• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım...

eşini seviyo musun???

eğer o da seni seviyosa,başka bir eve çıkabilirsiniz.. bunu kabul edebilir diye düşündüm,seni kaybetmektense yani..
sen okuldayken,anası gelir bakar oğluna.. sen gelince çeker gider evine..
mesela olabilir mi acaba?:44:
cinsel hayatınız hiç yok değilmiş öyle mi?
bilemedim ben..
ama ne olursa olsun o evden,o kaynanadan kurtulmalısın öncelikle..
okul devam etmeli..
eşin olabilir belki hayatında,söylediğim şekilde belki???

neyse annesine söyleiş anneside olmaz öyle şey demiş ikinizle konuşcam neyse konuşalım dedik oturduk.. eşim sadece şunu söyledi, uyum sağlıyamıyormuş, biz o gece kavga edince üstünede sen kzıınca ayrılma kararı aldı dedi.. sustu.. sonra başladık laf lafa kayınvalidem hemen ses ayarını açtı.. ben şimdi kötü kaynanamı oldum dedi, bi kavgada ne ayrılmasıymış hiçbiyere gidemezsin dedi, oğlun gecenin bir yarısı boşanalım derken iyiydi dedim.. ben o gece kibarca anne bizi yanlız bırakırmısın dedim.. kadın onu kafasında büyütmüş gözlerini pörtlettin bana çık dedin kovdun diyor.. Allah Muhammed aşkına ben öyle yapmadım zaten ağlamaktan gözlerim şişmişti ne göz pörtletmesi dedim sen kötüydün herhalde hatırlamıyon yaptın diyor illaki yaptın diyor yani.. hanımefendi çok kırılmış.. eşimle teyzeside destkledi öyle değince hatırlamıyorsundur diye.. neyse temizlik dedim ben çok pismişim dedim.. ben iyiliğin için söyledim diyor bana halıda pürçek var dedi bende yaz gelsin ıslak suyla temizlerim kurur dedim.. ee öyle dememeliymişim tamam temizlerim dicekmişim.. herşeyi benim isteyiğim gibi yapcan dedi bu kısmı söylemiyor bende dedim 20 yaşındayım benim bi düzenim var ona göre yaparım bunda yanlış varmı zoruna gitmiş.. neyse daha bir sürü konu misafirlere bakmıom mu dedim bir kere bakmadım die onu gözün görüo yanında çaydanlığın kadın oturduğu halde kalkıp ben dolduruyom 4 kez falan hiçmi göredin dedim sustu.. kısacası arkadaşlar bütün o sert söylediği bağırdığı haliyle değilde hep benim iyiliğimi düşünerek söylemiş.. öyle dio.. ben kızıymışım oğlu bi kefedeymiş ben diğerinde eşitmişiz.. neyse okulu sordum.. o gün dediği.. ben seni okula falan gönderemem bu yaştan sonra oğlumun sağlığına kendi rahatıma bakcam kocan yürürse karışmam ilerde.. (zaten okulda yıllar sonra gelse okusa die beni gözlüomuşşş)

afedersin ama kayınvalidene geri ze..... demek istiyorum.

be kadın madem oğlum rahatsız bu kız da sevmiş oğlunun o haline rağmen kaçmış gelmiş evlenmiş... artık onun ailesi olacaksın ona sahip çıkacaksın benim oğluma bu haliyle değer verene ben de değer veririm el üstünde tutarım diyeceksin. böyle olmalı bu işler...

ben cinsel hayatınızın olup olmadığı konusuna takıldım. evliliğin önemli dinamiklerinden biridir. ... özel olmayacaksa sormak istedim. çünkü bir müddet sonra cinselliğin de olmadığı bir evliliği sürdüremezsin... hele de o kaynana ile...

yani omurilik felci demiştin dün gece eşin için..
cinsel hayatımız yok demiştin..
soradan, birkaç defa beraber olduk yazmışsın..

cinselliğin sıfır olduğu evlilik,uzun vadede yürümez çünkü,bu önemli...

Son düzenleme:
Sinirden kendimi yemeğe verdim burda. akıllı kaynana böyle yapmaz.

