Çıkmazın İçerisinde!!!

çocuğu kreşe verin geliş saati alın boşanın çocuk ufak size vetilir durumu anlatın darp ettiğini uzaklştırma alır poliseşliğinde görür boşanmıcaksanız terapiste gidin
çalışıyorsunuz ayrı evede çıkabilir nafaka alırsnz geçinirsnz
çocuk aklı erince anlıyacaktır

Son düzenleme:
2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini:KK43:( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım :KK43:((
Çocuğunun iyiliği için değil resmen kötülüğünü istiyormussun gibi olmuş?Böyle bir adama ne halt varda dönüyorsun ki?Boşanma davanı aç. Çocuğunu da senden alamaz merak etme.zamanında uyuşturucu kullandığını söylersen zaten mahkeme ona vermez.

Madde bağımlısı adamdan çocuk niye?
Yaşadığın onca şeyi "çocuğum için" kılıfına sarıyosun ama sadece cesaretsizsin...
Allah akıl fikir versin, çocuğa üzüldüm.

Madde bağımlısı olduğunu bilmiyordum hamile kaldığımda ayrıca şuandada kullanıyormu bilmiyorum tedavi gördü ve bıraktığını söylüyor. Bunu öğrendiğimde evi terettim zaten geri döndüğümdede tedavi ile bıraktığını raporlar ile getirdiler bana ama bende bitti bu evlilik bendeki düşüncd acaba terapi ile düzelirmi bi çocuğu anne babasız büyütmektense düzelir diye beklemekmi içinde çıkamadığım durum bu..

Madde bağımlısı olduğunu bilmiyordum hamile kaldığımda ayrıca şuandada kullanıyormu bilmiyorum tedavi gördü ve bıraktığını söylüyor. Bunu öğrendiğimde evi terettim zaten geri döndüğümdede tedavi ile bıraktığını raporlar ile getirdiler bana ama bende bitti bu evlilik bendeki düşüncd acaba terapi ile düzelirmi bi çocuğu anne babasız büyütmektense düzelir diye beklemekmi içinde çıkamadığım durum bu..
boşanmaya imkanınız varken yapın bunu ve böyle bir aile çocuğa sadece zarar verir.

Sen çıkmazın içinde falan değilsin kusura bakma. Kendinin ve oğlunun hayatının sorumluluğunu almak zor geliyor sadece. İşin varmış bu bile yeter kendini o cehennemden kurtarmaya. Dayak yiyorsun tecavüze uğruyorsun kolunu bacağını mı kessin ne bekliyorsun ?

Ortada katlanmaya "değer " hiçbir sey yok ki. Neyine katlanıyorsunuz bu adamın? Çocuğunuzun geleceğini ve kendi sağlığınızı düşünüyorsanız tez zamanda ayrılın. O çocuk her halükarda siz d olur zaten. Bir de mahkeme de. Eşinin sürekli küfürler etti gibi çocuğun yanında seninle şiddetli kavga ettigini ba söylediğinde boşanırsın. Sonrası Allah kerim. Yeterki biraz kendinize güvenin..

Aralığın 15 de dava günü zaten boşanıcam artık kesin kararlıyım.. Ailem yılın 7 ayı memlekette yaşıyorlar kışın burdalar yazın çocuğumu mecbud babaannesine vericem benden soğur mu?? Evlerimiz yakın kayınvalidemle aram iyi.

Ozaman şöyle söyleyeyim tecavüzü yaşıyorum isteme senin istemen çok şey ifade etmiyor hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanlarda dayak yiyerek bana sahip olduğu anları hatırlamak bile istemiyorum

Kaç arkadasım. Cocugun böyle bir herifle, annesi gözünün önünde dayak yiyerek büyümesin. Bunları normal sanmasın. İleride babası gibi biri olmasın. Evladım için döndüm diyorsun ya, asıl evladın için kaç kurtul bu heriften.

Bir tek çocuktan çeki
Kaç arkadasım. Cocugun böyle bir herifle, annesi gözünün önünde dayak yiyerek büyümesin. Bunları normal sanmasın. İleride babası gibi biri olmasın. Evladım için döndüm diyorsun ya, asıl evladın için kaç kurtul bu heriften.
Oğlunun yanında yapmıyor birtek ondan çekiniyor bacak kadar boyuyla beni nasıl koruyor bi bilssniz.

2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini:KK43:( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım :KK43:((
Tamam da cocuğunu niye bırakıyorsun?

Ya çocuk o tarafa daha alışkın ağzıyla söylüyo ben babaannemsiz yapamam sizi istemiyorum ben orda mutluyum diyor. Ee benimde bu kadar yıldır psikolojim bozuldu iyi düşünemiyorum onun mutluluğu için yapmayacağım bişey yok. Bu evde bu kötü ortamda yaşamadındansa mutlu olcam dediği yerde bırakmam doğrumu onu bilmiyorum. Onu oraya bırakırsam benim sağlığım nasıl olacak daha kötü bi hayat beni bekliyor olmasınn

Artık evlenmek için güvende kalmadı, Allah iyilerle karşılaştırsın, madde bagımlısı bir baba evlada ancak zarar verir, çocuk kanunen size verilir, hakkınızda hayırlısı olsun.NOT: Kızlar lütfen evlenmeden iyi düşünüp, taşının.Yoksa hayat bir zindan olur.

Back
X