- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Anladim arkadasim bizimde tamtersi esimle sorunumu yoktu sukur ama ailesi yuzunden cikiyordu her kavgamiz esin size vakit ayirmiyormu hic meslaBenim esim annesine inanilmaz duskundur.dunya bi yana annesi bi yana.onun icin burnundan kil aldirmaz.bir iki onun yuzunden tartistik esimle baktim laf anlamiyor esim bende ne onu taktim kafaya nede esime anlattim.kimseyle bi sorunum olmadi arkamdan konusuluyormudur onu bilemem ama ben sevildigimi dusnuyorum onun ailesi tarafindan.cunku etliye sutluye karismam ben.bizim sorunumuz esimle.
Vakit ayirmaya calisir.Anladim arkadasim bizimde tamtersi esimle sorunumu yoktu sukur ama ailesi yuzunden cikiyordu her kavgamiz esin size vakit ayirmiyormu hic mesla
Canim benim emegine saglik uzun uzun yazmisinda bu yorum benimle hic bagdasmiyor.erkek delisimiydimki annemi babami karsima alip heveslerimi gerceklestircem ustune bide cocuk yapcam.bu nasil bi yorumya.Allah askina siz bekarmisiniz daha bilgili olmadiginiz konularda soz sahibi olmayin rica ederim.Bu adam iki çocuktan sonra böyle olmamıştır bu kesin, onu ilk tanıdığınız günden beri bu adam buydu.
Nişanlıykende böyleydi ama siz yeterki evleneyim diye annenize hakaret ettiniz babanıza bağırdınız.
O ne istediyse ailenize o olacak diye direttiniz.
Evlenirken aileniz üzerine ne düştüyse fazlasıyla yaptı onlardan çöp bile yoktu.
Evlendiniz ha değişir ha bana aşık olur ha bağlanır iki çocukta yaptınız.
Ama hiç düşünmediniz ki bir derdin üzerine dert yükledikçe çözülmez öldürecek kadar ağırlaşır.
Olan çocuklara olacak onunla evlide kalsanız ayrılsanızda.
Eşniz bencil ama sizde bencilsiniz, sırf hevesiniz uğruna herşeye kör olmuşsunuz.
Ayrılmayın halinize razı olun nasıl başladıysanız aynen devam.
Bu yorumumu hakaret etmek için yazmadım, hergün bu tarz evliliğinden şikayet edenlerin başlangıç ve bitiş hikayesi aynı.
Iyi bir sey bu arkadasim demeki sizle vakit gecirmwkten hoslaniyordur bir aure sesiz kal ama bu sesiz kalmada hani surat as demiyorum guler yuzlu ol hani bir sey sorarsada soylersin bu sekilde bakalim ne yapicakVakit ayirmaya calisir.
Evet kuzu bu iyi bir taktik.ben sessiz kaldigimda o pisman oluyor filan ozur diliyor ama ben boyle sessiz kalmaktan biktim.ne gerek varki evlilikte gereksiz kalp kirici sozlere.kac senelik evliyiz adam olsun artikya.bunu istiyorum benIyi bir sey bu arkadasim demeki sizle vakit gecirmwkten hoslaniyordur bir aure sesiz kal ama bu sesiz kalmada hani surat as demiyorum guler yuzlu ol hani bir sey sorarsada soylersin bu sekilde bakalim ne yapicak
Bak tatlim erkekler gercekten duz mantik ornrk veriyirum aksam geldin yemek mi hazirladin bu yemegi suslesen mumlarla yada daha guzel hazirlasan kafasinda ne der biliyormusun iste yemek hazirladi basit bir sekilde yani demek iatedigim konusarak anlamiyorsa hareketlerinle kendi hayatinda mutluymus gibi hissettir ona kendisi sonra anlar evinin her kosesinde cocuklarinla mutlu ol farkedttirmeden ona sesiz kal bu sefer kendisi senin mutluluk cemberine girmwye calisicakEvet kuzu bu iyi bir taktik.ben sessiz kaldigimda o pisman oluyor filan ozur diliyor ama ben boyle sessiz kalmaktan biktim.ne gerek varki evlilikte gereksiz kalp kirici sozlere.kac senelik evliyiz adam olsun artikya.bunu istiyorum ben
Bu sabah uyandik kahvaltiyi hazirlamis sanki dun gece hic biz kavga etmemisiz gibi davranmalar canimli cicimli konusmalar.catlak bu adamya.ne yapcam ben bunu deli ediyo beni.Bak tatlim erkekler gercekten duz mantik ornrk veriyirum aksam geldin yemek mi hazirladin bu yemegi suslesen mumlarla yada daha guzel hazirlasan kafasinda ne der biliyormusun iste yemek hazirladi basit bir sekilde yani demek iatedigim konusarak anlamiyorsa hareketlerinle kendi hayatinda mutluymus gibi hissettir ona kendisi sonra anlar evinin her kosesinde cocuklarinla mutlu ol farkedttirmeden ona sesiz kal bu sefer kendisi senin mutluluk cemberine girmwye calisicak
Hayir siddet hic bir zaman olmadi cok sukur.o sozleri bile beni yikmaya yetti.vaktiyle cocuklar olmadan cok dedim terapiste gidelim diye biraz geri kafali kendileri.o bize ne yapabilir filan diyor.
