Çıkmazdayım :(

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Dün bayramın 2. Günüydü eşimle ailemin bayramına gittik . Yolda giderken ablam ve enistemide aldik oyle babamlara gectik hersey cok guzeldi . Saat 10 oldu esimin tlfnu caldi kayinpederim ust uste ust uste ario gelin gelin gelin taziyeye gitcem die . Taziyede yedi yabancının taziyesi . Neyse bizde kalktik babamlarin evi uzak oldugu icin yol baya uzadi ablamlarida eve birakcaktik . Kayinvalidem beni watsabdan aradi biliosunuz watsab tlfn görüşmelerinde tlfnun sesi cok yuksek yanindaki herkes duyuyo . Bana bagirip cagirdi nerdesiniz nerde kaldiniz gelin die . Sesini ablamda duydu enistemde .. cok utandim . Neyse onlari birakip eve geldik yol boyunca esimle tartistim annen beni rezil etti die . Eve geldik eşim lavabodayken kv yanina gittim herkes sesini duydu nie bagiriosun die esimde sesimizi duymus odamiza gectik bana bagirip cagirdi o benim annem die bende ona bagirdim baya kavga ettik kadinda sesimizi duydu butun gece esim bana arkasini donup uyudu sabahta benle konuşmadı sizde napmalym herşey benim suçum mu o kadar üzgünüm ki kayinvaliddmden bıktım yaptiklarinin sonu yok sirf aramiz bozulsun die

Çok tecrübesizsiniz...

Kv 'nizin telefonunu neden açıyorsunuz...

Niye aradığını bile bile....

Diyelim açtınız, kendinize neden bağırttıyorsunuz....

O anda susturacaktınız ...

Ne eşin değişir ne kv.... Kendiminkinden biliyorum... Artık gitmiyorum ben bayramda bile... tavsiye ederim

Son düzenleme:
Dün bayramın 2. Günüydü eşimle ailemin bayramına gittik . Yolda giderken ablam ve enistemide aldik oyle babamlara gectik hersey cok guzeldi . Saat 10 oldu esimin tlfnu caldi kayinpederim ust uste ust uste ario gelin gelin gelin taziyeye gitcem die . Taziyede yedi yabancının taziyesi . Neyse bizde kalktik babamlarin evi uzak oldugu icin yol baya uzadi ablamlarida eve birakcaktik . Kayinvalidem beni watsabdan aradi biliosunuz watsab tlfn görüşmelerinde tlfnun sesi cok yuksek yanindaki herkes duyuyo . Bana bagirip cagirdi nerdesiniz nerde kaldiniz gelin die . Sesini ablamda duydu enistemde .. cok utandim . Neyse onlari birakip eve geldik yol boyunca esimle tartistim annen beni rezil etti die . Eve geldik eşim lavabodayken kv yanina gittim herkes sesini duydu nie bagiriosun die esimde sesimizi duymus odamiza gectik bana bagirip cagirdi o benim annem die bende ona bagirdim baya kavga ettik kadinda sesimizi duydu butun gece esim bana arkasini donup uyudu sabahta benle konuşmadı sizde napmalym herşey benim suçum mu o kadar üzgünüm ki kayinvaliddmden bıktım yaptiklarinin sonu yok sirf aramiz bozulsun die
canim esin seni ezdiriyosa sen ona don arkini hicde geri adim atma. Sen madem beni ezdiriyosun o zman olmana da gerek yok de cok demisligim var hic korkma geri adimda atma.Eger bi geri adim atarsan ezmeye devam ederler

Eşine annen böyle yaptı demeniz yanlış, adamın o anda yapabileceği bir şey yok sorun kimle ise onunla çözülmeli, boşuna eşinizle tartışmışsınız

Arabada eşinle neden annen bana bağırdı diye kavga ediyorsun adamın suçu yok ki

Kayınvalidenizle olan meseleye gelince Kendimde dahil hepimize bir şey oldu hak aramak adına büyük küçük herkese istediğimiz gibi bağırıp istediğimizi söyleyebileceğimizi sanıyoruz

Eşim haklı da olsa, anneme bağırmasını kızmasını kaldıramazdım

O yüzden eşiniz haklı

Madem kayınvalideniz aranızı bozmaya çalışıyor sizde başaramadığını ona gösterin

Boyle seyler cok yasaniyor. Benim nacizane fikrim öncelikle bir şekilde eşinizin zayıf noktasını belirleyip önce onunla barışın. Daha sonra kendinizi frenlemeyi bileceksiniz. Ve annesine yada her kime kızdıysanız eşiniz yokken ona gereken şeyleri söylemenizi tavsiye ederim. Eşinizin yanında bence bir melek olun. Çünkü kv ler bunu çok güzel yapıyor.ogullarinin yanında bir melek çok düşünceli. Ve onların hatasını bir türlü anlatamazsın. sen ne yaparsan yap o benim annem der isin içinden çıkar. Sen kendini yediginle kalırsın.

Ne bu kayınvalidelerden ve anasının dizinin dibinden ayrılmayan adamlardan çekilebilir ya.. siz kendinizi frenlemeyi, sadece yumuşak dille tepki vermeye bakın.. yoksa daha çok kullanırlar bu durumunuzu

Back
X