Cikmazdayim

Nasil degistirdiniz kendinizi ? Önerileriniz var mi?
Önce ben de bolca üzüldüm kıymet bilmezler yüzünden. Fazlaca üzüldüm zaten biliyorsunuz böyle böyle insan kendine duvar örüyor. Ön yargı kötü derler ama siz ön yargıyı elden bırakmayın, bir insan için kalbiniz ilk an ne diyorsa doğrusu odur .
Spor yapın en azından yürüyün. Kendinize günde bir zaman ayırın hiçbirşey yapmadan durun.
İnsanları kendiniz gibi iyi sanmayın, o ördüğünüz duvarı herkese açmayın, kadın erkek çok seçin. İkinci şans vermeyi nadiren yapın. Hobiniz varsa uğraşın. Siz üzülünce kimsenin bir tarafına bir şey olmuyor. Bu dedıklerımi yapabılırsenız hem güçlü hisseder hem de degersızlerden kurtulursunız. Lütfen iyi olun

Ben ayrildim bu insandan dediginiz gibi canimdan can koptu. Aliskanlik dedigimiz sey adi üstünde vazgecilmesi zor seyler ve insan psikolojisi öyle bir sey ki ayrildigin insanin iyi yönlerini hatirlatiyor hep. Sonra beni tekrar aradi ve baristik. Cok cok pismanim. Cünkü tam atlatiyordum aslinda

Bence hepsini yazın bir kenara. Sizi anlıyorum. Insan tekrar şans vermek istiyor, düzelir diyor. Cünkü biz gerçekten aslında o insanın bizi sevdiğine inanmak istiyoruz. Ama yanıldığımız nokta: O kişi bizi gerçekten sevseydi, baştan bize iyi davranırdı. Ama. Dediğiniz gibi insan iyi tarafları hatırlıyor. Ve boş bulunduğunuz anda bir mesaja bakar. Onun icin yazın bir yere. Tüm kırgınlıklarinizi size nasıl davrandığını,size kendinizi nasıl değersiz hissettirsigini.hatta gidin bir kahve alin (niyetliyseniz aksam yapın) oturun hepsini yazın. Ve karşında size nasıl davranılmasını istediğinizi. Arasındaki ucurumları göz önünde bulundurun.o zaman uzak durmak daha kolay gelir

Bi arayışlarda demek ki. Bulursa size yol verecek gibi anladım ben.

Ne o yazdi aradi ne de ben. Cok üzgünüm hala. Erkekler neden böyle, ilgileri azalinca tamamen farkli oluyorlar ve öyle konusuyorlar. Iliskilere güvenim kalmadi.

Peki asik olabilirim demek normal mi?
Vallahi ben ilk aşık olduğum günden bu yana gözüm ondan başkasını görmez diyerek hülyalı dolaşıyorum etrafta. Ne demek başkasına aşık olabilirim ve bunu sana söylerim aldatmam demek? Duygusal bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.

Vallahi ben ilk aşık olduğum günden bu yana gözüm ondan başkasını görmez diyerek hülyalı dolaşıyorum etrafta. Ne demek başkasına aşık olabilirim ve bunu sana söylerim aldatmam demek? Duygusal bir ilişkiniz yok anladığım kadarıyla.
Benim de görmez görmüyorda, kendisi öyle degil demekki artik bilmiyorum..

Önce s.çmış sonra tüy dikmiş...
Olmaz bu adamla. Bence soyle yapin ben baskasina asik oldum deyip ayrilin. Nasil biseymis anlasin

Siz şüphelendiğiniz için sanırım aldatmam merak etme başkasında aklım olsa ayrikirim demeye çalıştı sanırım ama çoğu erkek gibi odunca söyledi ...Hakaret hoş değil o ayrı tabi .Aramazsa aramayın derim.
Bende eşime bazen şunu söylüyorum "birgün beni sevmediğini düşünürsen bunu şöyle ve ayrılalım ." Çünkü ikimizde" sözde çocuklar için katlanılan " birbirine tahammülü olmayan insanların saçma , sevgisiz,saygısız evliliklerinin içinde büyüdük .Oğlumda öyle büyüsün istemem .
Eğer sizi seviyorsa bırakın mücadele versin yoksa yolunuza bakın aynı yastayiz ve inanın daha çok genciz .Çok mutlu olun inşallah

Siz şüphelendiğiniz için sanırım aldatmam merak etme başkasında aklım olsa ayrikirim demeye çalıştı sanırım ama çoğu erkek gibi odunca söyledi ...Hakaret hoş değil o ayrı tabi .Aramazsa aramayın derim.
Bende eşime bazen şunu söylüyorum "birgün beni sevmediğini düşünürsen bunu şöyle ve ayrılalım ." Çünkü ikimizde" sözde çocuklar için katlanılan " birbirine tahammülü olmayan insanların saçma , sevgisiz,saygısız evliliklerinin içinde büyüdük .Oğlumda öyle büyüsün istemem .
Eğer sizi seviyorsa bırakın mücadele versin yoksa yolunuza bakın aynı yastayiz ve inanın daha çok genciz .Çok mutlu olun inşallah
Bende öyle düsünüyorum. Söyledigi sey ve söylemeye calistigi sey ve benim anladigim sey tamamen farkli belkide. O da güya kendine göre kizgin ama asla aramam bu konuda cok gururluyumdur. Kirildim hem de cok derinden.. ararsa acsam mi ne desem bunlari düsünüyorum.

Bende öyle düsünüyorum. Söyledigi sey ve söylemeye calistigi sey ve benim anladigim sey tamamen farkli belkide. O da güya kendine göre kizgin ama asla aramam bu konuda cok gururluyumdur. Kirildim hem de cok derinden.. ararsa acsam mi ne desem bunlari düsünüyorum.
İçinizden geçeni söyleyin açarsanız .Yani demek istedigin belki farklıydı ama çok kiriciydi diye anlatin .Sizin içinizde kalacağına ,onun canı sıkılsin

İçinizden geçeni söyleyin açarsanız .Yani demek istedigin belki farklıydı ama çok kiriciydi diye anlatin .Sizin içinizde kalacağına ,onun canı sıkılsin
ne mücadelesi vermis olcak ki o zaman? ben kalbimin kirildigiyla kalcam ve güvensizligimle.

Back
X