cikmazdayim

dolunay61

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
5
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar sayfada yeniyim..Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. .cok uzun yazip başınızı agritmak istemiyorum...Erken yasta gorucu usûlü evlenmiş bosanmanin eşiğinde mutsuz bi insanım. ..bu yetmez gibi bide işsiz kaldim.kendimi cok caresiz hissediyorum. ..adeta tıkandım, aklimdan kötü seyler geciyo ogluma acidigim icin kendimi tutuyorum..:(

Öncelikle yaşlarınız nedir, kaç yıllık evlisiniz ve boşanma eşiğine gelme sebebiniz nedir?

Daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabiliriz belki.

Son düzenleme:
Öncelikle yaşlarınız nedir, kaç yıllık evlisiniz ve boşanma eşiğine gelme sebebiniz nedir?

Daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabiliriz belki.
Ben 40 esim 46 yasinda..22 yillik evliyiz.yillarin birikimi ve sevgisizlik bizi sona getirdi..en kotu olanida ne eyrilabiliyoruz nede boyle surecek gibi degil...issizde kaldim iyice cikmaza girdim..

Ben 40 esim 46 yasinda..22 yillik evliyiz.yillarin birikimi ve sevgisizlik bizi sona getirdi..en kotu olanida ne eyrilabiliyoruz nede boyle surecek gibi degil...issizde kaldim iyice cikmaza girdim..

Sakin aklında kotu seyler gecmesın cnaım sakın :( Kılasık bır laf soylemek ıstemıyorum. Allah buyuk canım.. boşanma nedeni ne??

GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR diye bir söz vardır ümüdünü kırma ve hayata sıkıca sarıl her şey düzelir emin ol

Arkadaslar sayfada yeniyim..Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. .cok uzun yazip başınızı agritmak istemiyorum...Erken yasta gorucu usûlü evlenmiş bosanmanin eşiğinde mutsuz bi insanım. ..bu yetmez gibi bide işsiz kaldim.kendimi cok caresiz hissediyorum. ..adeta tıkandım, aklimdan kötü seyler geciyo ogluma acidigim icin kendimi tutuyorum..:(

sevmedigin bir adamla sadece aliskanliklardan dolayi ortak bir hayat yasamissin ve artik aklinda ruhunda bu beraberligi istemiyor. Kotu dusunme hatya bence iyi olmus :-) kendini toparla ve is durumunu hallet goreceksiniz hersey nasilda duzelecek :-) icinizi ferah tutun zaman herseyi cozecektir.

derdınızı paylasmanız cok guzel baskalarıyla paylastıkca az da rahatlarsınız..aklınızdan kotu seyler gecırmeyın allah buyuk sabredın kendınızı bır seylerle mesgul etmeye calısın..kendınıze vakıt ayırın oglunuzla vakıt gecırmeye calısın...evlılıgınızı kurtarmak ıcın yardım alablırsn belki..

Back
X