Cikmazdayim

Ya gercekten ama gercekten anlamıyorum;hani demişsinizya hemen bitirin yazmayın kolay degil
Allah aşkına 40 yıllık evliler yeri geliyo coluk çocuk olmasına ragmen boşanıyo
Sizinki sadece sevgililik,yani bitti deyince bitip arkanıza bakmayı gerektirmeyecek bi ilişki
Bunun nesi zor ya gözünüzü seveyim
aliskanlik ve gelecek korkusu. Yalniz kalmaktan korkmak..

Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......
İyi de siz zaten adama güvenmiyormuşsunuz.
Zaten bitmiş yani ,
uzatmaları oynuyorsunuz bence.

Eee ama doğru dememiş mi? .
Onun olduğu gibi senin de başkasına aşık olma ihtimalin var.
Seni aldatmam, ayrılırım demiş işte. Dürüst olurum demiş yani.
Ha ama normal bir ilişkide insanın aklına bu gelmez. Başkasına aşık olurum falan demez. Bu kısmı biraz garip.

Eee ama doğru dememiş mi? .
Onun olduğu gibi senin de başkasına aşık olma ihtimalin var.
Seni aldatmam, ayrılırım demiş işte. Dürüst olurum demiş yani.
Ha ama normal bir ilişkide insanın aklına bu gelmez. Başkasına aşık olurum falan demez. Bu kısmı biraz garip.
[/QUOTE
Amaci güya rahat ol eger öyle bir sey olursa seni aldatmam dürüst olurum demekti. Ama benim bekledigim arkasindan söyle demesiydi. Asik olmakta düsük bir ihtimal ama hadi oldu diyelim o zamanda sana söylerim gibi bir cümle beklerdim

Anlık olarak kulağa pek hoş gelmeyebilir evet ama ben eşime açıkça söyledim insanız olurda birine aşık olursan gel bana söyle ve emin ol böyle birşey olursa bende sana söylicem diye. Ama bu demek değilki ben çevremdeki herkese potansiyel aşk gözüyle bakıyorum. Aynı şekilde onun içinde geçerli.

yani saglikli bir iliskide bu dile getirilmez mi demek istiyorsunuz ya da olay bu noktaya kadar gelmez

Bu noktaya kadar gelmeniz. Erkek arkadaşınız dediği doğru. İnsanın gönlü başkasına kayabilir. Bunun örneklerini çok görüyoruz. Önemli olan bu durumda ilişki içinde olduğunuz kişiyi aldatmamak. Isterseniz erkek arkadaşınızı bir kafese kapatın başka hiçbir insanı görmesin, yinede sizden vazgeçebilir. Böyle şeylerin bir garantisi yoktur. Bence saatlerce günlerce böyle ağlamak hem ilişkinin, hem sizde birseylerin doğru gitmediğini gösterir. Ve birbirinize hayatı zorlaştırmak yerine, bu ilişkiyi nasıl sağlam yürütürüz diye düşünmeniz gerek.

Anlık olarak kulağa pek hoş gelmeyebilir evet ama ben eşime açıkça söyledim insanız olurda birine aşık olursan gel bana söyle ve emin ol böyle birşey olursa bende sana söylicem diye. Ama bu demek değilki ben çevremdeki herkese potansiyel aşk gözüyle bakıyorum. Aynı şekilde onun içinde geçerli.
Ben söyle düsünüyorum. Bir iliskideyken baskasina asik olabilcek potansiyelde insan vardir ama asik olmayacak potansiyelde insanda vardir. Ona göre bu cok sacma. Her insanin basina gelebilir bir sey diyor

Dün aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yürümeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yüzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse düzeltmek isterim kendimi. Dün buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Görüstügüm insana yaptigi seylerden dolayi ona günenemedigimi söyledim. O da söyle bir cümle kurdu "bana güven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana söylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cümle beni ben sana nasil güvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam söylerim sana dedi ve bunu bana söyledigi icin bunun cok dürüst bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dünyasinda yasiyormusum. Onun söyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok üzüldüm cok agladim lütfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne düsünebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......
Tamam bitirmeyin . Oturup dua edin başka birine aşık olmasın.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bence o cümleyi kurarak seni aldatmam demek istemiş. Kaldıki insanların birine aşık olma ihtimalleri hep vardır (evli bile olsalar), bunu birinin dile getirmesi neden garip anlayamıyorum. Durduk yere söylememiş sonuçta konu güven olduğu için öyle bi cümle kurmuş. Eşim bana güvenmediğini söylese direk ayrılırdım büyük ihtimalle ama eğer kendimi ona anlatmak ve güvendirmek istersem de böyle bi cümle rahatlıkla kurabilirim ;)

