• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım...

nedir bu kaynanaların derdi anlamıyorum herkesin oglu evlendikten sonra kıymetleniyor herkesede diyorum en başta tavrınızı koyup alttan almicaksınız yoksa hep başınıza vururlar sonra onlarda alışır zamanla ama sen en büyük hatayı

başta okulunu bırakıp aileni karşına alıp kaçmakla yapmışsın kaçıyomuydu eşin beklesetdin nolcak her zaman koca bulunur sen ailene sırt döndüğün için bunlara karşı kendini hep ezik hissedeceksin bırak kendi yapsın temizlini sen eşinle ilgilen eşini hoş tut artık olan olmuş begenmiyosa kendi yapsın

canım konun hakkında yorum yapamayacağım diğer arkadaşlar söylenebilecek ne varsa söylemişler zaten.ama ben seni çok taktir ettim o kocaman yüreğin ve tertemiz sevgin için. :81:umarım doğru olanı yaparsın.mutluluklar...

haklısınız hepiniz arkadaşlar.. eşim 11 yıldır bu durumda iyileşmesi mucize.. bir tedavi imkanı vardı ona güveniyorduk onada başladı 2 aydır ama gelişme yok.. hayalimize göre iyileşince evlenecektik bu tedaviden umudumuz çoktu benim yüzümden ben acele ettim kendim ettim kendim buldum..

benim yüzümden ben acele ettim kendim ettim kendim buldum.. bu benim lafım.sana bişeyler demek istiyorum arkadaşım ama kelin dermanı olsa misali...Allah yardımcın olsun...

merhaba arkadaşlar; ben yaklaşık 3 aylık evliyim. eşimi çok seviyorum üniversiteyi bırakıp kaçarak evlendim eşim bedensel engelli felçli.. herşeyi göze alarak evlendim.. tabi hayalleriideki gibi olmadı hiçbirşey.. evde eşimin annesi ve teyzesiyle yaşıyorum.. özgürlükçü biriyim sıkıntıya gelemiyorum.. başkalarıyla aynı evde yaşamak bana göre değil.. eşim engelli olduğu için tek başıma onun ihtiyaçlarını karşılayamıyorum.. herkesin kendine göre görre bir yemek temizlik düzeni var bu yüzden çakışıyoruz. okulu bıraktığım ve ailemide üzdüğüm için psikolojimde iyice bozuldu.. bunları eşimle paylaştım, herşeyden önce dost gibiydik çünkü.. neyse ben karar aldım açıköğretimden devam edeyim evdeki ortamada uyum sağlayım diye bir kaç gün geçti aradan..dün gece moralim bozuktu.. surat astım diye eşim gecenin bir yarısı bağırıp çağırmaya başladı neyse sese annesi geldi.. ara annesini boşancaz dedi birden neye uğradığımı şaşırdım.. kayınvalideme bizi yanlız bırakmasını rica ettim.. sabaha kadar ağladım gözlerim çıkacaktı artık eşim özür diledi boşanmak istemiyorum sinirle söyledim dedi neyse affettim.. sonra annesi çağırdı beni.. bizi evden göndermeye çalışıyorsun misafilere hizmet etmiyorsun ev işlerini yapmıyorsun diyerek beni azarladı kendi düzenin yok herşeyi benim istediğim gibi yapacaksın dedi eski düzenin bitti dedi neye uğradığımı şaşırdım öyle laflar etti ki en ufak şeyleri büyütmüş kafasında.. ben işlerimi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama pismişim..:(( bana okula devam et istersen demişti şimdi açıköğretime bile izin vermiyor benim istediğim şekilde yaşayacaksın dedi oysa ben beraber yaşamak istemesemde bu konuda bi söz etmedim saygısızlık etmedim..öyle bir çıkmazın içindeyim ki napacağımı bilmiyorum.. eşimi seviyorum ama bu hayat bana göre değil.. gitmek istiyorum ama aklım onun gözlerinde kalıyor.. NAPICAM BEN..

ilk önce sormam gereken şey bedensel engelli felçli biriyle nerde tanıştın

nasıl aşık oldun ya hem kendıne hem adama yazık etmişsin ben böyle insanların evlenmesını hiç tasvip etmıyorum hee adam saglamken evlenırsın sonra bu duruma gelır eyvallah ömrünün sonuna kadar taşırsın sırtında ama sizinki başka bir şey olmuş bence acımışsınız sadece heleki aşık oldum dıye ünüversite bırakılır mı offfffffffffffffff :26::26::26:

