CIKMAZDAYIM

Çok şanslısınız, belki bu şans bir daha denk gelmeyecek size, elinizle bozmayın bu güzelliği, başka şehre gidince de düzelmeyecek, o treni bıçak boğazdayken kaçırmış olmalı o ‘adam’.

Daha önce da konu açmıştınız. O zaman da çok şey söylendi.

Lütfen geri dönmeyin ve şu adam demeye dilimin bile varmadığı mahlukata acımayın.

Geri dönersiniz eğer bu günlerin acısını da çıkaracaktır. Bilenmiştir şimdi size. Dayak misli misli yükleniyor yani şimdiden.

Sizin için büyük bir adım bu. Heba etmeyin..

Herkes ikinci bir şansı katleder, ne güzel demiş diyen.
Sizin kaç olmuş.
Bence geriye donup neler yaşadığınızı bir daha düşünün zira unutmuşa benziyorsunuz

Diğer konuda önce sana kızmış,sonra kusura bakma kırdıysam seni demiştim ama özrümü geri alıyorum.Dön kocana olur mu?

Ohh ne guzel tainin de çıkmış bence hic düşünme git. Ki siddet uyguluo diyorsunuz bnce gitmez kalirsan eminim daha fazla siddet uygular nasilsa gitmedi diye. Bnce gidin ve baktınız cok pisman oluyo yaninuza taininizi isteyip kndini duzeltirse ki o zamana epey zamn gecmis olur sizde kndinizi toparlamis olursunuz ona gore saglikli bi karar verirsiniz.

Defalarca siddet uygulayan esimden bu bayram tatilinde kaçıp gizlice tayin dilekcemi verdim ve tayinim cikti tayinimi o da bugun ogrendi aglayarak aradi dilekcemi gorunce ne kadar sevdiğini bana cok haksizlik ettiğini benim melek oldufumu isterse yanima tayin isticegini (ki daha önce gidelim dediğimde benle dalga geçerdi) beni borakmicagni ve beni cok sevdigini söylüyor ben ki bu adama defalarca sans verdimm siddet hic bitmedi ustelik annesiyle yaşıyoruz onn yaninnda da kovdu evden ne guzel alismistim iylesiyodum dun öyle aglayarak arayinca cok kotu oldum yine yerlerdeyim...napacam ben
Sizi döve döve rahatlıyordu.
Stres topu kaçmış elinden.
Anasını da dövemez.
Tabi ağlar hasta herif.

Dövmüş sizi. Kovmuş sizi. İçiniz yumusuyorsa o zamanlardaki duygularinizi dusunun, hatırlayın. Çünkü emin olun kalirsaniz yine aynilarini yapacak.

Hatırladım seni birde üniversite mezunuydunuz. Yapma lütfen en azından boşanmayı istemiyorsan bile bir süre ayrı yaşa. Ben düzeleeğine inanmıuorum ama hayatda karar da senin.

Bir insan en çok kendine saygı göstermeli. Dayak nedir ya bırakın kendi pisliğinde bogulsun. Hiç düşünmeyin boşanım.

ya zaten eziyet etmiş, defalarca şiddet uygulamış. sabredeceginiz kadar etmişsiniz. sizi bu büyük kararınız için tebrik ediyorum. kararınızın arkasında durun. bırakın o adım atsın iyice pişman olsun . ayrıca şiddet uygulayan her erkek aynı pişmanlığı dile getirip şiddete devam ediyor. gitsin psikologa tedavi olsun.

İnsan ne kadar da unutkan değil mi? Kötü günleri, yaşadığı dehşeti bir anda unutuyor ve tekrar aynı kuyuya düşüyor. Ama bazı şeyler asla unutulmamalı, tekrar hata yapmamak için bu şart. Kararlı olun ve o kuyuya kendinizi tekrardan atmayın. Zira çıkış herzaman olmuyor..

O çıkmazdan çıkış biletiniz elinşze verilmiş..
Bından sonrası sizin iradeniz. Yaşayacaklarınıza asla kader diyemezsiniz artık..

Back
X