- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......