20 yaşındasın bilmeyebilirsin bazı işleri ya da onun istediği gibi yapamayabilirsin anlayış anlayış bu olmayınca hiç bişi olmuyor...

teyzeside geldi eşimde öylece dinliyor ben savuncak hiç bişey demedi.. bende kırıldım dedim kadın hemen cır cır konuşup üste geçiyor beni dinlemiyor bile her hareketimi yanlışa çekmiş doğrusunu söylüyorum yok yok hayır sen ayıp ettin diyor.. delircem yaa ben kızıymışım herşeyi iyiliğim için söylemiş bağrırmışta.. severmişte.. yok arkadaş ben yalandan yuva yıkmak istiyormuşum.. çok fazla tartışmayı sevmem birde teyzesiyle annesinin sesi yükleince sustum nasılsa bildiğii okuycam dedim içimden..gitcem nasılsa..misafir gelince diyo benim gibi hareketli olacaksinki dio sünepe demesnler dio.. ne demek ya.. çekirdeği doldurmazmış teyzeside öyl dedi.. kayınvalidem ben bunu komşulara anlatsam gülerler demekki o kadın evde durmaz krı olmaz ondan derler dedi eşimde hiç bişey demio bu lafa ne demek yaa.. iyi dedim bendende olmaz karı dedim.. AFEDERSİNİZ.. hala kalp kırıyor Allah görüyor ama... ben bunları duymamış ouyum ayrılma falan yok dio.. hem ne anneni anneni arayıp söylüyon buraya gelirken onamı sordun dio?onlar benim ailem bana sahip çıkarlar dedim.. o zaman kaçmasaydın dio oğlu bana demiş kaçmayalım die ben kaçmışım.. hergün dedim gel diye yalvarıyordu unuttu dedim.. eşiin bi ayıbı işte ne diye aramızdakini annene söyledin.. aa arkadaşlar okurken bile sinir oldum kendime..ya arkadaşlar gülerlermiş çekirdeği doldurmazmış.. Allah aşkına söyleyin ben mi abartıyorum kim dayanır bu hayata?

cinsellik; omurilik felçli evet.. rahatsız olduğu için bu konuyu konuşmuştuk evlenmeden önce.. bana dedi pek cinsel hayatım yok hastalığımdan dolayı ama ilaç ile oluyor haftada bir iki içerim demişti.. bende tamam dedim.. o ilaçların bir kaç değişiğini denedik.. ilk 3 kez işe yaradı ama çok az sürede etkisi bitti 3-5 dk. işte sonrakiler hiç işe yaramadı bi doktordur gitcek işte.. benimlede cinsel olarak yapamadığı için ilgilenmedini söyledi..

yani omurilik felci demiştin dün gece eşin için..
cinsel hayatımız yok demiştin..
soradan, birkaç defa beraber olduk yazmışsın..

cinselliğin sıfır olduğu evlilik,uzun vadede yürümez çünkü,bu önemli...

bak tatlım meg adlı arkadaşa tamamen katlıyorum. 3 ayda 3 kere ile bu evliliği yürütemezsin. cinsellik de sevgi saygı fedakarlık kadar önemli. gece gece aklına bunları sokuş olmak istemezdim ama sana kendi hayatımdan örnek vereyim;

eşimle birkaç gün ya da max bir hafta birlikte olmayalım özler ama yine de romantikliği azalır ilgisi sevgisi azalır. belli olur halinden uzaklaştığı. ama biz ne yapıyoruz sık sık cinselliği yaşıyoruz sonuç mu ne? eşim her beraberlikten sonra iyilik meleği olur her işte bana yardım eder sevgi dolu cümleler çıkar ağzından romantik hareketler.

beni mutlu edebilmek benim de onu mutlu edebildiğimi bilmek eşimi daha özgüvenli daha iyi hissettiriyor...

eşinle paylaşımınız az olunca onun ilgisinin azalması doğal olabilir. bir de mutlaka ben sana yetemiyorum komplekslerine giriyordur...

eğer seviyosan eşini,
anasından ayrı eve çıkmak kaydıyla ve de okuluna devam etmek şartıyla,
devam edebilir bu evlilik bence..
tabii bu arada doktora gidilmeli mutttttttlaka!
demek ki düzelebilir eşinin cinsel aktivite sorunu..

sen bilirsin canımmmm,hakkında hayırlısı olsun inşallahhh...

eşime inanmıyorum artık.. kaçmada bile bana yıkmış suçu baksanıza.. ben boşuna sevmişim.. kararım değişmycek.. kalbim kırık ben bi insanı çok severim ama önce sayarım oda beni saysın isterim saygı bitmişse sevgi çoktan bitmiştir bende.. bu saygıyı bozdu eşim.. ama çok söylemiştim saygın biterse sevgi göremezsn die ama ya babam bana kızarda gelme derse???

