• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

10 yıllık sevdiğim adamla evlendim tüm hayalim buydu çok bekledim çok sıkıntılar çektik
Evlendik sonunda bir oğlum oldu ama hiç hayal ettiğim bir evlilik yaşamıyorum
Eşim bana karşı hiç iyi değil çok soğuk. Artık sevmiyor gibi ama sorduğumda tartışma konusu oluyo
Ne ben sana karışayım ne sen bana diyo dışarıdan ve arkadaşlarından kopamıyor beni geçtim oğluna da hiç vakit ayırmıyor
Boşanmak istediğimde de ben boşanmam diyor seviyorum diyo ama asla anlamıyorum sevdiğini
Ben de seviyorum ayrılmak istemiyorum fakat ne yapacağımı da bilmiyorum o mutluymuş ama ben mutsuz. Herkes gibi düzenli bir evlilik hayatımız yok o dışarıda ben annemde çoğu zaman böyle
Ne onunla devam etmek istiyorum ne de ayrılmak 😔😔😔
Sevgi, ilgi göstermeyen bir adama tahammül ancak ‘çok iyi baba’ olup, tüm zamanını evladının mutluluğu için harcadığında, bunu bozmamak, haftada 1 2 güne düşürmemek adına olabilir.
Adam babalık yapmıyor, kocalık yapmıyor e tabi mutlu olur.
Sorumluluk yok ama her şeyi var, oh ne güzel dünya.
Sizinki çıkmaz değil, bu durumu kendinize reva görüp görmemek.

Canımcım sen böyle duygusal olmaya devam edersen bu adamın boynuna zincir taksanda boşanmaz şööyle al eline ipleri gerekirse dağıt etrafı, hiç öyle alttan alma, kendine gelsin, o zannediyorki 10 yıl bekledin 30 yılda kahrını çekersin zannediyor. Yok öyle bir dünya. Mutsuzsan çekmek zorunda değilsin.
Evet haklısınz çok duygusalım ilişkimde de böyleydim ve o bunu kullandı
Ben böyle biri olmaktan çok yoruldum
Kırmamak için bin defa kırılmaktan da

O sana karşı sorumluluklarından kaçıyor sen ne durumdasın? Yemek yapmasan, evi temizlemesen, çamaşırını yıkamasan itiraz eder mi? Ederse karşılıklı düzeltmeyi teklif et. Bunlara da duyarsız kalıyorsa zaten ortada pek bi evlilik kalmamış boşanmada ısrar edebilirsin
O bana hiç karışmaz gerçekten sorumsuz ve hala olgunlaşmamış bu kadar zıt olduğumuzu ne yazıkki evlendikten sonra anladım:(

10 yıllık sevdiğim adamla evlendim tüm hayalim buydu çok bekledim çok sıkıntılar çektik
Evlendik sonunda bir oğlum oldu ama hiç hayal ettiğim bir evlilik yaşamıyorum
Eşim bana karşı hiç iyi değil çok soğuk. Artık sevmiyor gibi ama sorduğumda tartışma konusu oluyo
Ne ben sana karışayım ne sen bana diyo dışarıdan ve arkadaşlarından kopamıyor beni geçtim oğluna da hiç vakit ayırmıyor
Boşanmak istediğimde de ben boşanmam diyor seviyorum diyo ama asla anlamıyorum sevdiğini
Ben de seviyorum ayrılmak istemiyorum fakat ne yapacağımı da bilmiyorum o mutluymuş ama ben mutsuz. Herkes gibi düzenli bir evlilik hayatımız yok o dışarıda ben annemde çoğu zaman böyle
Ne onunla devam etmek istiyorum ne de ayrılmak 😔😔😔
10 yıl boyunca neden evlenmediniz.... Maddi imkansızlık mı.... Yaş mı..... Yaş ise insanlar değişir belli yaş dönümlerinde... İlgileri zevkleri vs vs.... Ya aynı yönde ya farklı yönde.... Gelelim sevgiye.... Sevgi hareketlerde sözde değil özde... Seni seviyorum konu sahibi hemde çok fakat duygusal isteklerini karşılayamam yada sana zamanından fazla veremem..... Lakin seni seviyorum.... Oğlun senin ben babayım lakin fazla ilgilenemem.... Seni seviyorum.... Bana karışma hayat benim ama seni seviyorum...... Arkadaşlarım önemli elbette onlara seni seviyorum demiyorum fakat seninle geçireceğim vakit yerine onlarla olmak daha güzel..... Seni seviyorum senden boşanmam..... Fakat soğuk davranırım.... Söylemişmiydim seni seviyorum.... İşte satır araları dönüp iyi okuyun konu sahibi.... Size zerre emek harcamam duygularınıza yanıt vermem sizi mutlu edemem.... Ve sizi seviyorum sizin yanıtınız ne seninle ne sensiz.... Sizin konunun çözümü yok çıkmazdan çıkmak istemeyene hiçbir çekici araç yardım edemez..... Ve lakin Bi dolu yapıcı yorum gelebilir mum ışığı balonlar saç cilve makyaj...... Ve lakin olmayanı olduran bir çözüm kadınlar külübünün tarihinde yazmaz 🙏Hoşçakalın

Back
X