• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayımm...

Şu an borçları siz mi ödüyorsunuz? Maddi anlamda hâlâ kullanıyor mu sizi? Kaç yıllık evlisiniz? Başka ne gibi problemleriniz var? Çocuk falan var mı???

Şu an borçları siz mi ödüyorsunuz? Maddi anlamda hâlâ kullanıyor mu sizi? Kaç yıllık evlisiniz? Başka ne gibi problemleriniz var? Çocuk falan var mı???
borçlar bitti bu olaydan bir kaç ay sonra işe girdi birlikte ödedik.maddi anlamda desteğim her zaman oldu1 yıllık evliyim çocuk yok

iş akdi fesh edildi içeri girmedi tazminat almama karşılığında olay adliyeye yansımadı
İsyerini soydu yani, benim eski nisanlim da yemisti bu naneyi,ayrildim. Nikah yaptigim halde.
Olay adliyeye yansimasa da esiniz hirsizlik yapmis. Bence anlattiklarinizin icinde en onemli nokta bu. Uzerinde dusunun derim

İsyerini soydu yani, benim eski nisanlim da yemisti bu naneyi,ayrildim. Nikah yaptigim halde.
Olay adliyeye yansimasa da esiniz hirsizlik yapmis. Bence anlattiklarinizin icinde en onemli nokta bu. Uzerinde dusunun derim
Kesinlikle katılıyorum. Bu insandan eş de baba da olmaz bence!

Olay adliyeye yansimasa da esiniz hirsizlik yapmis. Bence anlattiklarinizin icinde en onemli nokta bu. Uzerinde dusunun derim[/QUailesi çok çıkarcı insanlar ve bir o kadar da dedikoducu sürekli bir laf sokma halindeler can sıkıcı olmaya başladı .eşim de laf sokmaları karşısında sessiz yani öyel koruyup kollamasıfalan da yok malesef .

Back
X