Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunun iyiliği için değil resmen kötülüğünü istiyormussun gibi olmuş?Böyle bir adama ne halt varda dönüyorsun ki?Boşanma davanı aç. Çocuğunu da senden alamaz merak etme.zamanında uyuşturucu kullandığını söylersen zaten mahkeme ona vermez.2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım((
boşanmaya imkanınız varken yapın bunu ve böyle bir aile çocuğa sadece zarar verir.Madde bağımlısı olduğunu bilmiyordum hamile kaldığımda ayrıca şuandada kullanıyormu bilmiyorum tedavi gördü ve bıraktığını söylüyor. Bunu öğrendiğimde evi terettim zaten geri döndüğümdede tedavi ile bıraktığını raporlar ile getirdiler bana ama bende bitti bu evlilik bendeki düşüncd acaba terapi ile düzelirmi bi çocuğu anne babasız büyütmektense düzelir diye beklemekmi içinde çıkamadığım durum bu..
Ozaman şöyle söyleyeyim tecavüzü yaşıyorum isteme senin istemen çok şey ifade etmiyor hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanlarda dayak yiyerek bana sahip olduğu anları hatırlamak bile istemiyorum
Oğlunun yanında yapmıyor birtek ondan çekiniyor bacak kadar boyuyla beni nasıl koruyor bi bilssniz.Kaç arkadasım. Cocugun böyle bir herifle, annesi gözünün önünde dayak yiyerek büyümesin. Bunları normal sanmasın. İleride babası gibi biri olmasın. Evladım için döndüm diyorsun ya, asıl evladın için kaç kurtul bu heriften.
Tamam da cocuğunu niye bırakıyorsun?2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım((