Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve saçlarımı değiştirmek istiyorumm.. Acil yardımmm!!! :( ((RESİMLİ))

SekerliRuj

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
5
0
6
31
Saçlarım resimde de görüldüğü üzere karanlıkta ço farklı aydınlıkta çok farklı. (Üsttekiler karanlıkta, alttakiler aydnlıkta) Ben istiyorum ki hep aydnlıktaki gibi olsun. Bu yüzden fındık kabuğu, enfes açık kahve ve açık altın kahve beğendm ama nasıl olur bileimiyorum. Tavsiyeleriniizi bekliyorum çünkü iyice kafayı bozdm saçlarımla :KK43:

10720903_10204537312980474_480437418_n.webp
HCo25_9.webp
HCo30_31.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer şu an saçlarında boya varsa, alta koyduğun boyalar saçında koyu bir renk olarak çıkar. Yani tutmaz. Sen saçını 8 ya da 9 la başlayan bir renge boyamalısın ki ancak 1-2 ton açsın saçının rengini..

Eğer şu an saçlarında boya varsa, alta koyduğun boyalar saçında koyu bir renk olarak çıkar. Yani tutmaz. Sen saçını 8 ya da 9 la başlayan bir renge boyamalısın ki ancak 1-2 ton açsın saçının rengini..

bu yoruma aynen katılıyorum. 6 numaralı renkler koyudur, kutuya aldanmayın kataloğa bakın...

8 ya da 9 numaralara boyamanız lazım sizin.

Kutuya aldanma sakin gecen gün küllü kumral aldm kutudaki renk sariydi resmen ve bende çikan renk normal bi kahverengi:KK48:

Back
X