• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikmazlardayim acil yardim

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
kizlar ben engelli bir bireyim diger engelli arkadaşımla aram bozuldu sirf başka arkadaşla bulustugum icin kimle buluşacağımi soylemedigim icin onu çağırmadigim için dünden sözleşmiştik musait olursam buluşuruz diye oda diğer arkadaşın babası öldü teselliye ihtiyacı vardı yanına gittim diye olaylar koptu simdi yarında bir hafta tatile gidecektik gideceğiz mecbur ayri ayrı takılırız dedi dönüncede sen yoluna bn yoluma dedi naparsan yap ama bnm yanımda olmadiginda arayacağım yanımda degil diye diyor kizin gönlünü nasil alcam bilmiyorum

Önceden haber vermediniz mi gideceğinizi?
Son dakikada mi öğrendi?

kizlar ben engelli bir bireyim diger engelli arkadaşımla aram bozuldu sirf başka arkadaşla bulustugum icin kimle buluşacağımi soylemedigim icin onu çağırmadigim için dünden sözleşmiştik musait olursam buluşuruz diye oda diğer arkadaşın babası öldü teselliye ihtiyacı vardı yanına gittim diye olaylar koptu simdi yarında bir hafta tatile gidecektik gideceğiz mecbur ayri ayrı takılırız dedi dönüncede sen yoluna bn yoluma dedi naparsan yap ama bnm yanımda olmadiginda arayacağım yanımda degil diye diyor kizin gönlünü nasil alcam bilmiyorum
Hatalı değilsiniz ki gönlünü alasınız. Kendi kendine tribe girmiş arkadaşınız. 🤷‍♀️

"müsait olursam buluşuruz" demişsiniz, anladığım kadarıyla ortada kesin buluşacağınıza dair saat vs yok, ee o zaman ne diye triplere giriyor?
Sevgili misiniz?
Bencilin teki, babasını kaybetmiş teselliye ihtiyacı olan birini kıskanacak kadar da anlayışsız biri.

Yüz vermeyin, dostluk böyle bir şey değil. Birbirinizin hayatının ortağı değilsiniz, her planı birlikte yapacaksınız, her durumdan haberdar edeceksiniz diye bir kural yok. Yalan söylemeyin, geçiştirmeyin, ihmal etmeyin kafidir. Gidin tatilinize yine, ama bir fırsatını bulunca kızkardeşlerin bile yapışık yaşamasının mümkün olmadığını, ama dostunuz olarak onu çok sevdiğiniz için sınırlarınızı esnek tuttuğunuzu anlatın. Hepsi bu daha fazlası değil. İkili ilişkilerin engellisi engelsizi yok inanın, bazı insanlar üzerimizde hüküm sürmek istiyor, bu pek sağlıklı bir ilişki türü değil

sözleştiğiniz arkadaşınıza haber vermeden mi diğer arkadaşınıza taziyeye gittiniz?

yani plan yapmıştınız,arkadaşınız sizi beklerken habersiz bir şekilde,siz taziyeye mi gittiniz?

eğer haber vermediyseniz bence bu konuda haksızsınız sadece. yoksa ölüm bu, Allah korusun,tabi ki daha hassas bir konu. arkadaşınızın az daha anlayışlı olması gerekir gibi...

Bence gönül alinacak bir sey yok kendini cok ezdirme ama tatile gideceğiniz belli bence trip attiginda cok umursama sadece belki haber vermedim vermeliydim durum bu diye bir aciklama yaparsin kabul.etmeyip nazlanmayi bekliyorsa salla gitsin

sözleştiğiniz arkadaşınıza haber vermeden mi diğer arkadaşınıza taziyeye gittiniz?

yani plan yapmıştınız,arkadaşınız sizi beklerken habersiz bir şekilde,siz taziyeye mi gittiniz?

eğer haber vermediyseniz bence bu konuda haksızsınız sadece. yoksa ölüm bu, Allah korusun,tabi ki daha hassas bir konu. arkadaşınızın az daha anlayışlı olması gerekir gibi...
sadece bir arkadasimla buluşucam dedim detaya girmedim

Sözleştiğiniz arkadaşınızı ekmişsiniz.
Arayıp “arkadaşımın babasının cenazesine gidiyorum” deseydiniz anlayışla karşılardı bence.
İlk sefer mi bu durum? Daha öncede mi oldu?
detaya girmedim sadece isten arkadasimla bulusucam dedim

Ben esime bu kadar hesap vermiyorum ya bu ne boyle.
sorma birde tehdit ediyor annemi arayip anlatacakmis bir daha hata yaparsam tum bildiklerini anlatcakmis birde bn dışarda olunca yaninda olmazsam annemi arayip kizin yanımda degil diyecekmis başıma birsey gelirse sorumluluk alamazmis gizliyormuşum kimle buluştugumu

Back
X