merhaba arkadaşlar; ben yaklaşık 3 aylık evliyim. eşimi çok seviyorum üniversiteyi bırakıp kaçarak evlendim eşim bedensel engelli felçli.. herşeyi göze alarak evlendim.. tabi hayalleriideki gibi olmadı hiçbirşey.. evde eşimin annesi ve teyzesiyle yaşıyorum.. özgürlükçü biriyim sıkıntıya gelemiyorum.. başkalarıyla aynı evde yaşamak bana göre değil.. eşim engelli olduğu için tek başıma onun ihtiyaçlarını karşılayamıyorum.. herkesin kendine göre görre bir yemek temizlik düzeni var bu yüzden çakışıyoruz. okulu bıraktığım ve ailemide üzdüğüm için psikolojimde iyice bozuldu.. bunları eşimle paylaştım, herşeyden önce dost gibiydik çünkü.. neyse ben karar aldım açıköğretimden devam edeyim evdeki ortamada uyum sağlayım diye bir kaç gün geçti aradan..dün gece moralim bozuktu.. surat astım diye eşim gecenin bir yarısı bağırıp çağırmaya başladı neyse sese annesi geldi.. ara annesini boşancaz dedi birden neye uğradığımı şaşırdım.. kayınvalideme bizi yanlız bırakmasını rica ettim.. sabaha kadar ağladım gözlerim çıkacaktı artık eşim özür diledi boşanmak istemiyorum sinirle söyledim dedi neyse affettim.. sonra annesi çağırdı beni.. bizi evden göndermeye çalışıyorsun misafilere hizmet etmiyorsun ev işlerini yapmıyorsun diyerek beni azarladı kendi düzenin yok herşeyi benim istediğim gibi yapacaksın dedi eski düzenin bitti dedi neye uğradığımı şaşırdım öyle laflar etti ki en ufak şeyleri büyütmüş kafasında.. ben işlerimi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama pismişim..:(( bana okula devam et istersen demişti şimdi açıköğretime bile izin vermiyor benim istediğim şekilde yaşayacaksın dedi oysa ben beraber yaşamak istemesemde bu konuda bi söz etmedim saygısızlık etmedim..öyle bir çıkmazın içindeyim ki napacağımı bilmiyorum.. eşimi seviyorum ama bu hayat bana göre değil.. gitmek istiyorum ama aklım onun gözlerinde kalıyor.. NAPICAM BEN..

İşin çok zor cnm bikere kayınvalidenle oturuyosan kesinlikle onun düzenine uymak zorundasın eğer imkanların varsa veya yoksada zorlayarak kendi evine çıkmayı dene yksa bu şekilde çok yıpranırsın Allah kolaylık versin :59:

ilk önce sormam gereken şey bedensel engelli felçli biriyle nerde tanıştın

nasıl aşık oldun ya hem kendıne hem adama yazık etmişsin ben böyle insanların evlenmesını hiç tasvip etmıyorum hee adam saglamken evlenırsın sonra bu duruma gelır eyvallah ömrünün sonuna kadar taşırsın sırtında ama sizinki başka bir şey olmuş bence acımışsınız sadece heleki aşık oldum dıye ünüversite bırakılır mı offfffffffffffffff :26::26::26:

sahiden saçmalamıssın engelliyse yaratık değil ya niye acısın sevemez mi, sen bence bu durumu anlayamazsın:47:

sahiden saçmalamıssın engelliyse yaratık değil ya niye acısın sevemez mi, sen bence bu durumu anlayamazsın:47:

ayrıca arkadasım yaratık lafı ya da oraya cekebılıcegın bır laf goremıyorum ben o yorumda sonradan olucakları Allahtan baska kımse bılemez ama yatan bırnı nerde gordude aşık oldu arkadas onu anlayamadım he evı olursun eşin önceden saglam olur sonradan rahatsızlanır amenna derım askı sevgısı bıtmez hasta oldu dıye ama yatalak bır ınsanla evlenmek hem kendıne hem ona zarar bence benım gorusum bu kımseye yaratık falan demedım ben uydurmayalım lütfen :36::36::36::36::36::36::36::36::36:

Allah aşkına biraz ama biraz mantıklı olsun. Böyle büyük işlere hayatınızı değiştirecek olaylara adım atmadan önce biraz oturun düşünün etrafınıza danışın. Sonucu başından belliymiş zaten. Çok afedersiniz ama şimdiye kadar aklınız nerdeydı neden aılenızı okulu bıraktınız. bi adam içinmi. aşk için mi_? hiç mi etrafıızda örnmek olayları gormedınız duymadınız_? Ben gerçekten anlamıyorum. bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz. pembe hayaller almeninde geziyorsunuz. Sonrada oturup ağlarsınız işte böyle. Sakın suçlu aramayıın. Siz en büyük suçlusunuz. Baştan oturup düşünmeden boş hayallere kapılıp karar verirken aklınız neredeydi_??? Çok sert tepki wermiş olabılırım ama bu benim düşüncemmm:52:

Back
X