Bu noktaya kadar gelmeniz. Erkek arkadaşınız dediği doğru. İnsanın gönlü başkasına kayabilir. Bunun örneklerini çok görüyoruz. Önemli olan bu durumda ilişki içinde olduğunuz kişiyi aldatmamak. Isterseniz erkek arkadaşınızı bir kafese kapatın başka hiçbir insanı görmesin, yinede sizden vazgeçebilir. Böyle şeylerin bir garantisi yoktur. Bence saatlerce günlerce böyle ağlamak hem ilişkinin, hem sizde birseylerin doğru gitmediğini gösterir. Ve birbirinize hayatı zorlaştırmak yerine, bu ilişkiyi nasıl sağlam yürütürüz diye düşünmeniz gerek.
Evet tabiki de tek bir cümle degil iliskiyi bu hale getiren, beni saatlerce aglatan. Ben bu insana güvenmiyorum. Ama elle tutulur gözle görülür hic bir yanlisi olmadi bana karsi. O yüzden sorun ben de mi yoksa karsidaki insan mi bana güven vermiyor bunu analizini yapmaya calisiyorum

Keske daha yardimci olacak mesajlar yazsaniz. Her sey insanlar icin. Kolay olsaydi hayat diye bir sey olmazdi zaten.
Elbette öyle ama karşınızdaki kişinin size değer veriyor olması gerekir ilişkinin çabayı hak edebilmesi için. Yoksa evliliklerde de olabilir bugün başkasına aşık olur ve evliliği bitirme kararı alırız . Ancak biz sorunlarımızı konuşurken kıskançlık vs aldatilma her neyse eşim tutup ben seni aldatmak böyle birşey hissedersem senden ayrılırım derse bu evlilik sağlam bir evlilik değildir anlamına gelir . Şuan canınız yanıyor çünkü bu cümlenin anlamı gayet net evet seni aldatmak ben dürüst bir insanım ama seni de vazgecemeyecek kadar sevmiyorum. Arayış içindeyim başkasını bulursam ayrılırım gibi gibi gibi bir sürü anlamı var ama hiç biri evet biz zorluklar yaşarız yanlış anlaşılmalar yaşarız birbirimize kizariz ama ayrılık lafını kolay kolay ağzımıza almayalım gibi bir anlama gelmiyor.
Böyle bir adama guvenebiliyor musunuz? Bu adamın sizinle evlilik planları var mıdır? Bu soruları kendinize sorun lütfen

Evet tabiki de tek bir cümle degil iliskiyi bu hale getiren, beni saatlerce aglatan. Ben bu insana güvenmiyorum. Ama elle tutulur gözle görülür hic bir yanlisi olmadi bana karsi. O yüzden sorun ben de mi yoksa karsidaki insan mi bana güven vermiyor bunu analizini yapmaya calisiyorum

Kendinize ne kadar değer veriyorsunuz? Erkek arkadaşınız olmadanda varoluyormusunuz? Erkek arkadaşınız olmadığı hayatınızda mutlumusunuz? Sevilmeye değer olduğunuz fikri benimsediniz mi hiç? Yoksa içinizde bir ses " Saçmalama. Sen yat kalk biri seninle beraber olduğu için şükret" mi diye düşünüyorsunuz?

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bence o cümleyi kurarak seni aldatmam demek istemiş. Kaldıki insanların birine aşık olma ihtimalleri hep vardır (evli bile olsalar), bunu birinin dile getirmesi neden garip anlayamıyorum. Durduk yere söylememiş sonuçta konu güven olduğu için öyle bi cümle kurmuş. Eşim bana güvenmediğini söylese direk ayrılırdım büyük ihtimalle ama eğer kendimi ona anlatmak ve güvendirmek istersem de böyle bi cümle rahatlıkla kurabilirim :KK66:
Birbirimize karsi yanlisimiz olmadigi halde o da bana güvenmiyor ben de ona güvenmiyorum. Cünkü ikimizinde belli yasamis oldugu seyler var. Güvensiziz yani karsilikli bunu besliyoruz. Bu konular disinda tartismamiz yok nerdeyse.

Back
X