- 28 Temmuz 2023
- 4
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi degisikduygular
-
Olması gereken karşı tarafı arzulama bitmiş,duygusallık,sevgi,mutluluk bitmiş ne kaldı elinizde 3 senenin saygısı için evlenilmez.Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsıçok çıkmazdayım gerçekten
Bence adamı uzmekten çok, bu yaştan sonra kimi bulacağım diye devam ediyorsunuz ama heyecan ve sevgi olmadigi için bu sizin işinizi zorlaştırıyor.Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsıçok çıkmazdayım gerçekten
Sıfırsanız neden zorluyorsunuz ki??Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsıçok çıkmazdayım gerçekten
Ayrıl, yoksa hayatın boyunca kendin de mutsuz olursun, karşındakini de mutsuz edersin!Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsı
Böyle bir ayrılmama sebebi mi olur?Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsıçok çıkmazdayım gerçekten
Adama haksızlık. Bir iki ay üzülür ama unutur. Evlenip hayatını kaydırma çocuğun.Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsıçok çıkmazdayım gerçekten
Kötü bir durum gerçekten karşı taraf için de konu sahibi bir an önce söylemeli daha fazla oyalamadan.Sevgiliniz için üzüldüm. Bunca zamandır ona dürüst olamayan biriyle beraber. Seviyor ama sevilmiyor.
Evet seviyordum tabiki ama ne olduda içimdeki duygular öldü bilmiyorumArtık dediğinize göre önceden hissediyordunuz sanırım. Peki ne oldu da soğudunuz? İş ciddiye binmeye başlayınca etkilenmiş olabilir misiniz?
Belki evlilik size uygun değildir o yüzden istemiyorsunuzdur onu.
Keşke iş ciddiye binmeden ayrılsaydınız tabi geç değil. Mutlu olmayacağınız ilişkileri devam ettirmek zorunda değilsiniz. Karşımdaki üzülür diye kendimi mutsuzluğa atamam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?