Cikmazdayim.

Allah yardimcin olsun seninde kimseye anlatamazsin ancak boyle seni bilmeyenlerle paylasirsin bu durumu dimi.cok zor.
Aynen öyle bu gün ortalığı karştirdim herkese herşeyi anlattım ama ne kadar etkisi olur düzelir mi bilmiyorm terapiye annesi ve ben ikna ettik bakalım inşallah kurtulur evliliğim evliliğimz. Çaresizlik çok çok zor Rabbim yardımcın olsun canimm

Ya sorma 6ay pesimden kostu.evlendik baba evine bile kendi goturup getirdi kendi vasitamizla.kuzenimden bile kiskanirdi o denli.bi yere gidilcegi zaman hem yaninda guzel bi bayan gezdirmek istiyo hem kimse bakmasin istiyo.o dar vucut hatlarin belli onu giyme buda salvar gibi oldu filan resmen ayarlarim bozuldu.suan herkes iki cocuk annesisin hala genc kiz gibisin desede ozguven diye biseyvkalmadi

Oncellikle canim sakin ama sakin esinin yaninda goz yasi dokme senin gozyasi dokmen onun karsisinda zayiflik ve acizlik olarak gorunuyor onu cok yasadim zamaninda bende cok zor gunker gecirdim baba evine dondum 2 yil once ozaman ailem hepsi sirtini dondu canim bak ne guzel senin ailen yaninda sayilir neden cikmazda dusunuyoraun ki cocuk mmeseleside herzaman cocuklar annenindr yuz kizartacak bir durum olmadigi muddetce

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.cocugunuz varmi sizinde.

Allaha sukur canim yuz kizartacak bi olayim olmadi olmazda Allahimin izniyle.insan kendini bildikten sonra.ama benim tek korkum bende panik atak var.bu yuzden mahkeme cocuklari babaya verirmi iste.

Suan hala geciniyormusunuz o esinizle.duzelttinizmi evliliginizi.umarim oyledir.peki nasil oluyo nasil olcak bu is.yani benim icin bosanmakta bi cozum degil aslinda herseye ragmen bi taraftan cocuklarim var iki gun bizimkilerde kalsak babalarini soruyolar.dusunsene bosandik farzedeyim iki gune dayanamayan cocuklarima nasil laf anlatcam.bu ve buna benzer bicok sey frenliyo beni

Evliliginiz oturana kadarda cocuk edinmeyin sonra olan o yavrucuklara oluyo.bize hep cocuk yuvayi ayakta tutar cocuk edinin dediler evet ayakta tutuyo ama hep o masumlar arada kaliyo magdur oluyo
Yok düşünmüyoruz zaten evet bir evlat bende çok istedim ama nasip bu durumda ne diye yapacağım çocuğu bilmiyorum alsam yanımda kalsa bi dert bilmiyorum bu sabrın sonu bu yere varacak elbet onlarla veya onlarsiz

Allaha sukur canim yuz kizartacak bi olayim olmadi olmazda Allahimin izniyle.insan kendini bildikten sonra.ama benim tek korkum bende panik atak var.bu yuzden mahkeme cocuklari babaya verirmi iste.
Sanmam canim benim bildigim annede olur sen uzme kendi bir sure esin yokmus gibi yasa cocuklarinla evde bakalim bu sefer belki degisir esin

Yok düşünmüyoruz zaten evet bir evlat bende çok istedim ama nasip bu durumda ne diye yapacağım çocuğu bilmiyorum alsam yanımda kalsa bi dert bilmiyorum bu sabrın sonu bu yere varacak elbet onlarla veya onlarsiz
Hayirlisi insallah.yeni evlisin galiba.bizim 8-9sene hemen hemen.

canim inan ben yazsam roman olur eski konularima bir ara goz at orda vardi cok seyler yasadim 2 yil once esimin ailesi yuzunden cok kavga ediyordul sonra bir gun dayanamayip annemlere gittim 2 ay ayri kaldi o sira kendi ailem sirtini dondu bana sonra mecbur yine esime dondum napabilirim dedim ilk once oyokmus gibi yaptim rabikide o sirada kendimi sosyalleatirtrdim guclu oldum her tartismada aglmadim ona her an gidebilirim korkusu yasattim sonra kendi corap sokugu gibi geldi kendi aileaine karsi beni savundu yanimda oldu sozumu donlemeye basladi Allaha sukur bir kac yilda iyi gidiyorz Acikcasi hayatin merkezi esin olmasin

Sanmam canim benim bildigim annede olur sen uzme kendi bir sure esin yokmus gibi yasa cocuklarinla evde bakalim bu sefer belki degisir esin
Canim bu hafta ailemin yanina gitcektim zaten iki gunluk o surey uzatmayi dusunuyorum.cocuklar ozlesede babayi yapacak bisey yok.oda ozlesin oda aci ceksin bizim gibi.defol diyebiliyosa eger bu evin sessizligini tecrube etsin bakalim.ya nasil biseydir ya.bi laf varya hani.gorunce olduresin gelir gormeyince goresin gelir kocandir o kocan o misal.tam oyleyiz biz.is yerinden telefon aciyo telefonda uzaktan uzaga canim askim adam eve geliyo degisiyo.hemen bi terslenecek bisey buluyo kendine.dengesizya

Anladim canim sevindim senin adina.umarim bizimkide boyle sonuclanir kim isterki bosanmak sonucta severek evlendik.biliyomusun canim kac yil oldu coluk cocuga karistim.dugun cd me bakarken hep aglarim huzunlenirim.ordaki adam geri gelirmi diye.nasil gozumun icine bakarak sarkilar soylerdi.o ani o gunleru bi daha yasamak icin herseyi verirdim.insan bitmez saniyo bitiyomus.bana dua edin buna ihtiyacim var.

Dedigin gibi canim esinde dengesilik var psiklaoga gitseniz yada evlilik terapitine kabul eder mi ki

Kim bosanmak icin evlenirki dedigin gibi ne kadar hayallerle evlwniyoruz ama olmuyor tabiki ozellikle ailerler araya girince kendi esinin eilesiyle aran nasil benimki ilk zamanlar hep aileai yuzunden bana kotu davraniyordu acaba seninkide oyle olabilirmi sana dua edicem canim Allahim hakinda hayirlisini versin

bu ılıskının sonunu görebılıyor musun evlilik surer de arada ki ask onemlı olan.O askı tekrar canlandırmanız gerekıyo.

Benim esim annesine inanilmaz duskundur.dunya bi yana annesi bi yana.onun icin burnundan kil aldirmaz.bir iki onun yuzunden tartistik esimle baktim laf anlamiyor esim bende ne onu taktim kafaya nede esime anlattim.kimseyle bi sorunum olmadi arkamdan konusuluyormudur onu bilemem ama ben sevildigimi dusnuyorum onun ailesi tarafindan.cunku etliye sutluye karismam ben.bizim sorunumuz esimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…