Çıkmazlardayım!

eylul2807

Supermom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9.516
2.180
448
merhaba;
Benim derdim eşimin ailesiyle ilgili şöyleki evlendiğimiz günden beri (5 yıllık evliyiz) bana karşı önyargılı ailesi çünkü Üniversite'de tanıştık ailelerinde akrabalar dahil herkes akraba Evliliği yapmış bir ben yabancıyım. Neyse 5 Yıldır saygıda kusur etmemeye çalıştım. Kv Kp ve abilerine karşı hep sevecen oldum. Fakat önyargılarını kıramadım. Hatta abisi benden boşanmasını ona başka birini bulup evlenmesini bile söylemiş ortada bişey yokken. Eşimde bu sözleri üzerine abisiyle konuşmuyor.hani benim tel suçum eşimi sevmem ve onalara
Göre yabancı gelin olmam.Çocuklarımız oldu hayırlı olsun demedi abileri küvözde kaldı yavrularım merak edip aramadılar eşimde ister istemez Kırıldı oda aramadı sormadı. Bu şekilde bir kaç bişeyler daha oldu ve eşim görüşmüyor abileriyle neyse şuan eşim iş yerinde terfi oldu ve sorumlu olduğu Şehirde yaşıcaz artık Babasına söylediğinde ev alırım dedi kirada olmaz dedi. Şuan oturduğumuz evde Kpnin üzerine. Neyse eşimde buna güvenerek iş yerinden fazla zam istemedi. Gitmemize 1 gün kala kp demesin mi ev alamam sen kirada otur. Ev alırsam hiç gelmezsiniz. Eşimde çok sinirlendi. Ailesine tamam dedi ama artık görüşmücem hakkımıda helal etmiyorum dedi.

Size sorum şu ben bu durumda ne yapayım! Kötü gitmesini istemiyorum neticede ailesi. Adamların garezi bana. Ikna etmeye çalıştım ama yok diyor sessizce gidecez diyor.

Off çok uzun oldu ama içim daraldı artık!

Bence siz hiç karışmayın, kararı kesinlikle eşinize bırakın.
Onun ailesi, kararı o versin, siz sadece verdiği karara destek olun.

Bu arada ne mutlu size ki adaletli, karısının arkasında duran bir eşiniz var :)
Evet çok şükür. Ama ailesi ile kötü ayrılmasını hiç istemiyorum. Hep susuyorum ben . Eşim HAKLI olduğu konularda babasını bile tanımaz. Sildi bir kalemde.

aynen esinizi takdir ediyorum.. allah yuvanizdaki huzur ve sevginizi arttirsin... konuyla alakalida bosverin iyilik icin bile olsa fikir vermeyin. esiniz suan ofkeyle diyor zaten esini bile boyle sahiplenen biri anne babasina kus kalmaz.. siz hic karismayin bence

Bravo eşinize resti çeken erkk adam gibi adamdır takdir ettim .hiç karışmayın mesele onların kötüsünüz bi kelimenizle daha kötü olabilirsiniz gidin huzurlu hayatınızı o aileden uzak yaşayın
Eşimde Herşey daha iyi olacak böyle aile olmaz olsun diyor ama benim üzüldüğümü gördüğü için mi gerçekten mi diyor şuan anlayamıyorum. Onun sonradan pişman Olmasını istemem hiç.

Boşver canım senle ilgisi yok.Kendinide hiçbir zaman suçlama.Eşinin ailesinin terbiyesizliği bu..Bırak küs gitsin,haketmişler...

Evet çok şükür. Ama ailesi ile kötü ayrılmasını hiç istemiyorum. Hep susuyorum ben . Eşim HAKLI olduğu konularda babasını bile tanımaz. Sildi bir kalemde.
keske zam isinden vazgecmeseymis.
Sonucta evin olsa da olmasa da insanlar en yuksek alabilecegi maasi talep etmeliler.

aynen esinizi takdir ediyorum.. allah yuvanizdaki huzur ve sevginizi arttirsin... konuyla alakalida bosverin iyilik icin bile olsa fikir vermeyin. esiniz suan ofkeyle diyor zaten esini bile boyle sahiplenen biri anne babasina kus kalmaz.. siz hic karismayin bence
Çok teşekkürler en iyisi karışmamak ama içim içimi yemiyor değil. Eşim üzülsede belli eden biri değil. Hakkımızda hayırlısı

Bence bir şey yapmayın. Neticede kendi ailesiyle ilişkilerini düzenlemek eşinize düşer. Sizin aktif bir tavır geliştirmenize gerek yok.

Kesinlikle üstteki yorumlara katılıyorum. Bravo eşinize.
Siz de gönlünüzü rahat tutun. Ayrıca eşinizin ailesinin derdi sizinle değil, eşinizle. Eşinizin verdiği kararlara saygıları olsaydı sizinle bu kadar uğraşmazlardı. Eşinizin seçimlerine itibar etmiyorlar.

keske zam isinden vazgecmeseymis.
Sonucta evin olsa da olmasa da insanlar en yuksek alabilecegi maasi talep etmeliler.
Aslında zam istedi iş yeride verdi ama 5 ay sonra yapacaklarmış. Eşim Öne çekmeleri için ikna etmedi. Neticede evimiz olacak ve bekliyebiliriz diye düşünmüş. Babasıda son anda bize bunu söyleyince eşim deliye döndü.

Eşimde Herşey daha iyi olacak böyle aile olmaz olsun diyor ama benim üzüldüğümü gördüğü için mi gerçekten mi diyor şuan anlayamıyorum. Onun sonradan pişman Olmasını istemem hiç.
Ne güzel işte eşnizde farkında ayrı olmanın rahatlığının.olmaz olsa da aile bu kendisi iyi kötü olabilir pişmanlık olark sizlik durum yok

Az asim agrisiz basim... Bosverin esiniz öyle karar vermis öyle olsun, gecinip gidersiniz, dua edin arkanizda ya bide onlara uyup size zulum etse? Eninde sonunda anlarlar haksiz yere tavir yaptiklarini... Siz daha cok kenetlenin birbirinize, sizde ise baslayinca alirsiniz bi ev, kimsenin lafini cekmeye gerek yok..:KK14:

Sen karışmadığın halde aile arasında seni suçluyorlardır zaten.. Hiç girme aralarına kendileri halletsin..

Au asim agrisiz basim... Bosverin esiniz öyle karar vermis öyle olsun, gecinip gidersiniz, dua edin arkanizda ya bode onlara uyup size zulum etse? Eninde sonunda anlarlar haksiz yere tavir yaptiklarini... Siz daha cok kenezlenin birbirinize, sizde ise baslayinca alirsiniz bi ev, kimsenin lafini cekmeye gerek yok..:KK14:
Eşimde öyle düşünüyor. Ev alınır ikimizde çalışan insanlarız. Ama ailesinin böyle yapması gerçekten üzücü

Back
X