- 16 Temmuz 2018
- 30
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi kardelen8386
herkese teşekkür ederim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır aklanmadıDiger konulara bir sey diyemem de,hirsizlik olayindan aklandi mi? Aklanmadiysa bir hirsizla evli kalmayin diyecegim cunku
tüm bunların yanında ilgisiz .Boşan.
Cezasini cekti ve cikti yani. Bir hirsizla evli kalmak cok kirici bence. Nasil yasayabiliyorsunuz? Uzuldum gercektenhayır aklanmadı
borçlar bitti bu olaydan bir kaç ay sonra işe girdi birlikte ödedik.maddi anlamda desteğim her zaman oldu1 yıllık evliyim çocuk yokŞu an borçları siz mi ödüyorsunuz? Maddi anlamda hâlâ kullanıyor mu sizi? Kaç yıllık evlisiniz? Başka ne gibi problemleriniz var? Çocuk falan var mı???
iş akdi fesh edildi içeri girmedi tazminat almama karşılığında olay adliyeye yansımadıCezasini cekti ve cikti yani. Bir hirsizla evli kalmak cok kirici bence. Nasil yasayabiliyorsunuz? Uzuldum gercekten
İsyerini soydu yani, benim eski nisanlim da yemisti bu naneyi,ayrildim. Nikah yaptigim halde.iş akdi fesh edildi içeri girmedi tazminat almama karşılığında olay adliyeye yansımadı
Kesinlikle katılıyorum. Bu insandan eş de baba da olmaz bence!İsyerini soydu yani, benim eski nisanlim da yemisti bu naneyi,ayrildim. Nikah yaptigim halde.
Olay adliyeye yansimasa da esiniz hirsizlik yapmis. Bence anlattiklarinizin icinde en onemli nokta bu. Uzerinde dusunun derim
İnsan cuzdanini saklar ayol,evde bir hirsiz var yani.Kesinlikle katılıyorum. Bu insandan eş de baba da olmaz bence!
İsyerini soydu yani, benim eski nisanlim da yemisti bu naneyi,ayrildim. Nikah yaptigim halde.
Olay adliyeye yansimasa da esiniz hirsizlik yapmis. Bence anlattiklarinizin icinde en onemli nokta bu. Uzerinde dusunun derim[/QUailesi çok çıkarcı insanlar ve bir o kadar da dedikoducu sürekli bir laf sokma halindeler can sıkıcı olmaya başladı .eşim de laf sokmaları karşısında sessiz yani öyel koruyup kollamasıfalan da yok malesef .
onu da yaptım sakladım . ama her defasında bulup aldı kartlarımıbana sormadan üstelikİnsan cuzdanini saklar ayol,evde bir hirsiz var yani.
İyi saklayamamisn demekonu da yaptım sakladım . ama her defasında bulup aldı kartlarımıbana sormadan üstelik
Neden bosanamiyorsunuz? Cocuk yokken hazir. Yazik caniniza. Hirsizla evli kalmak onun yaptigina onay vermektir.onu da yaptım sakladım . ama her defasında bulup aldı kartlarımıbana sormadan üstelik
demekki..İyi saklayamamisn demek
bugün konuşacağım istemediğimi evliliğe bakış açılarımızın farklı olduğunuNeden bosanamiyorsunuz? Cocuk yokken hazir. Yazik caniniza. Hirsizla evli kalmak onun yaptigina onay vermektir.