saol canım benim için bişi yapmasnı istiyorum mesela önce yapıo sonra yine basa dönüp kızdgm şei yapıo bu banahiç normal gelmio seven uzulmesne dayanamz die düşünüorum deger verse dediklerimi yapardı bnceotur iyice dusun ayrıldıktan sonra şimdiki halinden daha mutlu olacaksan eğer ayrıl ve hayatına bak içinde bi şüpheyle nasıl devam edeceksin ki senin için birşeyler yapmiyorsa kendi bilir o zaman yol ver gitsin karar senin cnm kendin için iyi olanı sen daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı neyse o olsun
bitirecem büyük ihitmalle cnm kopamıorum sadece baglandım galiba ona o başkaıyla bu raddeye geldiği için bile çok üzldm bilmiyorum ben bırakmştm onu seviyorum galiba başkalarna bırakma düşüncesi bei üzüo ama olmuo bölede işte en iisi ayrılmak
sıradan cnm mesele çoğu çift gibi soyal medya yuznden tartsyrz şifresni vermedi eyvallah dedm b olsam bnde vermem ama beni silince eklemicem ddio örneğin en ufak ricam bu bunuda yapmazsa artık bn nasl guveneim ona yapmamakla direnioe tabiki öyle sizin beklentileriniz ne gibi şeyler sıradan şeyler mi yoksa daha mi büyük
haklısın cnm bu seklde böle davrancksa bitircem zten içimede sinmio bn onu böle kabul etmişim şükretmioda hala ayak dirio dediklerimi yapmıo dediklerime deger vermemsi başlıbaşına soğutuo zaten bni duygusal davrandım ondan bu hale düştüm ama mantık kullanmk lazım sevgi yetmez değerimi böle bilmeyecekse bitircem.düşüncelrime isteklerime saygı duymayan biriyle devam edememSen simdi o sevdigin adam sendemi saniyosun?
Bedeni senle olsa ne yazar canim ya, kalbi akli fikri uckuru bambaska yerlerde.
Ne demek hemen bi baskasiyla evlilik hayalleri kurmak?
Kendini bu kadar degersiz gorme.
Hem sen onun pesinde kosmaktansa o senin pesinde kosmasi lazimdi oysaki.
O kaar sey yasatmis sana bu adam ya.
Sen onu baskalariyla dusunucegine o seni baskariyla dusundukce ve hatta gercektende grdukce kahrolsun.
Basini taslara vursun.
haklısın cnm bu seklde böle davrancksa bitircem zten içimede sinmio bn onu böle kabul etmişim şükretmioda hala ayak dirio dediklerimi yapmıo dediklerime deger vermemsi başlıbaşına soğutuo zaten bni duygusal davrandım ondan bu hale düştüm ama mantık kullanmk lazım sevgi yetmez değerimi böle bilmeyecekse bitircem.düşüncelrime isteklerime saygı duymayan biriyle devam edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?