Cikmazdayim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......

Önceki konunuzu bilmiyorum ama guvenmediginiz bir adamla iliski yasamak,hem sizi hem karsinizdakini yipratir.Guven olmadan iliski olmaz yani.

Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......
Yürümüyorsa zorlamanın anlamı yok. Kendince ona güvenmen için ikna etmeye çalışmış ama sonunu berbat etmiş.
Bide hadi seviyorum ayrılamam diyorsunuz da size bu kadar hakaret eden birinden nasıl soğumuyorsunuz?

Kavga etmek için soru soruyorsunuz. Kavga edince de oww... Cevabını işitmek istemediğin soruyu sorma demişler. Ayrıca sevgililik insanların birbirini tanıması ve birbirine uygun olup olmadığını anlamak için var. Kafalar uymayınca ayrılmak kadar doğal ne olabilir ki?

Yani gizli gizli aldatmasından daha iyidir, başkasına aşık oldum demek.

Normal mi bu? Bence normal. Kaç yıllık evlilikler de bile, kocalar başka kadınlara aşık oluyor. Sizin ki niye olmasın.

Hem bunu size söylüyorsa şunu bilin sizi gelecekle ilgili planlarına dahil görmüyor ve eninde sonunda biteceğini biliyor ve bu şekilde dile getiriyor.

Sense seviyorum, ölüyorumlardasın. Anlarsın birgün de bunun için zaman ve terkedilmen lazım.

Adamın demek istediği sanirim "başkasına aşık olsam bile arkandan iş çevirmem, senden direk ayrılırım". Yani aldatmam demek istemiş ama söyleme şekli karışık gibi. Ama gerçekten sağlıklı bir ilişki bu kadar dramatize bi şekilde yaşanmıyor.
yani saglikli bir iliskide bu dile getirilmez mi demek istiyorsunuz ya da olay bu noktaya kadar gelmez

Yani onun kurdugu cümleyi mantiksiz buluyorsunuz?
hayır senin kendine bunu yapmanı yanlıs buluyorum.
adam demek ki sana aşık degil ve acıkca baskasına bakarım, asık olurum sonrada sana söylerim ayrılırım demis. Bunun ne demek oldugunu cidden anlamıyor musun?

Ya gercekten ama gercekten anlamıyorum;hani demişsinizya hemen bitirin yazmayın kolay degil
Allah aşkına 40 yıllık evliler yeri geliyo coluk çocuk olmasına ragmen boşanıyo
Sizinki sadece sevgililik,yani bitti deyince bitip arkanıza bakmayı gerektirmeyecek bi ilişki
Bunun nesi zor ya gözünüzü seveyim

Yani gizli gizli aldatmasından daha iyidir, başkasına aşık oldum demek.

Normal mi bu? Bence normal. Kaç yıllık evlilikler de bile, kocalar başka kadınlara aşık oluyor. Sizin ki niye olmasın.

Hem bunu size söylüyorsa şunu bilin sizi gelecekle ilgili planlarına dahil görmüyor ve eninde sonunda biteceğini biliyor ve bu şekilde dile getiriyor.

Sense seviyorum, ölüyorumlardasın. Anlarsın birgün de bunun için zaman ve terkedilmen lazım.
hayır senin kendine bunu yapmanı yanlıs buluyorum.
adam demek ki sana aşık degil ve acıkca baskasına bakarım, asık olurum sonrada sana söylerim ayrılırım demis. Bunun ne demek oldugunu cidden anlamıyor musun?
Anlamak istemiyorum galiba. Insan hep altinda iyi olani görmek istiyor.

Bence birinin böyle bir açıklama yapması başkasına aşık olma ihtimalini yükseltmez. Başkasına aşık olma ihtimali iki taraf içinde her zaman vardır. Ben güvensizlik için bir kriter olarak değerlendirmezdim açıkçası.

Bence birinin böyle bir açıklama yapması başkasına aşık olma ihtimalini yükseltmez. Başkasına aşık olma ihtimali iki taraf içinde her zaman vardır. Ben güvensizlik için bir kriter olarak değerlendirmezdim açıkçası.
Ama iliskinin tadini kaciriyor bunu dile getirmek..

Back
X