- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
hah buydu işte dimiHatice neden ikinci üyelik
hani çocuklar üçüz du şimdi de iki mi oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hah buydu işte dimiHatice neden ikinci üyelik
hani çocuklar üçüz du şimdi de iki mi oldu
Bir tek banami bu konu tanidik geldi izin kagitsiz cocuklarini yurtdisina kaciran esinin affetmesini dusunen kadin.
Neyse mune bakar gelince.
En basta kib ledim zaten ama mune gorene kadar insanlari enayi yerine koyup konu acmasina dayanamadim.Benimde aklımdan geçti de kızıyolla diye yazmayayım dedim.
Bence adam o kadar gitti hep affetmişsin adam alışmıs senin gitmen çok koymuş..Uzun olacak okuyup yorum yapın lütfen
Eşimle çok karmaşık bir evliliğimiz oldu şimdiye kadar 4 kez evi terketti.
2 çocuğa rağmen . Ben evlenip yurtdışına gittim o orda doğup büyüdüğü hayatı orda kurulu olduğu için. Liseden terk işsiz güçsüz dü evlendiğimde kalkıp gittim ailesiyle yasadım ailesi cok ataerkil baskıcı baktım onlarla olmuyo o istemeye istemeye kiraya çıktık. Derken hemen bebek oldu kaynana çalısıyo diye haliyle bakmadıbebeğe hemen 2.ye hamile kaldım oda dogdu derken eşim kendini dışarıya verdi arkadasımla geziyoz deyip işten sonra haftanın 5 gunu dısarda takılırdı aylarca 1 yıla yakın boyle gitti dayandım buaraada ben evde yalnız 2 bebekle kalakaldım gurbette uzak bir ülkede .
2. Bebeğim 1 yasına girmek uzereyken eşim yürümüyo evlilik deyip terketti evi hepten yalnız çaresiz kaldım 1 tek o calısıyodu kazancı azdı ama akmasada damlıyodu derken oda gitti 7 ay baska ulkede yalnız bebeklerle yasadım devletten gelen parayla kira fatura odeyip nafakaylada yiyecek icecek bez mama alarak
7 ay sonra eve dondu tabi gidişinin 3. Ayında ogrendimki biriyle berabermiş zaten dısarda takıldıgı zamanalarda baslamıs ben evde bebeklerine bakarken o kadınla geziyomus arkadasıyla sanarken ben.
7 ay sonra eve dondu o da benim yalvarmamla eve çekmeye çalışmamla o kadını bıraktı bize dondu ama be yıkılmıstım uzuntuden cok kısa surede cok kilo verdim bittim
Eve dondukten cok değil 16 ay sonra bu sefer telefonda baska biriyle gorustunu yakaladım inkar etmedi var dedi bende kovdum yine evden gitti
Tabi aynı sorunlar dvm ediyodu bu sefer cocuklar 3 ve 4 yasındaydı artık bebek degillerdi ama ufaklardı
6 ay sonra ailesinin araya girmesi bizi barıstırması benim arkamda durmasıyla yine birlestik ama bu seferde ailesiyle benim aramız acıldı bikac ay sonra kustuk ve 3 yıl kadar ailesiyle konusmadım ben
3 yılın sonunda turkiyeye tatile geldim cocuklarımla ailemi ülkemi görmek için herşey ok gibiydi guzel vedalaştık tr deyken her gun harika msjlar attı bana konnustuk her gun 3 ay kaldım tatil bitince geri döndüm oraya
Bizi aldı havaalanından evimize gittik ailesiyle barışmamı istedi barıştım biz geleli 5 hafta olmustu tr den aramızda bir sebepten kavga cıktı ben kendimi kaybettim ogun bagırıp cagırdım sonunda da yüzüne tükürdüm
Ve evi yine terketti
Ben tr den onun için geri gelip 3. Kez terkedilince eşim benimle oyun oynamış gibi hissettim şoka girdim ertesi sabah bileti aldım bize ve onun gittiginin ertesi gecesi üçümüz tr ye dönmek için yola çıktık. Tabi eve gelmiş cocukları gormeye gittigimi anlayınca tehditler hakaretler cocukları kaçırdın sana kuruş para yok falan dedi 4 ay geçti gercekten hiç para yollamadı beni hiç affetmiceni söylüyo sen ve ben yokuz bittik diyo sizce o mu haklı ben mi ben aniden buraya gelerek yanlışmı yaptım
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden
Oylemi diyosun çok koymuş yaniBence adam o kadar gitti hep affetmişsin adam alışmıs senin gitmen çok koymuş..
Evet çok koymuş.. hadi koş kocana..Oylemi diyosun çok koymuş yani
Babasini izni olmadan ulke disina cikaramazsin denmemismiydi.
Yasal hakki var ama ben bu konuyu daha once bildigim icin baska uyeden o yuzden oyle yorum yaptim.Kadın çocuklara hep tek bakmış adam dışarlarda sürtmüş
Bu çocuklarda bu adamın sizce bir hakkı var mı maddi manevi?