Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ben ne yaptımda bunları hakettim ben iyi bir insan değilim.. iyi bir insan olsam ailemi yüzüstü bırakıp üzmezdim.. ben anne babanın gözyaşını döktürdüm mutlu olmam mümkün değil.. burdan okuyan herkese sesleniyorum ne kadar sevsenizde kaçmayın anne babanın gözyaşının döküldüğü yerde mutluluk olmazmış.. önce eğitiminizi tamamlayın evlenip anlaşamasanızda ailenize dönecek yüzünüz olsun.. birde kayınvalideyle oturmayın derim..
benim ne gitmeye yüzüm var, ne de kalmaya gücüm...!!
Arkadaşım kayınvalidenin dedikleri doğru bile olsa yani pis de olabilirsin beceriksiz de ..
kimse karşına geçip "benim istediğim gibi yaşayacaksın bundan sonra! "diyemez..
eşin biliyor mu kayınvalidenin söylediklerini..?
Eşin rahatsız diye kayınvaliden de bu kız herşeyi kabul etti geldi ezeyim diyor.
Allah razı olsun diyeceğine..
İş bul,ne demek açıköğretime göndermemek kaç yaşındasın sen arkadaşım?
Ufak da değilsin evleneli çok olmuş çünkü..
çook üzüldüm gercekten durumunuzaa .. bence aileniz artık arkanızda değil yalnızsınız diye kayınvalidenz ondan cesaret alıp size böyle davranıyor olabilir( eşinizde gercektn büyük hata yapmışş hemn boşanmayı düsünmekle.. ama siz yalnızım diyipde kendinizi ezdirmeyin lütfen.. gerekirse hepsine pat pat cevabnızı verin.. eşinizle bu durumu enine boyuna konuşmanız gerekiyor.. üzerinden daha fazla zaman gecmeden bnce bi karara varmalısınz böyle hayat sürmez cnkü
( bi yandan da ailenizle barışmaya calısmalısnz bir sekilde.. ilk adımı sizin atmanız gerekiyorr.. anneler dayanamazz anneden başlayın bencee..
en azından annenizle konusuyor olmanıza sevindim :44:annemle konuşuyoruz tel.de ama babam benimle konuşmuyor o da ayrı bir dert![]()
annemle konuşuyoruz tel.de ama babam benimle konuşmuyor o da ayrı bir dert![]()