Sorun esim.hic bi zaman biz olamadik onunla.cunku bencil bi insan.ben gerektiginde ailemi bile karsima aldim ama o bunu yapmadi.ona gore hakli bile olsam haksiz hep ben oldum.bu yuzden esim iyide yapsa kotude yapsa objektif bakis acimi kaybettim.artik onun icin kimsemi karsima almam gerektigini ogrendim.epey oluyor bi bosanmayi teklif ettim (sevmeme ragmen bu sozu soyledim.hayir gormedigim bu adamin daha nesini seviyosam artik) sinir krizi gecirip beni yaka paca defetti evden.cocuklarim aglayinca dayanamadi geldi ozur diledi.bugunde kotu bi soz sarfetti.artik tukendim bende gitmiyor yurumuyor evliligim.neye cesaret edemiyorum daha niye cekiyorum neden gidemiyorum bu kisiden bu evden.tukendim(
Canim aile terapistine gitmeyi ben cok istiyorum esim gitmeyi reddediyor.biz surekli kavga eden kisiler degiliz cunku ben bencil esimi surekli alttan aliyorum.arada dolum noktasina gelip itiraz ettigim zamanlarda kavga ediyoruz.alttan alma sebebimde belki cocuklarim onlar etkilenmesin bizim kavgadan diye.bosanmakta care degil daha oncede yazdim eger bosanirsam cocuklarimdan vazgecmem ki esimde oyle.bu konuda bana dirlik vermeyecegini biliyorum.iste bu sebepten arayol bulmaya calisiyorum.anlatabiliyormuyum canimYaka paça dışarı atmış, bu şiddet sayılmıyor mu sizin gözünüzde ben anlamadım. Hem fiziksel hem de sözlü şiddet görmüşsünüz. Öncelikle kimse için fedakarlık yapmayın, bu hayat sizin hayatınız. Fedakarlık yapınca "Ooo ne kadar da fedakar bir kadın" deyip madalya takmıyorlar, ne kadar taviz verirseniz onlar zaten "yapmanız gerekenler" olarak görülüyor. Ben ayrılmak istemiyorum diyorsanız çift terapistiyle görüşmeye eşinizi ikna edin, oluru yoksa zaten çift terapisti "Sizin ilişkiniz tükenmiş, boşanmayı düşünmez misiniz?" der gerekirse. Ki muhtemelen de istemiyorsunuz, boşanmayı kafasına koyan kişi boşanır. Çocuklarınızı bahane etmeyin, aile içi kavgalarda en çok zedelenenler çocuklar oluyor. Çocuklarım için deyip de her gün kavga ediyorsanız o çocuklara iyilik değil kötülük ediyorsunuz.
Canim aile terapistine gitmeyi ben cok istiyorum esim gitmeyi reddediyor.biz surekli kavga eden kisiler degiliz cunku ben bencil esimi surekli alttan aliyorum.arada dolum noktasina gelip itiraz ettigim zamanlarda kavga ediyoruz.alttan alma sebebimde belki cocuklarim onlar etkilenmesin bizim kavgadan diye.bosanmakta care degil daha oncede yazdim eger bosanirsam cocuklarimdan vazgecmem ki esimde oyle.bu konuda bana dirlik vermeyecegini biliyorum.iste bu sebepten arayol bulmaya calisiyorum.anlatabiliyormuyum canim
Asla mumlu yemekler elbette cozum degil.ben bunu savunmuyorum zaten.Size yazık değil mi, nereye kadar alttan alacaksınız sizin canınız yok mu? Sağlıklı bir şekilde tartışıp sorunlarınızı çözebilmeyi, iyi iletişim kurabilmeyi öğrenmek varken neden bu eziyeti çektiresiniz kendinize? Eşinizle adamakıllı bir konuşun bence ya terapiste gider sorunlarımızı çözmeyi deneriz ya da böyle yürütemeyiz diye. Kendi kendinize sağlıklı iletişim kuracak gibi gözükmüyorsunuz çünkü. İki gün sonra başka bir sebepten yine kavga edeceksiniz, yaka paça dışarı atan adamın bu sefer dayak atmayacağının garantisi yok. Sorunu toptan çözmelisiniz, mumlu yemekler geçici çözümlerdir, iki gün sonra yine kavga edersiniz.
O ikna olmazsa zaten hiç faydası olmaz inşallah bir çözüm yolu bulunurHayir siddet hic bir zaman olmadi cok sukur.o sozleri bile beni yikmaya yetti.vaktiyle cocuklar olmadan cok dedim terapiste gidelim diye biraz geri kafali kendileri.o bize ne yapabilir filan diyor.
boşanabilirsin. ve bunu cok da güzel yaparsın. az cesaret.Sorun esim.hic bi zaman biz olamadik onunla.cunku bencil bi insan.ben gerektiginde ailemi bile karsima aldim ama o bunu yapmadi.ona gore hakli bile olsam haksiz hep ben oldum.bu yuzden esim iyide yapsa kotude yapsa objektif bakis acimi kaybettim.artik onun icin kimsemi karsima almam gerektigini ogrendim.epey oluyor bi bosanmayi teklif ettim (sevmeme ragmen bu sozu soyledim.hayir gormedigim bu adamin daha nesini seviyosam artik) sinir krizi gecirip beni yaka paca defetti evden.cocuklarim aglayinca dayanamadi geldi ozur diledi.bugunde kotu bi soz sarfetti.artik tukendim bende gitmiyor yurumuyor evliligim.neye cesaret edemiyorum daha niye cekiyorum neden gidemiyorum bu kisiden bu evden.tukendim(
Allaha sukur canim yuz kizartacak bi olayim olmadi olmazda Allahimin izniyle.insan kendini bildikten sonra.ama benim tek korkum bende panik atak var.bu yuzden mahkeme cocuklari babaya verirmi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?