geç cvp veriorum canm ama bnde öle düşündüm ama aklma söle bi ihtimal gelio karşı taaf onu bıraktı belkide bna mecburimi döndü die düşünüorum bn onu severken o bna bnu nasl yapar die eger kız bıraktysa mutlu olamayz gibi gelio uzulcegm şeyler yapıo bni dinlemio uyardm ama aynı devam edioCanım seviyorsan devam et ama bırbırınızı yıpratmadan nisanlanması sen yokken olmus zaten anlayıp sana gerı donmus demekki seni seviyor
kız bıraktysa ayrıl diosn yani canımBen senin yerinde olsam o kizi bulur, tum olanlari ogrenir, bir gunde sonuc getirirdim bu zulume.
ama o kıza ne dicem cnm dielm buldum kızdığı için yalan sölerse bn bıraktım diearkadaşımın başına aynı şey gelmişti gitti arkadaşım gitti nişanlandığı kızı buldu kimin ayrıldığı ni öğrendi sonra adamla tekrar barıştılar kızın anlattığına gore adam onu bırakmış şuan evliler iki tanede çocukları var mutlular inşallah sizinde öyle olur ama kızı bulun mutlaka
kız bıraktysa ayrıl diosn yani canım
aslnda içimden bi ses dio hemen ayrıl çnkü güvenemiorum cnm bnden saklıo bazı seyleri sosyal medya yuznden kavga edioruz mesela bnden gizlio telini falan napcmı şaırdmEvet canim benm aynende oyle.
Acaba oylemi oldu acaba boylemi oldu diye kendini yiyip bitirmek niye?
O kizi bul ve gercegi ogren.
Eger o kiz bitirdigi icin sana geri donmusse, sevgilinin soyluycegi hic ama hic bi kelime bu durumu telafi edemez.
Aninda bi mesajla ayrilirdim.
Kizmazdim, hesap sormazdim.
" kalibinin adami degilmissin, bitti' derdim.
Zamaninda buna benzer bisey yasadim.
Biraz daha degisik ama.
Beni aldattigi ogrendim ama ispatlayamadim. O kizi arattirdim konustum kizla. Kiz yok bisy olmadi dedi.
Halbuki srefsiz kizi aramis benle konusmadan iyi bi tembihlemis aman ha sapsik e bisy deme diye.
Sozlerine inandim baristik. Sonra askere gitti ve ben o kizi tekrar buldum. Sende bi genc kizsin, benim kandirilmama goz yumma yoksa Allah birgun senide ayni duruma sokar dedim. Gercegi anlatti.
Ayrildim ben askerdyken bi mesajla.
Tabi hemen ardindan babasi beni aradi x intihar etmk istedi askerde senin yuzundn diye. Baristim. Ailelere acildik evlenmek istiyoruz diye. Benin ailem karsi cikmasina ragmen en sonunda razi ettim onlari.
Yazin gorustuk ve o tekrar askere gitti, izine gelmisti o ara cunku.
Cok gel gitler yasadim kabuslar gordum sonra. Ve en sonunda ayrildim.
Yapamadim. Su an sadexe sukrediyorum ondan ayrilmayi cesaret ettigim gune.
Ve pisman degilim.
Agziyla kus tutsa kurtaramazdi artik bu kirlenmis aski. Bu kirlenmis sevdayi sadece ayrilik temizlerdi. " nolur birak beni, canimi yakiyosun, hakkim sana helal olsun yasanicagi varmis yasanmis derim, ama artik vazgec benden, beni kandirmaya calisma' diye uzun bi mesaj attim. Kizmadim, hesap sormadim.
Ve o mesajdan sonra bir kelime bile yazmadim ona. O bana ulasmaya calisti mesajlarla feln. Ama cevap vermedim. Su an 2 sene gecti nerdeyse uzerinden.
Cok zorlandim bisy yazmamaya. Cok sey yazmak istedim. Ama sozumu tuttum: benden hic bi zaman haber alamadi o mesajdan sonra.
aslnda içimden bi ses dio hemen ayrıl çnkü güvenemiorum cnm bnden saklıo bazı seyleri sosyal medya yuznden kavga edioruz mesela bnden gizlio telini falan napcmı şaırdm
kızdıysa doğruyu sölemez bnce canım ondan korkuorum kim olsa kızar herlde yoksa guvenmelimiyim bu konuda sevgilime bilmiyorum ama bu ilşki içime sinmio sanki sevgilim bile bırakmş olsa anlaşamadklrı için ayrılmştr die düşünüorum işine gelmedi blkide bna döndü o bile kötü çıkarına ben uydum blki bna döndü zor bi insanO kizi bul.
Tek care.
Sorularinin cevaplari o kizda.
Dumduz: ben x in sevgilisiyim. Neler gecti aranizda? Kim ayrildi senmi omu? Diye sor.
Rica et, sende bi kadinsin, bu durumda sende olabilirdin.
Dogruyu soyle de.
kızdıysa doğruyu sölemez bnce canım ondan korkuorum kim olsa kızar herlde yoksa guvenmelimiyim bu konuda sevgilime bilmiyorum ama bu ilşki içime sinmio sanki sevgilim bile bırakmş olsa anlaşamadklrı için ayrılmştr die düşünüorum işine gelmedi blkide bna döndü o bile kötü çıkarına ben uydum blki bna döndü zor bi insan
cnm bn ılımlıyım hep ama o hiç ole biri deil buyuzden ayrılma düşncem var çünkü bni kaznmk için bişi yapmıo snki başlarda yapıodu ama şmdi burnunun dikine gidio sosyal medyada beni eklemio bile artk silmişti kavga edince bni üzüo buyuzden bnde kabul etmezse bole devam ederse ayrılmayı düşünüorum sözümü dinlememye devam ederse dikine gido hepo zaman sevgiline bunu söylersin eğer seni gerçekten tekrar kazanmak istiyorsa yuzlestirebilir. ilk önce tlfla konuş ılımlı yaklaş bakalım nolacak
bitirecem büyük ihitmalle cnm kopamıorum sadece baglandım galiba ona o başkaıyla bu raddeye geldiği için bile çok üzldm bilmiyorum ben bırakmştm onu seviyorum galiba başkalarna bırakma düşüncesi bei üzüo ama olmuo bölede işte en iisi ayrılmakTum bunlar senin kafani kurcalarken+ sevgilin hala degerini bilmiyorken+ artik guvenimiyorken.
Sana sorum: neden hala surduruyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?