Çıkmazdaym !

Başlığı görünce "çıkmaz"dasınız sandım...

Daha ilkokulda sevgili bulan kızlar erkek arkadaşın varlığını öyle elzemmiş gibi empoze ediyorlar ki örnekte de görüldüğü gibi hiç saymayan, sevmeyen bir adam için bile "Unutamam" deniyor... Neden, herkesin arayan soran sevgilisi var, ayrılan kahroluyor üzülüyor, demek ki bu kadar kötü bir şey hayatınızda biri olmaması, eyvah...

Bu kısıtlı zamanda kavgalar olmuş... "Sen ceptesin, ben avlanmaya devam edeceğim" demiş... Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki sizi seviyor olsaydı başkasına bakmazdı ama onunla o kadar yüzgöz olmuşsunuz ve size karşı saygı başta olmak üzere hiçbir duygusu yok ki direkt başka kızları da idare edeceğini söylüyor...

Kırmızıyla alıntıladığım yere dikkat...

"3 aydır sevgili olduğum bir erkek"... Gerçekten seviyor olsanız böyle ifade etmezdiniz inanın... "Ayrılırsam unutamam onu" deyişiniz de bundan... Sizinki sevgi falan değil alışkanlık, ilgi görme isteği... Gelin görün ki sizinkinde ilgi o kadar bol ki hem size hem de diğer kızlara yetiyor maşallah... Bir yandan da "Beni ilgilendirmiyorsun" diyecek kadar açık ifade ediyor kendini... İlgisi bir size yetmiyor demek... Siz "Benim de bir sevgilim var, benimle de ilgileniyorlar" demek için şunun varlığına katlanın, sonra adam "Banane senden!" desin... Şu halde "unutulmaz" diye ifade ettiğiniz nedir tam olarak?

Başka kızları da tavlayacağını söylemesi mi?

"Beni ilgilendirmiyorsun, sana gıcık oluyorum, bana karışamazsın" demesi mi?

Bir de "2 kere ayrıldık ama her şeye rağmen birbirimizi çok seviyorduk" demişsiniz... Onun sevdiği kısımdan neden hiç bahsetmediniz? Sakın siz 2 kişilik sevmiş olmayasınız?

Umutlu_OL_ tamamen katılıyorum sana. :71:

Canım benimde başımdan buna benzer bi olay geçmişti geçen sene dediğin gibii insanın gözü kör oluyor hiçbişey görmüyor bana hiç değer vermiyordu ben yanınmdayken baska kızlara bakıyodu hatta bunu gayette açık belli ediyodu ama ben çok seviyorum diye bir türlü ayrılamıyodum ama daha sonra patlak verdi ayrıldım hayyata yaptıgım en güzel şeyi ondan ayrılarak yaptım en kötü şeyide sevilmediğimii bile bile onla olmakla.bence sende daha fazla uzatma artık bitir inan ban bu çolçuk sonrada düzzelmez belki öyle düşünürsündür ama öyle olmuyor işte.hakkında hayırlısıı neyse o olursun umarım bundan sonra çok daha mutlu olusun

Hiç uğraşmaa direk vazgeç bence kesin tavrını koyup ayrılırsan cok iyi olur ne bu ya dünyaya erkeklerin kahrını cekmeyemi geldik anlamıyorumm bir yanım seni seviyor bir yanım gıcık oluyor demiş yaa keşke cevap versydin lafı söleseydinn cok sinir oldumm ayrıca bu kadar takıcak birşey yok çıkmazdayım demişssin ama bu senin elinde canım..

Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır sevgili olduğum bir erkek var . Arada ufak tefek tartışmalarımız oluyordu tabii . 2 kere de ayrılmıştık . Ama herşeye rağmen birbirimizi çok seviyorduk . Çoğu zamanda arkadaşlarımız aramızı yapardı . Hatta bir keresinde zor cesaret edipte sinemada elimi tutmuştu .
Ama bugün ben kız tavlicam diyor . Kızların yaşamak için yemeğe ihtiyacı varsa bizim de yaşamak için kız tavlamaya ihtiyacımız var . Onu sevdiğimden birşey söylemedim . Ama içimde bir sinir patlaması yaşıyordum . Hani sevenin gözü kör olur ya aynı o şekilde . Bende en sonunda ne yaparsan yap dedim . Fakat triplere girdim . O yüzden o da tamam kız mız tavlamıyorum . Ne halin varsa gör diyerek beni her konuştuğumda terslemeye başladı . '' Ne yapalım Ölelim mi yani ? '' '' Banane beni ilgilendirmiyorsun '' gibi .
Ve şimdi yeni konuştuk diyor ki '' Bir yanım seni seviyor fakat bir yanım senden gıcık alıyor '' .
Tamam . Sen karar ver karışmıyorum dedim . Ki demez olaydım direk lafı attı : '' Karışamassın zaten ''
Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ? Ayrılırsam ondan unutamam onu . Fakat beraber olursam söylediği sözlerden acı duyacağım . Ne Yapmalıyım lütfen yardım edin :85:

Aslında bu konularda deneyimsiz biriyim . Yani olaylardan da belli oluyor .

ay çok güldüm :52:

18 yaşında gencecik bir genç kız böyle adamlarla ne vaktini harcıyor anlamıyorum. bir de seni sevdiğini düşünüyorsun ya bunu hiç aklım almıyor :53:

sevgiden anladığın aşağılanmak mı güzelim:57:

otur düşün kendine değer ver önce sonra da bu adamı sepetle. böyle saygısız,kişiliği oturmamış adamlarla da vaktini harcama:57:

3 ayda 2 kez ayrılık...
Kız tavlıcam ben diyen toyun toyu, safın safı bir erkek... :60::60::60:
Yaş 18in altındadır diye düşünmüştüm ama 18miş.

Tabi ki de salla gitsin yeaa... Böyle bebelerle ne diye uğraşasın.

Anladıgım kızlar yasamak icin yemege ihtiyac duyar, erkek ise kıza!! bu kadar yani. Sanki onlar yemek yemiyor sinir oluyorum ben erkegim ayırımına.. !! Sendeki nefisse bendeki de o esitiz. Kafalar basmıyor ama malesef!!

Bu cocuk seni sevmedigi gibi acıkca ne yapmak istedigini de göstermis. Bak bu acık yürekliliginden dolayı kutlamalıyız aslında onu bir cok kisi gizli kapaklı yapıyor bu isleri o sana acık acık benden ayrıl bak ben böyle yapıcam demis.. :27:

Bugün zaten bastım tekmeyi . Ayrıldık . Aslında dediğiniz gibi unutacağım . Kafama o kadar da takmayacağım onu . Sağolsun arkadaşlarım bana bu konuda çok destek oluyorlar . Ve sizde . Önerileriniz için çok teşekkür ederim . :71:

Bugün zaten bastım tekmeyi . Ayrıldık . Aslında dediğiniz gibi unutacağım . Kafama o kadar da takmayacağım onu . Sağolsun arkadaşlarım bana bu konuda çok destek oluyorlar . Ve sizde . Önerileriniz için çok teşekkür ederim . :71:

sen gel biz sana hep destek oluruz..:71:

tavlasın tavlasın
Zaten bütün kızlarda onu bekliyordu
gelsede bizi tavlasa diye
Heyy allahım ya bu erkekler her yaşta akılsız :57:

Son düzenleme:
Back
X