Merhaba herkese;
Evlılıgımde cıkmazdayım.. Kımseyle paylasamıyorum.. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var..
Eşimle 4 yıldır evlıyız ,11 aylık kızımız var .. Öncesınde de 4 sene sevgılılık dönemımız oldu.. Eşimi tanımaya vaktım olsa da evlılık bambaşkaymıs.. Eşimin küsmeleri , bir anda bagırıp cagırıp üstüme yürümeleri vardı .. ona cevap vermem yeterlı bagırması ıcın..
Ama bugun olan olayda artık tahammulmn kalmadıgını hıssettım.
Dogum iznim bitti
. Yarın işe baslıcam 11 aylık bebegımı bırakıp.. Ve ben bıraz duygusalım sureklı kendımı telkın etsem de bugun cok agladım.. Kızımı uyturken elımde degıldı .. Eşim geldi aglama üzülme dedı.. Sonra aksam uzerı yıne agladıgın görünce ; ben de aglıyım o zaman dedi .. Dalga gecme , saygısızlık yapıosun dedım ters bı sekıkde .. O da cocuk gıbı aglıosun vb seyler soledı azarlayarak .. Sonra ben de sinirlendim bu kadar destek olursun sen zaten diye sesımı yukselttım bıraz ..( Bu arada eşim işinde cok bunalıyodu bugun terfı aldıgı bellı oldu ve müdür oldu .. Eşim statuye cok önem verır .. .. Bunun ona cok daha fazla öZgüven verdıgini bılıyorum.. Ama bu kadar cabuk tahmın etmemıstım)İçeri gitti eşım 5 dk sonra geldi kızım kucagımdaydı; tuttu kolumu bı cenenı tutamıosun artık yeter işe dönuosun ya havalara gırmeye basladın dıye sacmaladı..fena yapıcam senı dedı ama nasıl bagırıyo . Kızım aglamaya basladı o korkuyu onun gözlerinde gördum ya , sanki içimde bir seyler koptu gitti , öyle çook içim acıdı kı .. Mahvoldum benım kızım onun sacma sapan egosu yuzunden korktu , agladı.
Aldı kızımı kucagına öptü özür dılerım kızım dıo sevıo benı de küfürle odadan kovdu.
Eşim kızımıza cok düşkün .. Çok ilgilenır .. Bugune kadar da cok ıyı baba oldugunu dusunmustum.. Ama yanılmısım.. Her seyı unuturum belkı ama kızımın gözlerınde kı korkuyu , aglamasını kabullenemıyorum.
Hem de yarın işe dönuyorum .. GöZumun onunden gitmıcek kızımın o korkusu.. O kadar cıkmazdayım ki..Eskıden cocuk ıcın evlılık devam ettırılmez , mutsuz evde cocukta mutsuz olur derdım büyük konusurdum.. Napıcagımı bilmıyorum.. Cok ama cok üzgünüm...
Evlılıgımde cıkmazdayım.. Kımseyle paylasamıyorum.. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var..
Eşimle 4 yıldır evlıyız ,11 aylık kızımız var .. Öncesınde de 4 sene sevgılılık dönemımız oldu.. Eşimi tanımaya vaktım olsa da evlılık bambaşkaymıs.. Eşimin küsmeleri , bir anda bagırıp cagırıp üstüme yürümeleri vardı .. ona cevap vermem yeterlı bagırması ıcın..
Ama bugun olan olayda artık tahammulmn kalmadıgını hıssettım.
Dogum iznim bitti
Aldı kızımı kucagına öptü özür dılerım kızım dıo sevıo benı de küfürle odadan kovdu.
Eşim kızımıza cok düşkün .. Çok ilgilenır .. Bugune kadar da cok ıyı baba oldugunu dusunmustum.. Ama yanılmısım.. Her seyı unuturum belkı ama kızımın gözlerınde kı korkuyu , aglamasını kabullenemıyorum.
Hem de yarın işe dönuyorum .. GöZumun onunden gitmıcek kızımın o korkusu.. O kadar cıkmazdayım ki..Eskıden cocuk ıcın evlılık devam ettırılmez , mutsuz evde cocukta mutsuz olur derdım büyük konusurdum.. Napıcagımı bilmıyorum.. Cok ama cok üzgünüm...
Son düzenleme: