- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 33
- 44
Yeni yasaya göre anneannelere 4 yüz lira mıydı neydi veriyorlar. Araştırınız mı? O parayı anneniz alırdı. Üstüne biraz katardınız oh misaldıgı para cok değil haklsınız lakin hiç bir annennede torununa baktıgı için para almıyor
evlatları gönlünden kopanı veriyor. ihityaçlarını alıyor ama annem ,bize 650 tl şart koştu
bu arada evet önceden ihtycı var sanıyordum ama yokmş.. bana öyle demişti
ihtycı olan insan her ay ceyrek atmaz değil mi ?
düşünün elimzde 100 tl para kaldı bu ay ve benm cocugumun kışlık dogru düzgün hiç giyebileceği birşey yok.. bende para alıp ceyrek attı ne kadar zoru durumda oldumuuzu bilyor insan bunu yapmaz neyse mevzu oda değil aldıgı parada değil mevzu zam olayını çözmek peki işten ayrılmam bu durumda sizce mantlı mı zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Mesela ne gibi zararini gördünüz canim ? Araya girdim ama.. benimde bir bebegim var. Ondan soruyorumKızlar tv çok zararlı bunu yaşadım benim kızdan etmeyin bu kötülüğü cocuga
burası küçük bir ilçe dediğim gibi bakıcı fiyatlarıda uygun.. gelirler düşük.. 500 tl tüm gün bakabilecek insnlar var ama bakıcı olmaz artık
eşim 2300 yetmez mi gecinen nasıl geçniyor diyor
bende sormak istyiyorum size 2300 yeter mi sizce ? cok mu daralarız zora gireriz ?
annem aldıgı paraya birde zam isterse cevabım nasıl olmalı yorumlarını alabilrmiyim.
MantikliBenim anlamadığım hem lüksten geri durmuyor hem de geçinemiyoruz diyorsunuz!
Satın arabayı bi zahmet.
Bir tanıdığım 2000 maaş alıyor her gece mesaiye kalıyor ki daha fazla alsın ve servise binmiyor servis parasını alıyor günde 2 saat yürüyerek işine gidip geliyor ve işi aşırı ağır. Önce bir evimi alayım sonra rahat ederim, aileme bakmak zorundayım diyor ki İstanbul’da kirada oturuyor!.
Maşallah siz keyfinizden ödün vermiyorsunuz, olmaz öyle şey. Fedakarlık etmezseniz hiçbir şey olmaz. Siz kendinizden feragat etmiyorsunuz ama annenize bu sebepten kızıyorsunuz? Satın arabayı, kenarda paranız kalsın hiç olmazsa ek masraf çıkmaz, siz de çıkın işten kendiniz bakın çocuğa. yazık araba masrafını çocuğa harcarsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?