı eve alacağıma.
Sizi döve döve rahatlıyordu.Defalarca siddet uygulayan esimden bu bayram tatilinde kaçıp gizlice tayin dilekcemi verdim ve tayinim cikti tayinimi o da bugun ogrendi aglayarak aradi dilekcemi gorunce ne kadar sevdiğini bana cok haksizlik ettiğini benim melek oldufumu isterse yanima tayin isticegini (ki daha önce gidelim dediğimde benle dalga geçerdi) beni borakmicagni ve beni cok sevdigini söylüyor ben ki bu adama defalarca sans verdimm siddet hic bitmedi ustelik annesiyle yaşıyoruz onn yaninnda da kovdu evden ne guzel alismistim iylesiyodum dun öyle aglayarak arayinca cok kotu oldum yine yerlerdeyim...napacam ben
Erkek mi?Utaniyo yaptiklarindan ama ilk dayagu degil artık inandırıcılığını yitirdi ama işyerinde arkadaşlarının yanunda aglmasi uzuyor bi erkek icin zor bi durum