çıkmazdayım..

DerinDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
25
8
36
Merhaba bi sorunum var. 2 buçuk yıllık bir iliskim var ve sevgilimi seviyorum. aileme ilişkinin en başından iliskim olduğunu söyledim tepki vermediler. Bende iki yılı devirdim acısı tatlısıyla. en zor günümde yanımda oldu daha da baglandim.ailem biliyordu en başından bizimle aynı masada oturdu düğünümüze cenazemize geldi yeri geldiğinde aileme ufak konularda yardımcı oldu. üniversite bitti ve ailem onunla olmanı istemiyoruz dediler nedeni ise ele avuca sığmayan bir mesleği olması. dünyam başıma yıkıldı halbuki onu her şekilde kabul etmistim belki çok iyi mesleği yoktu ama babasının eline bakmayıp kendi parasını kendisi kazanıyordu. bunu sevgilime soyledim ayrılmak istedim bırakmadı beni kapımda uyudu ağladı bırakmayayım diye. Bana olması için her yolu denerim araya buyukleri koyarım yine de yok derlerse bana kaç ddi bende bi an boşluğuma geldi tamam son çare kacarim dedim.bu karardan sonra içim çok sıkkın bi yandan ailem bir yandan sevdiğim en kötü zamanımda yalnız bırakmayan değer veren sevdiğm adam. Uykularım kaçıyor. ne yapacam ben :(

Son düzenleme:
Çıkmazda degilsiniz..
Ne demissiniz son care..
Açıkçası bu durumda ailenize kızdim. Bu adami ailenize girmesinde bir mahsur görmemişler ki cenazenizde, düğününüzde bulunmus..
Meslegi de elbet bastan belliydi degil mi?
Baska bir hatasi mi bulundu acaba???

Eger bir hatasi yok ayni adam diyorsaniz biraz daha ısrar edin, buyukleri sokun devreye..
Yakışıyor mu öyle kaçmak lafı üniversite mezunu kocaman insanlarsiniz..
En kötü ihtimalle...
Nikah tarihinizi alirsiniz. Evinizi acarsiniz. Düğün hazırlığı yaparsiniz. Ailenizi de davet edersiniz.

Benim anlamadığm konu da o zaten. kesinlikle aynı adam hatta kendine daha fazla çekidüzen veren adam. son çare öyle yaparım artık bakalım. Hakkımizda hayırlısı. çok teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X