teyzeside geldi eşimde öylece dinliyor ben savuncak hiç bişey demedi.. bende kırıldım dedim kadın hemen cır cır konuşup üste geçiyor beni dinlemiyor bile her hareketimi yanlışa çekmiş doğrusunu söylüyorum yok yok hayır sen ayıp ettin diyor.. delircem yaa ben kızıymışım herşeyi iyiliğim için söylemiş bağrırmışta.. severmişte.. yok arkadaş ben yalandan yuva yıkmak istiyormuşum.. çok fazla tartışmayı sevmem birde teyzesiyle annesinin sesi yükleince sustum nasılsa bildiğii okuycam dedim içimden..gitcem nasılsa..misafir gelince diyo benim gibi hareketli olacaksinki dio sünepe demesnler dio.. ne demek ya.. çekirdeği doldurmazmış teyzeside öyl dedi.. kayınvalidem ben bunu komşulara anlatsam gülerler demekki o kadın evde durmaz krı olmaz ondan derler dedi eşimde hiç bişey demio bu lafa ne demek yaa.. iyi dedim bendende olmaz karı dedim.. AFEDERSİNİZ.. hala kalp kırıyor Allah görüyor ama... ben bunları duymamış ouyum ayrılma falan yok dio.. hem ne anneni anneni arayıp söylüyon buraya gelirken onamı sordun dio?onlar benim ailem bana sahip çıkarlar dedim.. o zaman kaçmasaydın dio oğlu bana demiş kaçmayalım die ben kaçmışım.. hergün dedim gel diye yalvarıyordu unuttu dedim.. eşiin bi ayıbı işte ne diye aramızdakini annene söyledin.. aa arkadaşlar okurken bile sinir oldum kendime..ya arkadaşlar gülerlermiş çekirdeği doldurmazmış.. Allah aşkına söyleyin ben mi abartıyorum kim dayanır bu hayata?

canım ya tesadüf gördüm şimdi bişeye bastım direk sen çıktın okudum ve çok kötü oldum..hemen hemen aynılarını bende yaşadım..benm kayınvalidemle kayınpederimde kendini hiçbir şekilde geliştirmemiş a derken z dien şaka yaparken bile aşağılayıp sen yanlış analdın die sıyrılan saçmasapan tipler ve ben malesef altlı sütlü oturuorm.şimdi de çocuk yapmıorm çalışıorm ve okuorm die sorun yaşıorm.eşimi doldurup salıo üstüme.sonuna kadar haklısın sen..madem aileye taşınmıcak onlar nie karışıo?bana da hep aynı şeyi yaptılar ailene anlatmıcaksın bze anlatcaksın v.s ama tabiki onlarla hiçbişeyimi paylaşmıorm..ama evlendikten sonra anladım ki evlendiğimiz adamlar yani sevdiğimiz insanlar da o beğenmediğimiz insanlardan olma,onlardan ne kadar farklı olabilirler ki??ah ahhh bende çok rest çektm bırakıp gitmeye kalktm.şimdi Allah aşükür eşim çok takmıo onları,bir kere rest çektim ondan beri iiz.ama en güzel zamanlarımız cicim aylarımız onlarla geçti..sen sonuna kadar haklısın eşin de destek deilse ve ayaklarının üstünde durabilceksen yada onlarsız daha mutlu olcaksan hayatı kendine zehir etme,bir kere geliorz bu hayata..

cinsellik; omurilik felçli evet.. rahatsız olduğu için bu konuyu konuşmuştuk evlenmeden önce.. bana dedi pek cinsel hayatım yok hastalığımdan dolayı ama ilaç ile oluyor haftada bir iki içerim demişti.. bende tamam dedim.. o ilaçların bir kaç değişiğini denedik.. ilk 3 kez işe yaradı ama çok az sürede etkisi bitti 3-5 dk. işte sonrakiler hiç işe yaramadı bi doktordur gitcek işte.. benimlede cinsel olarak yapamadığı için ilgilenmedini söyledi..

senin hissettiklerini anlayamaz ve sana karşı duyduğu vicdan azabı sana düşmanlık ve ilgisizlik olarak yansıyabilir.

Allah yardımcın olsun...

geleceğini hayal etmeye çalış...bu evliliği ne kadar sürdürebilirsin....

olumlu yaklaşmak olumlu şeyler yazmak istedim sana ama hayatında şu an farkettiğin ya da farkedemediğin çok fazla olumsuzluk var! iyi düşün ve doğru hamleyi yap.

valla içini karartmak gibi olmasın yalnış anlama biraz açık olucam ama ben sizin bu evliliğinizde bi son göremiyorum...
cinsellik yok aslında bu önemli, hakaretler, bi kaynana,
yani çok özür dilerim ama sen orda hizmetçi gibisin...

eğer seviyosan eşini,
anasından ayrı eve çıkmak kaydıyla ve de okuluna devam etmek şartıyla,
devam edebilir bu evlilik bence..
tabii bu arada doktora gidilmeli mutttttttlaka!
demek ki düzelebilir eşinin cinsel aktivite sorunu..

sen bilirsin canımmmm,hakkında hayırlısı olsun inşallahhh...

düzelmez en etkil ilaçlar kaç kez denedi fayda yok hiç yok bu arada daha öncede yazdım ayrı ev die bişe yok hem beni hizmetçi gibi görüolar ayrı ev desem çık git demecekleri ne malum?? durduk yere diyenlerin.. ben kararımı verdim sevgi bi yere kadar.. sevdimmi tam severim sildimmide tam silerim.. eşim beni yıprattı çok..

valla içini karartmak gibi olmasın yalnış anlama biraz açık olucam ama ben sizin bu evliliğinizde bi son göremiyorum...
cinsellik yok aslında bu önemli, hakaretler, bi kaynana,
yani çok özür dilerim ama sen orda hizmetçi gibisin...

benden özür dilemeyin ben farkındayım ..:50::50:

düzelmez en etkil ilaçlar kaç kez denedi fayda yok hiç yok bu arada daha öncede yazdım ayrı ev die bişe yok hem beni hizmetçi gibi görüolar ayrı ev desem çık git demecekleri ne malum?? durduk yere diyenlerin.. ben kararımı verdim sevgi bi yere kadar.. sevdimmi tam severim sildimmide tam silerim.. eşim beni yıprattı çok..

en güzel zamanlarınızı yaşıyor olmanız gerekirken eşim beni çok yıprattı diyorsun 3 ayda böyle oldu 3 senede ne hala gelirsin.

bir de eşin ve ailesinden destek göremedikçe diğer evli çiftlerin mutluluğu gözüne batacak ve hep pişmanlıklar yaşayacaksın. keşke böyle bir adamı seçmeseydim diyeceksin. yanlış anlama rahatsızlığı değil mesele karakteri. dik duram bir erkek olmalıydı sana ve ailesine karşı. susup oturan evet ailem haklı demeyen biri olmalıydı.

canım ya tesadüf gördüm şimdi bişeye bastım direk sen çıktın okudum ve çok kötü oldum..hemen hemen aynılarını bende yaşadım..benm kayınvalidemle kayınpederimde kendini hiçbir şekilde geliştirmemiş a derken z dien şaka yaparken bile aşağılayıp sen yanlış analdın die sıyrılan saçmasapan tipler ve ben malesef altlı sütlü oturuorm.şimdi de çocuk yapmıorm çalışıorm ve okuorm die sorun yaşıorm.eşimi doldurup salıo üstüme.sonuna kadar haklısın sen..madem aileye taşınmıcak onlar nie karışıo?bana da hep aynı şeyi yaptılar ailene anlatmıcaksın bze anlatcaksın v.s ama tabiki onlarla hiçbişeyimi paylaşmıorm..ama evlendikten sonra anladım ki evlendiğimiz adamlar yani sevdiğimiz insanlar da o beğenmediğimiz insanlardan olma,onlardan ne kadar farklı olabilirler ki??ah ahhh bende çok rest çektm bırakıp gitmeye kalktm.şimdi Allah aşükür eşim çok takmıo onları,bir kere rest çektim ondan beri iiz.ama en güzel zamanlarımız cicim aylarımız onlarla geçti..sen sonuna kadar haklısın eşin de destek deilse ve ayaklarının üstünde durabilceksen yada onlarsız daha mutlu olcaksan hayatı kendine zehir etme,bir kere geliorz bu hayata..

sizin adınızada üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.. benden şanslısınız benim eşim annesine ezdirdi beni.. o kadar kırıldığımı anlattm bana haklısın dedi sadece annesi onun yanında işine geldiği gibi kouşurken ses çıkarmadı.. hoş kendide ağlatıyo hep..

Back
X