- 4 Eylül 2015
- 8
- 6
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtulamamaktan cok korkuyorm pesimi birakmaz diyeSakın kaçmayı bile Düşünme. Kusura bakma ama bu adam senin için çok tehlikeli, ilerde bir gün burada hayatımın hatasını Yaptım diye bir başlık açmak istemiyorsan arkana bile bakmadan kaç o adamdan kendini kurtar.
Nasıl bıRakmaz belalı bir tip midir? Biraz açıklayabilir misin?Kurtulamamaktan cok korkuyorm pesimi birakmaz diye![]()
Kurtulamamaktan cok korkuyorm pesimi birakmaz diye![]()
Kaçarsan 3 sene sonra buraya açacağın konuyu yazıyorum.
BEN NE YAPTIM
Arkadaşlar ben 3 sene önce sevdiğim adama kaçtım. İlk başlarda her şey çok güzeldi. Ama önceden bir evliliği vardı ondan da bir çocuğu vardı. Bir de uyuşturucu kullanıyordu. Ailem hiç istemedi ben de kaçtım. Okul olarak çok tahsilli olmadığı için özel sektörde çalıştı hep. Evlendikten sonra ilk çocuğum oldu. Sonra maddi sıkıntılar başladı. Uyuşturucuya tekrar başladı. Artık evimizde her gün kavga her gün tartışma olmaya başladı. Beni dövmeye başladı. Çocuğumla ilgilenmiyor.Ailem de istemediği için destek olmuyor. Ben şimdi ne yapacağım.
Yorumları yazıyorum.
Abac: o adamdan bi de çocuk mu yaptın?
Defg: daha ne duruyorsun bosan ailen kabul eder.
Hijkl: onu kaçarken düşünecektin.
Mnopr: kaçarken hiç aklına gelmedi mi bunlar. Aileler izin vermiyosa vardır bi bildikleri.
Bunlari hayal etmek zor değil. Böyle yorum yapanlar da haksız değil. Kimse aferin demez sana. Ha hiç mi umut yok hiç mi mutlu olma şansımız yok dersen? Var tabi. Ama kac milyarda bir dersen onu bilmem. Aşk çok güzel bişey ama uğruna hayatını mahvedecek kadar değil...